Brezplačna telefonska številka 080 26 29
Pozdravljeni v spletni trgovini PCplus!

zktk

Promocija je veljavna od 10.6.2020 do 30.6.2020, kodo za pridobitev igre je mogoče uveljavljati do 30.7.2020. Ob nakupu PCplus računalnika s spodnjimi procesorji prejmete kodo, s katero lahko preko portala https://www.amdrewards.com/ prevzamete brezplačno igro Horizon Zero Dawn Complete Edition:

  • AMD Ryzen 5 3600
  • AMD Ryzen 5 3600X
  • AMD Ryzen 7 3700X

Pravila in pogoje sodelovanja najdete na https://www.amdrewards.com/terms. Organizator promocije je Advanced Micro Devices, Inc., 2485 Augustine Drive, Santa Clara, CA 95054 USA. Brezplačne igre ni mogoče zamenjati za denar. Za pomoč pri pridobivanju brezplačne igre se obrnite na https://www.amdrewards.com/support oz si lahko preberete https://www.amdrewards.com/faq. Podjetje Acord-92 d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti. Količina brezplačnih iger je omejena in se lahko zaključi predčasno brez predhodnega obvestila. Ponudba velja le za polnoletne osebe. Slike so simbolične. Ponudba PCplus računalnikov z ustreznimi AMD Ryzen procesorji je odvisna od trenutne ponudbe in zaloge, ni nujno, da so na voljo PCplus računalniki z vsemi procesorji, ki prinašajo brezplačno igro.

POSTOPEK PRIDOBITVE PROMOCIJSKE KODE:

Ob nakupu ustreznega PCplus računalnika nam na e-naslov info@acord-92.si pošljite kopijo računa, iz katerega je razviden nakup in povratno vam bomo poslali promocijsko kodo, s katero boste lahko prevzeli igri na https://www.amdrewards.com/.

Za pridobitev brezplačne igre pojdite na AMDREWARDS.COM in sledite spodnjim korakom:
Korak 1: Pojdite na www.amdrewards.com
Korak 2: Ustvarite račun ali se prijavite, če že imate račun
Korak 3: Vpišite promocijsko kodo. Nato sledite na navodilom.
Korak 4: Preverite stran MY REWARDS za aktivacijo.
 
Promocijsko kodo lahko vnovčite le do 30.7.2020 (do 7:40:56 PM EST).