Brezplačna telefonska številka 080 26 29
Pozdravljeni v spletni trgovini PCplus!

BENQ Education IFP RM8601K 218,44 cm (86") 4K UHD D-LED LCD interaktivna tabla

Naša koda: 139658   

Bodite prvi in ocenite ta artikel

BENQ Education IFP RM8601K, vaš skrbni prijatelj za izboljšano interaktivno učenje RM8601K je zasnovan tako, da izkoristi dinamične možnosti učilnice in učiteljem pomaga graditi...
Ločljivost: 3840 x 2160 UHD

Zaloga: Dobava 7 – 21 dni

Cena: 4.208,87 €

Cena velja za artikle na zalogi. Ob novi dobavi se lahko cena spremeni.

Izdelke na zalogi v našem skladišču vam bomo odposlali v istem delovnem dnevu, če je naročilo oddano do 14:00. Če izdelek ni na zalogi nas lahko o dobavnem roku povprašate na info@pcplus.si ali preko brezplačne številke 080 2629.

 

Vprašaj nas o artiklu

 
 

Opis artikla

Podrobnosti

BENQ Education IFP RM8601K, vaš skrbni prijatelj za izboljšano interaktivno učenje
RM8601K je zasnovan tako, da izkoristi dinamične možnosti učilnice in učiteljem pomaga graditi zdravo in privlačno učno okolje. RM8601K ne ponuja samo rešitve za oči, ampak je tudi nameščen s strokovnimi orodji za opombe za večjo udeležbo pri pouku. RM8601K je vaš vrhunski interaktivni zaslon, s katerim dotikom dosežete, gladko in zabavno učno izkušnjo.

 

Zelo gladek rokopis izboljša sodelovanje pri učenju
RM8601K z nenehnim napredovanjem naše tehnologije z zaslonom na dotik nudi natančno pozicioniranje in tako zagotavlja poenostavljeno in izjemno gladko rokopisno izkušnjo, ki lahko učinkovito izboljša interakcijo pri pouku in udeležbo študentov.

Dvojna  pisala za istočasno sodelovanje z dvema različnima barvama
RM8601K interaktivna tabla ima priloženi dve pisali, ki dvema uporabnikoma omogočata pisanje ali risanje z različnimi barvami hkrati, kar je idealno za živahne učilnice. Poleg tega lahko učitelji zdaj ustvarijo bolj zanimivo učno izkušnjo z uporabo dveh pisal za pisanje in poudarjanje z dvema različnima barvama, s čimer odpravita potrebo po spreminjanju barv v tradicionalnem scenariju v učilnici.

Prilagodljiv prikaz načina ščetk za kreativno izobraževanje
Napredna tehnologija zaslona na dotik (IR touch) opremlja RM8601K z možnostjo naravnega prikazovanja različnih debelin giba na podlagi različnih vrst orodij, ki se uporabljajo za pisanje ali risanje na zaslonu, učiteljem in š tudentom pa nudijo bolj naravno izkušnjo pisanja.


Floating Tool
Vgrajeno plavajoče orodje ali Floating Tool EZWrite učiteljem omogoča, da pišejo poleg vsake aplikacije, videoposnetka, spletnega mesta, dokumenta ali slike. Ne glede na to, ali uporabljate Windows, Mac, Chrome ali Android, lahko učitelj beležke doda na katero koli vsebino na zaslonu in jih shrani. Z zajemom zaslona omogoča uporabnikom, da zajamejo ves - ali samo del - zaslona v dveh prstih na obeh rokah

Inteligentno prepoznavanje rokopisa
Funkcija prepoznavanja rokopisa EZWrite uporabnikom omogoča takojšnje pretvorbo napisanega besedila, številk, obrazcev in risb v enostavno berljivo digitalno besedilo, ne da bi bilo treba preklapljati načine.

