Brezplačna telefonska številka 080 26 29
Pozdravljeni v spletni trgovini PCplus!

Logitech predstavil novo miško za več naprav M720 Triathlon

02.09.2016

Logitech je pred kratkim napovedal vsestransko miško za več naprav Logitech®  M720 Triathlon, ki je zasnovana za omogočanje višje produktivnosti in enostavnega delovanja na večih zaslonih in operacijskih sistemih. Miška se hkrati poveže z do tremi napravami, med katerimi je nato s pritiskom na gumb mogoče preklapljati. Deluje z operacijskimi sistemi Windows®, Mac OS®, Chrome OSTM, AndroidTM in Linux®. Miška M720 Triathlon je izdelana za vzdržljivost, vsestranskost in udobje, oblikovana pa je tako, da se udobno prilega vaši roki.  

“85 odstotkov ljudi pri delu ne uporablja več ene same platforme oziroma naprave,” je povedal Anatoliy Polyanker, direktor blagovne znamke in globalnega portfelja pri Logitechu. “Miško M720 Triathlon smo zasnovali za prilagajanje takšnemu širjenju na več naprav ter za povečanje produktivnosti, saj lahko ljudje sedaj enostavno preklapljajo med zasloni in tako neovirano potujejo po svojem seznamu opravil.”

Logitech M720 Triathlon miška za več naprav
Po zaslugi tehnologije Easy-SwitchTM lahko M720 Triathlon s pritiskom gumba brezšivno preklaplja med do tremi napravami. Z dvojno povezljivostjo se lahko ta zmogljivostno usmerjena miška povezuje bodisi preko priloženega Logitech Unifying™ sprejemnika ali s pomočjo brezžične tehnologije Bluetooth® Smart. Izjemno hiter drsni kolešček omogoča kot strela hitro pomikanje po dokumentih, trpežna zasnova pa zdrži do 10 milijonov klikov. Programska oprema Logitech OptionsTM vam omogoča prilagajanje izkušnje vašim Windows® ali Mac OS® X potrebam, poleg tega pa ima miška M720 Triathlon izboljšano energijsko učinkovitost in lahko na eni sami AA bateriji deluje do dve leti.

Cena in razpoložljivost
Miška M720 Triathlonbo predvidoma na voljo po ceni okoli 69,99 €.
To je ena od dveh napovedi mišk s strani podjetja na sejmu IFA. Za več informacij o Logitech novih izdelkih prosimo obiščite blog podjetja.
Za nakup Logitech izdelkov obiščite našo spletno trgovino.
 
logitech miska m720 

Download attached document

« Back