Brezplačna telefonska številka 080 26 29
Pozdravljeni v spletni trgovini PCplus!

ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 V2 10GB GDDR6X (90YV0FB5-M0NM00) RGB LHR gaming grafična kartica

Naša koda: 142397   

Bodite prvi in ocenite ta artikel

TUF Gaming GeForce RTX 3080 V2 10 GB GDDR6X z LHR Prenosni večprocesorji NVIDIA Ampere: gradniki najhitrejših in najučinkovitejših grafičnih procesorjev na svetu, popolnoma nov...
Izhodi: 2x HDMI 2.1, 3x Display Port 1.4a
ASUS

Zaloga: Manj kot 5 kosov

Cena: 1.760,33 €

Cena velja za artikle na zalogi. Ob novi dobavi se lahko cena spremeni.

Izdelke na zalogi v našem skladišču vam bomo odposlali v istem delovnem dnevu, če je naročilo oddano do 14:00. Če izdelek ni na zalogi nas lahko o dobavnem roku povprašate na info@pcplus.si ali preko brezplačne številke 080 2629.

 

Vprašaj nas o artiklu

 
 

Opis artikla

Podrobnosti

TUF Gaming GeForce RTX 3080 V2 10 GB GDDR6X z LHR

Prenosni večprocesorji NVIDIA Ampere: gradniki najhitrejših in najučinkovitejših grafičnih procesorjev na svetu, popolnoma nov Ampere SM, prinaša 2-kratno zmogljivost FP32 in izboljšano energetsko uč inkovitost.
RT -jedra druge generacije: doživite 2 -kratno zmogljivost RT -jeder prve generacije, skupaj s sočasnim RT -jem in senčenjem za povsem novo raven zmogljivosti sledenja žarkov.
Tenzorska jedra 3. generacije: Do 2 -krat večja prepustnost s strukturno redkostjo in naprednimi algoritmi AI, kot je DLSS. Ta jedra prinašajo ogromno povečanje zmogljivosti iger in povsem nove sposobnosti AI.
Ta grafična kartica z LHR (lite hash rate) prinaša 43 MH/s ETH hitrost razpršitve (ocena)
Axial-tech Fan Design je bil na novo uglašen z obrnjeno osrednjo smerjo ventilatorja za manj turbulenc.
Ležaji z dvojnim krogličnim ventilatorjem lahko trajajo do dvakrat dlje kot "sleeve bearing" modeli.
Kondenzatorji vojaškega razreda in druge komponente TUF izboljšajo vzdržljivost in zmogljivost.
GPU Tweak II ponuja intuitivno prilagajanje zmogljivosti, termične kontrole in nadzor sistema.

TUF GAMING GeForce RTX 3080 je bil ponovno zgrajen, da bi zagotovil močnejšo moč in hlajenje. V povsem kovinskem pokrovu so trije močni aksialni ventilatorji, ki uporabljajo trpežne dvojne kroglične ležaje. Rotacija ventilatorja je optimizirana za zmanjšanje turbulenc, način zaustavitve pa vse tri ventilatorje ustavi pri nizkih temperaturah. Spodaj neodvisni hladilni elementi za grafični procesor in pomnilnik ohranjajo termike pod strogim nadzorom. Dodatne funkcije, vključno s komponentami TUF, tehnologijo Auto-Extreme, novim nosilcem grafičnega procesorja in odzračevalno ploščo na zadnji plošči, naredijo TUF pravo elektrarno.

AKSIALNO-TEHNIČNE NADGRADNJE
Kartice TUF Gaming izkoriščajo našo preizkušeno zasnovo aksialne tehnologije ventilatorjev, pri čemer trije ventilatorji delujejo skupaj, da zadovoljijo toplotne zahteve nove visokooktanske zasnove NVIDIA. Ventilatorji se zanašajo na dvojne kroglične ležaje, ki zagotavljajo dosledno delovanje in daljšo življenjsko dobo v primerjavi s "sleeve bearings" in drugimi vrstami ležajev.

