Brezplačna telefonska številka 080 26 29
Pozdravljeni v spletni trgovini PCplus!

COOLER MASTER MWE 500 BRONZE - V2 500 W 80Plus Bronze ATX (MPE-5001-ACAAB-EU) napajalnik

Naša koda: 140765   

Bodite prvi in ocenite ta artikel

COOLER MASTER MWE 500 BRONZE - V2 500 W (MPE-5001-ACAAB-EU) je 500 W napajalnik označen z certifikatom učinkovitosti 80 Plus Bronze. Z zasnovo DC-DC vezja in kakovostnimi kondenzatorji bo napajalnik...
Moč: 500 W
Dimenzije: 140 x 150 x 86 mm
COOLER MASTER

Zaloga: Na zalogi

Cena: 58,79 €

Cena velja za artikle na zalogi. Ob novi dobavi se lahko cena spremeni.

Izdelke na zalogi v našem skladišču vam bomo odposlali v istem delovnem dnevu, če je naročilo oddano do 14:00. Če izdelek ni na zalogi nas lahko o dobavnem roku povprašate na info@pcplus.si ali preko brezplačne številke 080 2629.

 

Vprašaj nas o artiklu

 
 

Opis artikla

Podrobnosti

COOLER MASTER MWE 500 BRONZE - V2 500 W (MPE-5001-ACAAB-EU) je 500 W napajalnik označen z certifikatom učinkovitosti 80 Plus Bronze. Z zasnovo DC-DC vezja in kakovostnimi kondenzatorji bo napajalnik deloval brezhibno. 80 Plus Bronze imajo linijo stabilnih in kakovostnih napajalnikov, ravno ta serija MWE Bronze pa je kompaktna in na voljo v izhodih primernih za večino sistemov. V notranjosti je napajalnik opremljen z hidro dinamičnim ventilatorjem 120 mm HDB, ki deluje z manj turbulence, medtem ko zatesnjeni ležaji zagotavljajo tiho delovanje in daljšo življenjsko dobo napajalnika.

Z preprostim in zanesljivim načinom, ki ga ponuja serija MWE Bronze za varno in učinkovito napajanje sistema boste imeli napajalnik, ki bo kos vsem vašim glavnim računalniškim komponentam brez težav ali izzivov dodatnih posebnosti. Ta napajalna enota ponuja zasnovano DC-DC vezje, diskretne kable, tihi način delovanja in 120mm ventilator HDB in s katerimi, bo ostala enostavna pri določenih zmogljivostih in lastnosti.

80 PLUS BRONZE certifikat učinkovitosti
Pri napajalni enoti je pomembna učinkovitost, saj neposredno vpliva na delovanje sistema in vaš račun. Ocena učinkovitosti ne odraža kakovosti ali zanesljivosti PSU-ja. Večja kot je učinkovitost PSU, manjša je skupna količina energije, ki jo potrebuje za napajanje sistema. Serija MWE Bronze ima 80 PLUS Bronze učinkovitost, kar pomeni, da ima zagotovljen tipični izkoristek 85%.

 

DC-DC
Moč pride v več napetostnih nivojih. Stena oddaja moč v eni napetostni stopnji, vendar za pravilno delovanje vaše komponente potrebujejo določeno napetost. Proces pretvorbe surove energije iz stene v več napetostnih nivojev, ki jih potrebujejo vaši deli, zahteva posebne sestavne dele, da ta postopek hitro, učinkovito in varno zaključite. Za dosego tega cilja je bila skrbno izdelana tehnologija MWE Bronze DC-to-DC + LLC. Postavitev vezja Dual Forward je zasnovana tako, da pretvori 12V moči v 3V in 5V nivoje z minimalnim hrupom, 80 PLUS Bronze učinkovitosti in zmanjša tveganje za vašo povezano strojno opremo.Active power factor correction
Številni procesi, ki jih potrebuje napajalna enota za pridobivanje energije neposredno iz stene ali drugega fiksnega vira napajanja, (ga pretvorijo v pravi izhod, ki ga zahtevajo povezane komponente, in nato varno razdelijo to moč na omenjene komponente), je lahko veliko tveganj . Zato je za PSU pomembno, da ima ustrezne zaščite in predpise za zagotovitev, da ta postopek pravilno teče. Korekcija aktivnega faktorja napajanja MWE Bronze uporablja specializirano vezje za popravljanje faktorja moči, kar vodi do zmanjšane skupne harmonike, popravljene izmenične napetosti in povečanega splošnega izkoristka.

120MM HDB FAN
Ohranjanje komponent hladnih, ne da bi jih bilo treba slišati, medtem ko opravljate vaše delo, je še vedno eden največjih izzivov za vse ventilacijske tehnologije hlajenja. MWE Bronze serija se s to težavo spoprime z 120 mm hidro-dinamičnim ventilatojem, ki ustvarja manj trenja, zaradi česar je odličen za delovanje z nizkim številom vrtljajev.  Ta tehnologija omogoča nemoteno delovanje ventilatorja, s čimer se znižuje raven hrupa in podaljšuje življenska doba PSU enote.

Ravni črni kabli
Pri mnogih graditeljih osebnih računalnikov, ki imajo v mislih estetiko, je kabliranje lahko najbolj težavno delo sestavljanja osebnega računalnika. Kabli so lahko prekratki ali predolgi in skoraj nikoli ne izgledajo dobro. MWE Bronze uporablja ravne in prožne črne kable za pomoč pri odpravljanju teh težav. Ti kabli so bolj diskretni in prilagodljivi, zato jih je lažje vgraditi v vaš sistem, hkrati pa zasedejo manj prostora. To je še posebej koristno za manjša ohišja in je v pomoč pri ohranjanju pretoka zraka.

Specifikacije artikla

Specifikacije artikla

Proizvajalčeva koda MPE-5001-ACAAB-EU
EAN koda: 4719512082300
Proizvajalec: COOLER MASTER
Vrsta: vgradni
Moč: 500 W
Učinkovitost: 80 Plus Bronze
Certifikat učinkovitosti: 80 Plus Bronze
Konektorji 1x MBD 20+4 Pin
1x CPU (EPS) 4+4 Pin
6x SATA
4x 4 Pin
2x PCI-e 6+2 Pin
Napetosti/tokovi: +5V in +3.3 kombinirano: 120W, 12V: 499.6W (41.6A)
Hlajenje: Hidro-dinamični HDB 120 mm ventilator
Dodatne lastnosti: ErP 2013, aktivni PFC
Dodatno: ERP 2014 LOT 3, MTBF >100,000, zaščite OVP / OPP / SCP / UVP / OTP

Hitrost ventilatorja: 1500 RPM
glasnost stopnja 20%: 10.97 dBA
glasnost stopnja 50%: 10.7 dBA
glasnost stopnja 100%: 25.3 dBA
obratovalna temperatura: 40°C
Garancija: 60 mesecev
Dimenzije 140 x 150 x 86 mm

Ocene

Napišite svoj komentar

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Artikli iz trenutne skupine