Pametni sistem oddajanja s takojšnjo dostavo in enostavnim upravljanjem
X-Sign Broadcast je sistem brezžičnega oddajanja, ki lahko med poukom potiska opozorila, sporočila in objave.
X-Sign Broadcast kot informacijsko središče nove generacije omogoča upravljanje vsebine v razredu in oddajanje obogatenega gradiva iz katere koli naprave.
X-Sign Broadcast s svojo funkcijo združevanja lahko pošilja sporočila izbrani skupini zaslonov, posamezni učilnici ali celotni šoli. Funkcija združevanja pomaga zagotoviti, da se informacije poš iljajo samo prejemnikom, za katere so namenjeni, hkrati pa tudi skrajša čas in trud, potreben za pošiljanje sporočil več ljudem.

Dvakratna ločljivost dotika
BenQ-jeva nova izobraževalna IFP natančno prilagodi izkušnjo rokopisa z naprednim finim IR dotikom, ki še dodatno zmanjša vrzel med dejansko pristajalno točko in točko, prikazano na zaslonu.

  • Nadaljnje zmanjšanje vrzeli med dejansko pristajalno točko in točko, prikazano na zaslonu.

  • Ustvarjanje bolj naravnega rokopisa, saj nov okvir dotika prepozna manjši polmer. Boljša prepoznavnost in ustvarjanje rokopisa z novim okvirjem manjšega polmera.

  • Zmanjšanje razdalje pred dotikom nudi boljšo izkušnjo dotika in pisanja.

Eye-Care rešitev
Tehnologija Low Blue Light pri BenQ interaktivni tabli zmanjšuje izpostavljenost modri svetlobi in omogoča boljši čas, preživet pred zaslonom, kar vam pomaga ustvariti najboljšo in najbolj udobno izkušnjo gledanja za vas in vaše učence.

Flicker-Free Technology
BenQ-jeva tehnologija Flicker-Free je natančno zasnovana za odstranjevanje utripanja LED osvetlitve, hkrati pa zagotavlja brezžično gledanje.

Anti-Glare Display
Steklena površina proti bleščanju RM8601K lahko učinkovito zmanjša odobje, tako, da študente osvobodi pretiranega naprezanja oči z bolj berljivim besedilom in jasnejšimi slikami,  in olajša učinkovitejše poučevanje.


Brezžična rešitev za brezhibno sodelovanje
InstaShare je programska oprema, zasnovana za brezžično predstavitev in sodelovanje med predavanji. Omogoča nemoten pretok vizualnih, zvočnih datotek in videoposnetkov polne HD kakovosti.


Sprednje usmerjeni zvočniki in združljivost zunanjih mikrofonov za bolj učinkovito učenje
RM8601K 20 W zvočniki so znova na razpolago spredaj, kar ponuja boljši prenos zvoka, ki dvigne raven už ivanja v avdiovizualnem načinu med poukom ter z vhodom Mic-in omogoči učiteljem priključitev zunajih mikrofonov za boljšo učinkovito prisotnost učencev.

Instant Plug and Play
RM8601K vas lahko reši pred težavami zapletene namestitve. Preprosto se povežite z osebnim računalnikom prek USB-ja in pripravljeni ste za pridobitev prepričljivih lekcij z dotikom IFP.

Specifikacije artikla

Specifikacije artikla

Proizvajalčeva koda 9H.F49TK.DE4
EAN koda 4718755073762
Proizvajalec: BENQ
Tip matrike: D-LED
Diagonala zaslona: 218,44 cm (86")
Ločljivost: 3840 x 2160 UHD
Smer postavitve: Landscape
Kontrast: 1200:1
Vidni kot: 178° / 178°
Odzivni čas: 8 ms
Video priključki: 1x VGA In, 4x HDMI 2.0 In, 1x HDMI Out
Audio priključki: 1x Line Out (Avdio Out, 3,5mm), 1x Line In (3,5mm), 1x mikrofon (3,5)
Zvocniki: 2 x 20 W
Poraba: 355 W
Dimenzije: 1990 x 1231 x 140,9mm (Š x V x G)
Masa: 85,5 kg
Barva: črna v kombinaciji z sivo barvo
Garancija 36 mesecev

Ocene

Napišite svoj komentar

Ocenjujete: BENQ Education IFP RM8601K 218,44 cm (86") 4K UHD D-LED LCD interaktivna tabla

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena

Artikli iz trenutne skupine