Brezplačna telefonska številka 080 26 29
Pozdravljeni v spletni trgovini PCplus!

BENQ MW855UST+ WXGA 3500A 10000:1 DLP interaktivni projektor

Naša koda: 139466   

Bodite prvi in ocenite ta artikel

BENQ MW855UST+ je ultra kratki (Ultra Short Throw) interaktivni projektor za sodelovanje v učilnici in interakcijo s povečljivo interaktivnostjo in brezžično uporabo (opcijsko). Ko vodilna svetovna...
Ločljivost: 1280x800

Zaloga: Na zalogi

Cena: 841,67 €

Cena velja za artikle na zalogi. Ob novi dobavi se lahko cena spremeni.

Izdelke na zalogi v našem skladišču vam bomo odposlali v istem delovnem dnevu, če je naročilo oddano do 14:00. Če izdelek ni na zalogi nas lahko o dobavnem roku povprašate na info@pcplus.si ali preko brezplačne številke 080 2629.

 

Vprašaj nas o artiklu

 
 

Opis artikla

Podrobnosti

BENQ MW855UST+ je ultra kratki (Ultra Short Throw) interaktivni projektor za sodelovanje v učilnici in interakcijo s povečljivo interaktivnostjo in brezžično uporabo (opcijsko). Ko vodilna svetovna blagovna znamka DLP projektorjev, ponuja spektakularno kakovost slike ter poenostavljeno namestitev, nižje vzdrževanje, podaljšano življenjsko dobo žarnice in zmanjšan TCO.

Oblikovan za optimalno izkušnjo učenja
BenQ profesionalna tehnologija razvrščanja barv je prilagojena različnim učnim vsebinam, način Infographic je odličen za podrobno prikazovanje besedila in grafik, saj zagotavlja bolj nasičeno in živahno barvno delovanje kot način predstavitve. Živi način je zasnovan za vrhunsko barvno delovanje med predstavitvijo videa ali slik.

Brezkompromisna visoka svetilnost
Za popolno projekcijsko zmogljivost MW855UST+ proizvaja 3.500 ANSI lumnov in WXGA 1280x800 visoke ločljivosti za jasne, ostre slike in besedila tudi v velikih svetlih učilnicah. Velika svetlost omogoča, da se med poukom prižgejo luči, široka in visoka ločljivost pa poveča berljivost razširjene vsebine.

MW855UST + ponuja velik zaslon na kratki razdalji z ultra kratkim razmerjem metanja in odpravlja moteče sence ter bleščanje učencev in učiteljev, da prosto sodelujejo in sodelujejo pred tablo.

Večje slike
BenQ izobraževalni projektorji ponujajo različne ločljivosti in predvidene velikosti slike, da zadovoljijo različne potrebe učilnice. Z visoko kakovostjo slike do 100'' projektor večjo vsestranskost učilnice z nižjimi stroški.

Razširitev možnosti učilnice

Tehnologija PointWrite deluje na kateri koli ravni površini, zato ni potrebna nobena draga digitalna tabla ali dodatna oprema, s čimer se ustvarijo ogromne nove priložnosti za interaktivnost učilnic in omogočajo mož nosti sodobnih digitalnih učilnic.

  • Projektorji PointWrite ponujajo več uporabniške možnosti, za podvojitev površine projekcije pa lahko uporabite dva projektorja PointWrite.
  • Z načinom QWrite* Whiteboard lahko učitelj izvaja različne aplikacije ali prikazuje, gleda in pripisuje na dveh zaslonih.

* BenQ ekskluzivna programska oprema QWrite je kompatibilna z BenQ PointWrite modulom.

Modularni dizajn, ki šolam omogoča prožnost pri dodajanju interaktivnosti v učilnice s prihodnjimi naložbami, novi interaktivni modul PW30U BenQ PointWrite zagotavlja resnično sodelovalna učna okolja, v katerih učenci in učitelji sodelujejo skupaj z intuitivnimi predlogi skupaj s programsko opremo QWrite, vse z enkratno umeritvijo in nastavite uporabniške nastavitve. *

* PW30U and PT20 sta opcijska interaktivna modula za MW855UST+, ki sta naprodaj ločeno.

Intuitivna namestitev
PointWrite samodejno umeri in shrani svoje nastavitve v trenutku, ko je priključen na USB vrata računalnika. PointWrite nato ostane pripravljen brez ročne konfiguracije ali zapletenega usposabljanja učiteljev. Poleg tega interaktivni senzor MW855UST zagotavlja zanesljivo samodejno umerjanje pri vsaki zunanji osvetlitvi.

