Brezplačna telefonska številka 080 26 29
Pozdravljeni v spletni trgovini PCplus!

Logitech preoblikuje klikanje skozi predstavitve

01.02.2017

Danes je družba Logitech napovedala popolno prenovo zasnove upravljalnikov za predstavitve s tehnologijo Logitech Spotlight Presentation Remote. Spotlight je oblikovan drugače od tradicionalnega upravljalnika diapozitivov ali laserskega kazalnika in vam pomaga, da postanete bolj samozavestni pri predstavitvah. Upravljalnik Spotlight je napredno orodje, ki presega navadno kazanje z laserjem in vam omogoča, da poudarite in povečate vsebino na zaslonu na privlačen in zmogljiv način, s čimer boste lažje poudarili svoje stališče.

»Predstavitve so izčrpavajoče,« pravi Marcel Stolk, višji podpredsednik poslovne skupine za kreativnost in produktivnost pri Logitechu. »Največja ovira za večino ljudi je pomanjkanje samozavesti – preprosto postanemo živčni. Pripomoček Spotlight je bolj preprost za uporabo in, kar je najpomembnejše, nudi nove načine, kako pritegniti pozornost občinstva v primerjavi z laserskimi kazalniki, ki jih je težko razbrati.«

Spotlight predstavlja nov standard med upravljalniki za predstavitve. Omogoča vam, da brez truda krmarite skozi diapozitive in ste v interakciji z vsebino na zaslonu, ki je lahko oddaljen do 30 m. Z naprednim sistemom za kazanje lahko poudarite in povečate elemente na vaši projekciji do najmanjše podrobnosti tako, da ohranite pozornost občinstva cel čas govora. Spotlight nudi tudi krmiljenje s kazalcem na podoben način kot pri miški za predvajanje video posnetkov in odpiranje povezav, pri čemer so z razliko od laserskega kazalnika kazalec in poudarjeni elementi vidni občinstvu, ki vas spremlja v živo, kakor tudi tistim, ki vas spremljajo prek videokonference.

Spotlight lahko povežete tudi z zmogljivo aplikacijo, da pripravite vse za predstavitev še pred samim začetkom. V aplikaciji lahko preklapljate med načinom kazalnika, nastavljate časovni interval za opozorila z vibriranjem ali aktivirate več naprednih funkcij, kot je npr. nadzor glasnosti prek gest z rokami. Poleg tega bo aplikacija občasno posodobljena z dodatnimi funkcijami tako, da boste vedno imeli dostop do najnovejših funkcij, ki so na voljo za predstavitve s pripomočkom Spotlight.

»Zavedamo se, kako pomembna je zanesljiva tehnologija za brezhibno delovanje,« pravi IME, NAZIV, TED. »Logitech Spotlight je najbolj priljubljen upravljalnik za predstavitve TED in izboljša način, kako se govorci predstavljajo pred občinstvom tako, da se lahko samozavestno osredotočajo na deljenje svojih idej.«

Logitech Spotlight se prav tako nemudoma poveže prek povezave USB ali pametne tehnologije Bluetooth. Na večini platform deluje v načinu plug-and-play in je združljiv z vsemi priljubljenimi aplikacijami za predstavitve. Poleg tega ga lahko vedno znova napolnite – 1 minuta polnjenja vam omogoča 3 ure uporabe – tako, da boste vedno pripravljeni na vse.

Podjetje Logitech in TED sodelujeta s skupnimi cilji, usmerjenimi k pomoči, da bi lahko ljudje samozavestno predstavljali svoje ideje na privlačen način, načrtujeta sodelovanje v prihajajočem letu za pomoč pri izboljšavi predstavitvenih veščin vsakogar in navdihovanje ter podpiranje skupnosti govorcev in oseb z željo po deljenju idej s celega sveta.  Več podrobnosti v zvezi s specifičnostjo teh dejavnosti bo objavljenih v prihajajočih mesecih.

Razpoložljivost
Upravljalnik za predstavitve Logitech Spotlight Presentation Remote je sedaj na voljo pri podjetju Logitech in Apple s priporočeno maloprodajno ceno  € 135,00 in bo v prihajajočih mesecih na voljo pri dodatnih prodajalcih po celem svetu. Skupaj s pripomočkom Spotlight vam aplikacija za predstavitve Logitech omogoča, da lahko konfigurirate gumb nazaj, nastavite opozorila, preprečite, da vam računalnik preklopi v način spanja, aktivirate nadzor glasnosti, ki ga lahko upravljate z gestami, drsenje, panoramsko pomikanje in še veliko več. 

 

« Back