Brezplačna telefonska številka 080 26 29
Pozdravljeni v spletni trgovini PCplus!

AOC display najavil novo gaming znamko AGON

31.05.2016

AOC najavlja svojo gaming znamko z imenom AGON. Vsi prihodnji gaming produkti bodo predstavljali ime AGON. Tudi nekateri produkti, ki so že na trgu bodo v prihodnje pod novim gamerskim imenom. Ime AGON izhaja iz stare Grčije in sicer pomeni tekmovanje ali boj in s tem sporoča na gaming tekmovalnost v športnem duhu.


AGON vizija (razčlenjeno):
- AOC razvoj na področju gaming monitorjev
- Gaming oprema, ki bo vsebovala zadnjo tehnologijo
- Odlična zmogljivost produktov
- Nov standard gaminga za uporabnike

aoc-agon-gaming
AOC se je vedno osredotočal na razvoj produktov in je vedno odigral veliko vlogo pri eŠportni industriji ter organizaciji in sofinanciranju gamerskih turnirjev ter dogodkov. Pohvalijo se lahko s sponzoriranjem vzhodno Evropske ekipe NatusVincere (Na`Vi). Le ti so zmagali več različnih turnirjev predvsem sta omembe vredna tekmovanja Dota 2 ter Counter-Strike: Global Offensive.


AGON Dizajn vizija:
Kar se zadeva produktov bo AGON displays dal totalno drug pogled s poudarkom na zmogljivost ter dizajnersko obliko. Glavna naloga je, da bi tako začetne gamerje, kot tudi profesionalne gamerje približal njihovim zmagovalnim ciljem.

aoc-agon-gaming-1
Nekateri od AGON zaslonov bodo v QHD ali 4K ločljivosti bo opremljen z najnovejšimi gamerskimi funkcijami. Nekaj te funkcij je Adaptive-Sync oziroma G-Sync za gladko vizualno izkušnjo z 144MHz osveževanjem.


AGON bo v prodajo poslal AG271QX, AG271QG, AG322FCX, G2460PFG in 2460VQ6 profesionalne gaming monitorje. Na začetku bodo AGON produkti na voljo na Azijskem trgu, kmalu pa tudi na drugih celinah.

« Back