Enostaven in priročen brezžični adapter (naprodaj ločeno)
Za privlačne in intuitivne učne ure lahko učitelji in učenci prinesejo svoje pametne naprave in računalnike, da zrcalijo dokumente, slike, video posnetke na projektorje MW855UST+, kar olajša izmenjavo idej in skupno timsko delo.

*MW855UST+ je kompatibilen z opcijskim QCast Mirror adapterjem.

Olajševanje pametnega in učinkovitega vzdrževanja projektorjev

MW855UST+ je široko združljiv z vodilnimi sistemi za nadzor projektorjev, vključno s Crestron, AMX, PJ Link in Extron* IP Link za nadzor omrežja prek LAN, kar olajša vključevanje v infrastrukturo izobraževalnih omrežij. MW855UST+ podpira tudi RS-232 za zanesljivo namestitev na dolge razdalje do 15 metrov, kadar ni mrežne infrastrukture.

* Gonilnik IP Link, ki ga je razvil Extron, omogoča spremljanje, nadzor in podporo naprave prek LAN, ko je nameščen krmilnik MediaLink, nadzorni vmesnik IP Link Ethernet ali druga naprava, ki podpira IP Link. Za več informacij obiščite www.extron.com/driverdownloads

Centralizirana aplikacija za nadgradnjo
Skrbniki lahko centralno nadgradijo vdelano programsko opremo na projektorju M85 + BenQ, ki so v istem lokalnem omrežju prek LAN-a.

* Za več informacij o orodju se obrnite na BenQ.

Centralizirano upravljanje s programsko opremo BenQ
BenQ programska oprema za centralizirano krmiljenje je orodje za upravljanje računalnikov, ki omogoča skrbništvo oddaljenega in centraliziranega upravljanja več digitalnih projektorjev prek lokalnega omrežja. Zmožnosti upravljanja vključujejo možnost oddaljenega spremljanja, krmiljenja in konfiguriranja projektorjev posamično ali kot skupine.

Poenostavljena poravnava slike in popolna namestitev

Premik objektiva ponuja dodatno prilagodljivost za kompenzacijo manjših napak med namestitvijo. Vse, kar morate storiti, je, da nastavite stikalo tako, da projicirano sliko premaknete navzgor ali navzdol za 2%, kar vam močno pomaga pri namestitvi določenih instalacij.

Čiste slike brez popačenja
Digitalno krčenje & premik za enostavno prilagajanje zaslona
Digitalno krčenje slike in prestavljanje omogoča, da monterji skrčijo sliko prek zaslonskega menija. Slika se lahko tudi premakne, zato namestitvenim programom ni treba ponovno namestiti ali prilagoditi projektorja, če slika ni natančno poravnana na želenem okvirju in prostoru.

 

Corner Fit omogoča individualno prilagajanje vsakega vogala za popolno prileganje in poravnavo na omejene ali neravne prostore.

Za učinkovito profesionalno namestitev ima naš zidni nosilec za ultra-kratke elemente namestitveni načrt in ravnilo za popolno poravnavo zaslona in položaj slike v učilnici. Še enostavneje, pred projektorjem je nameščen tristranski gumb za nastavitev čisto nameščenih, popolnoma kvadratnih zaslonov.

BenQ izobraževalni projektor z barvnimi senzorji na kolesih z domiselno funkcijo kopičenja prahu podaljša optimalne zmogljivosti tako, da zavrača prah, ki se lahko nabira na tradicionalnih senzorjih in blokira IR signal ter povzroči utripanje, nenormalno barvo ali celo izklop.

Optimizirana življenjska doba žarnice in prihranek energije
Manj zamenjav žarnic in manj vzdrževanja pomenijo splošne nižje stroške lastništva. Način LampSave to doseže tako, da dinamično prilagodi moč žarnice glede na vsebnost in tako prihrani do 70% porabe energije žarnice in podaljša življenjsko dobo žarnice projektorja do 50% v primerjavi z običajnim načinom.

Neprimerljiva berljivost
BenQ izobraževalni projektorji z visoko kontrastnim industrijskim projektorjem uporabljajo napredne optične leče, optimizirane za DLP, in tako zagotavljajo natančno berljivost in hrano ločljivost za vsak posamezen podpiksel.

