Brezplačna telefonska številka 080 26 29
Pozdravljeni v spletni trgovini PCplus!
acer povračilo denarja
Sprejmite izziv vzdržljivosti poslovnih izdelkov podjetja Acer
Izdelki Acer so narejeni in preizkušeni za zagotavljanje dolge življenjske dobe, njihove inovativne funkcije pa so zasnovane za trpežnost pri vsakdanji uporabi. Pri družbi Acer so prepričani o kakovosti svojih izdelkov, zato vam s ponosom zagotavljajo program Acer Reliability Promise za celotno profesionalno linijo izdelkov.
 
Z nakupom kvalificiranega profesionalnega izdelka Acer do 31. decembra 2017 in registracijo v 30 dneh ste zdaj upravičeni do 100-odstotnega povračila vseh stroškov, če pri napravi Acer pride do napake in jo je na podlagi garancije mogoče popraviti v prvem letu. Profesionalni izdelki Acer temeljijo na arhitekturi Windows 10 pro, ki zagotavlja vse, kar poslovni uporabniki potrebujejo za povečanje svoje storilnosti.
acer-promise-vrnitev


NE ZAMUDITE neverjetne priložnosti, ki bo trajala le do 31.12.2017. Pohitite ter si priskrbite najboljšo profesionalno opremo. 

        Kako deluje? 
acer-promise-123korak-vrnitev 

 1.  Kupite Acer profesionalni produkt
Celoten seznam ustreznih izdelkov na: Acer

Acer poslovne izdelke lahko kupite na: računalnikizasloni, projektorji, prenosniki
2.   Kupljeni produkt registrirajte
Če želite registrirati svoj novi izdelek, obiščite spletno mesto, kliknite povezavo »Registriraj« in vnesite zahtevane podatke v 30 koledarskih dneh od nakupa. Prvi dan nakupa, naveden na računu ali potrdilu o prejemu, šteje kot 1. dan.
3.   Uveljavite zahtevek
Če pri novem izdelku do tehnične napake pride v enem letu od nakupa, se za pomoč obrnite na help.promise.si@acer.com, nato pa upoštevajte navodila za spletno uveljavljanje zahtevka. PREPROSTO!
 
 
Če želite več podrobnosti, obiščite promise.acer.com
 
V akcijo vključeni izdelki iz naše ponudbe:
 

Poslovni računalniki Veriton
Vrhunsko delovanje dopolnjujejo varnost in funkcije upravljanja, zato so namizni računalniki Veriton najprimernejše orodje za uspešno poslovanje. Namizni računalniki Veriton so temeljito preizkušeni in izpolnjujejo okoljske standarde, ki veljajo v panogi, zato porabijo manj energije in znižajo stroške.

Vključene serije:
Veriton 2
Veriton 4
Veriton 6 

Oglejte si ponudbo. 

 

Poslovni zasloni
Zasloni Acer B6 z najnovejšo tehnologijo zagotavljajo neprekosljivo vizualno izkušnjo. Poleg tega jih odlikuje ergonomska oblika za udobno uporabo in funkcije za varčevanje energije, ki znižajo stroške.

Oglejte si ponudbo.

 ACER-PRIMISE-banner-1
 

Učinkovitost delovanja, varnost in zanesljivost

Izdelki znamke Acer so namenjeni uporabi v zahtevnem poslovnem okolju.

Zanesljivo delovanje, dolg življenjski cikel, nepogrešljive varnostne rešitve ter možnosti upravljanja na daljavo so lastnosti izdelkov Acer, s katerimi ni mogoče le lažje upravljati in nadzirati infrastrukture IT, temveč tudi povečati storilnost.

Odgovornost do okolja

V podjetju Acer se osredotočajo na razvoj tehnologije, ki zniža porabo energije in druge podnebne učinke, zato so naši izdelki varnejši za   okolje.

Izdelki Acer združujejo visoko energijsko učinkovitost z nizkimi obratovalnimi stroški ter izpolnjujejo zahteve naslednjih predpisov in standardov: ENERGY STAR®, EPEAT® Gold/Silver, RoHS in OEEO.

   
NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA IN ODGOVORI   
   
Vprašanje: Kupil sem izdelek, ki ni na seznamu kvalificiranih izdelkov, ali lahko še vedno sodelujem? Odgovor: Ne, samo kvalificirani izdelki, ki so navedeni na spletnem mestu, so upravičeni za to promocijo.
Vprašanje: Zamudil sem časovni rok za registracijo izdelka, lahko to storim po 30 dnevih od dneva na računu? OdgovorNe, registracijo je treba opraviti v 30 dneh od dneva na računu, navedeni dan na računu šteje kot 1. dan.
Vprašanje: Kolikokrat lahko sodelujem pri tej promociji? OdgovorPri tej promociji lahko sodelujete do 10-krat, če ste za vsako opravljeno registracijo kupili kvalificirani izdelek.
Vprašanje: Pri izdelku Acer je prišlo do tehnične napake, kaj naj storim?  OdgovorObiščite spletni center za pomoč Acer, da prijavite napako in se dogovorite za popravilo. Za utemeljeno upravičenost v tej promociji mora popravilo izvesti družba Acer ali pooblaščeni ponudnik storitev družbe Acer.
Vprašanje: Moj izdelek Acer je bil na podlagi garancije popravljen, koliko časa še imam za uveljavljanje zahtevka? OdgovorZahtevek morate registrirati v 30 dneh od navedenega datuma na računu popravila, ki sta ga izvedla družba Acer ali pooblaščeni ponudnik storitev družbe Acer.
Vprašanje: Kako hitro po odobritvi zahtevka bodo moji stroški povrnjeni? OdgovorČe je vaš zahtevek odobren, boste povračilo stroškov prejeli prek bančnega nakazila v 30 dneh od potrditve zahtevka.
Vprašanje: Kako lahko pošljem dokaz potrdila o prejemu/računa nakupa?

OdgovorKopijo potrdila o prejemu/računa naložite v postopku registracije. Če tega ne morete storiti, kopijo potrdila o prejemu/računa in številko zahtevka prek računalnika ali pametnega telefona pošljite po e-pošti na help.promise.si@acer.com.