HLADILNIK - MAXCONTACT
Za učinkovit vnos toplote v niz hladilnika, tako da ga močni ventilatorji aksialne tehnologije odvajajo, uporabljamo proizvodni postopek, ki na mikroskopski ravni izboljša gladkost površine hladilnika. Dodatna ravnost omogoč a boljši stik z matrico in pomaga izboljšati toplotni prenos.

2.7-REŽA
Razdeljevalnik toplote črpa toploto v toplotne cevi, ki jih prenašajo skozi delce, ki zapolnijo večino velikega prostora v 2,7 reži kartice. Ta generacija grafičnih kartic TUF Gaming ima tudi namenski hladilnik za VRAM, ki ohranja temperature pod maksimalnimi delovnimi specifikacijami.

SESTAVINE TUF
Komponente za grafične kartice TUF Gaming so izbrane glede na njihovo vzdržljivost in zmogljivost. Poleg vrhunskih dušilk in MOSFET-ov kondenzatorji, ki izpolnjujejo vojaške certifikate, uvrščajo TUF med konkurenco. Komponente so spajkane na tiskano vezje, z uporabo naprednega avtomatiziranega proizvodnega procesa Auto-Extreme. Gladki spoji na zadnji strani tiskanega vezja in odpravljanje človeških napak zagotavljajo, da vsaka grafič na kartica ustreza našim strogim specifikacijam. Nazadnje, da bi zagotovili brezhibno delovanje pri štetju, so kartice podvržene napornemu 144-urnemu preizkusu potrditve.

Spodnja stran kartice razkriva številne izboljšave. Večina zadka je zavita v zaščitno kovinsko zadnjo ploščo, ki ima vidno široko odprtino. Odzračevalnik omogoča vroč zrak, da odteče proti izpušnim ventilatorjem podvozja, namesto da se reciklira nazaj v hladilnik. Pod grafičnim procesorjem nosilec zagotavlja dosleden montažni tlak med matrico in razdelilnikom toplote. Za vhodno/izhodni nosilec se uporablja nerjavno jeklo za zaščito vrat in zagotavljanje varnejše pritrditve. Priročno nameščeno stikalo Dual Bios omogoča prilagajanje privzetega profila zmogljivosti kartice brez programske opreme.

Zgornji element RGB je mogoče prilagoditi tako, da prikazuje vrsto estetskih in funkcionalnih učinkov, ter ga sinhronizirati z drugimi komponentami ASUS, da omogoči enakomerno osvetlitev. Za izpolnitev potreb po energiji GeForce RTX 3080 sta prisotna dva 8-pinska priključka skupaj z vgrajenimi LED diodami, ki zasvetijo, če napajalni priključki PSU PCIe niso pravilno priključeni.

Specifikacije artikla

Specifikacije artikla

Proizvajalčeva koda 90YV0FB5-M0NM00
EAN koda: 4711081322993
Proizvajalec: ASUS
Proizvajalec čipovja: NVIDIA GeForce
Grafični procesor: GeForce RTX 3080
Jedro: CUDA
Grafični pomnilnik: 10 GB GDDR6X
Takt procesorja: OC: 1740 MHz (boost), Gaming: 1710 MHz (boost), 1440 MHz (base)
Takt pomnilnika: 19 Gbps
Vodilo: PCI Express 4.0
Število procesorskih enot: 8704
Pomnilniško vodilo: 320-bit
Podpira: HDCP 2.3
Izhodi: 2x HDMI 2.1, 3x Display Port 1.4a
Dodatno napajanje: 2x 8-pin
Priloženo: 1x TUF certifikat zanesljivosti
Dodatno: OpenGL 4.6
največja digitalna ločljivost: 7680x4320
podpora za do 4 hkratne monitorje
višina 2,7 reži
Garancija: 24 mesecev
Dimenzije: 299,9 x 126,9 x 51,6 mm

Ocene

Napišite svoj komentar

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Artikli iz trenutne skupine