Kakovost slike z dolgotrajno uporabo
BenQ izobraževalni projektorji z vzdržljivostjo industrijske kakovosti iz tehnologije DLP ohranjajo dolgotrajno popolnost slike z odpravo barvnih razpadov. Za razliko od projektorjev, ki niso DLP, BenQ DLP izobraževalni projektorji postanejo enakovredni popolnoma novim po zamenjavi žarnic. In z več kot dva milijona mikro ogledal in minimalnim nabiranjem toplote čip DLP zdrži več kot 100.000 ur brez razgradnje.

Specifikacije artikla

Specifikacije artikla

Proizvajalčeva koda 9H.JKS77.24E
EAN koda 4718755077456
Proizvajalec: BENQ
Tehnologija: DLP
Ločljivost: 1280x800
Kontrast: 10.000:1
Svetilnost (ANSI): 3.500 ANSI lumnov
Žarnica: 240 W
Življenska doba žarnice: do 5.000 ur, ekonomično do 8.000 ur, SmartEco do 10.000 ur, LampSave do 12.000 ur
Leča: F=2.5 f=5.1mm
Projektorski faktor: 0,35
Diagonala slike: 203,20 - 254 cm / 80" - 100" (s stenskim nosilcem)
Zoom: digitalni zoom (2x)
Korekcija trapeza: 2D, vertikalno ± 15°; horizontalno ± 15°
Najvišja vhodna ločljivost: WUXGA_RB 1920 x 1200
Priključki: 1x HDMI-1
1x HDMI-2
1x PC (D-sub 15pin)
1x Monitor out (D-sub 15pin, ženski)
1x Composite Video in (RCA)
1x Audio in (mini jack)
1x Audio L/R in (RCA)
1x Audio out (mini jack)
1x LAN (RJ45)
1x RS232 In (D-sub 9pin, moški)
1x USB tip-A (5V, 1.5 A)
1x USB tip-B
1x USB tip mini-B (za PointWrite modul)
1x IR sprejemnik (spredaj)
Audio funkcije: 2x 10 W zvočnik
Video kompatibilnost: NTSC, PAL, SECAM‎
Poraba energije: normalno 320 W, največ 350 W, eko način 260 W
Dimenzije (VxŠxD): 287,5 x 206,9 x 373,3 mm (Š x V x G)
Masa: 5 kg +/- 100 g
Hrup: 34 / 29 dBA (normalno / eko)
Posebne funkcije: 2D Keystone, Corner Fit, Digital zoom (2x), Digital Shrink (0.8x) and Shift, AMX / PJ Link / Crestron / MDA, DMS Local Compatibility
Garancija 36 mesecev
Vsebina paketa:

napajalni kabel
daljinski upravljalec
2x AAA bateriji
VGA kabel
stenski nosilec (WM04G4)

dodatki (opcijsko):
3D očala (5J.J9H25.002)
PointWrite komplet PW30U (5A.JJR26.20E)
PointWrite Touch modul PT20 (5A.JJR26.30E)
brezžični adapter QCast Mirror (5A.JH328.10X)
brezžični komplet Instashow WDC10 (9H.JF878.N4X)

Dodatno:

projekcijski sistem: DLP Single 0.65" WXGA
DMD tip: DC3 DMD chip

premik objektiva: vertikalno + / - 2 %
upravljanje objektiva: ročni fokus
premik projekcije: 122 + / - 5 % (Full-Height)

Kensington reža
Security Bar

podprta ločljivost: VGA (640 x 480) do WUXGA_RB (1920 x 1200)
HDTV kompatibilnost: 480i, 480p, 576i, 567p, 720p, 1080i, 1080p

temperatura delovanja: 0° - 40° C

OSD: arabščina / bolgarščina / hrvaščina / češčina / danščina / nizozemščina / angleščina / finščina / francoščina / nemščina / gršč ina / hindujščina / madžarščina / italijanščina / indonezijščina / japonščina / koreščina / norveščina / poljščina / portugalščina / romunščina / ruščina / poenostavljena kitajščina / španščina / švedščina / turščina / tajščina / tradicionalna kitajščina (28 jezikov)

Ocene

Napišite svoj komentar

Ocenjujete: BENQ MW855UST+ WXGA 3500A 10000:1 DLP interaktivni projektor

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena

Artikli iz trenutne skupine