Brezplačna telefonska številka 080 26 29
Pozdravljeni v spletni trgovini PCplus!

HyperX Cloud Orbit S 3,5mm/USB-A/USB-C Waves Nx head tracking mikrofon Noise Cancelling naglavne črne gaming slušalke

Naša koda: 140144   

Bodite prvi in ocenite ta artikel

HyperX Cloud Orbit S gaming slušalke vas popeljejo v novo dimenzijo visoko-kakovostnega zvoka z Audeze gonilniki in Waves Nx 3D avdio tehnologijo. Zvok je osupljivo jasen in neverjetno natančen, zahvaljujoč...
Povezljivost: žična
Priklopi: 3,5 mm, USB
Barva: črna
KINGSTON

Zaloga: Manj kot 5 kosov

Cena: 238,78 €

Cena velja za artikle na zalogi. Ob novi dobavi se lahko cena spremeni.

Izdelke na zalogi v našem skladišču vam bomo odposlali v istem delovnem dnevu, če je naročilo oddano do 14:00. Če izdelek ni na zalogi nas lahko o dobavnem roku povprašate na info@pcplus.si ali preko brezplačne številke 080 2629.

 

Vprašaj nas o artiklu

 
 

Opis artikla

Podrobnosti

HyperX Cloud Orbit S gaming slušalke vas popeljejo v novo dimenzijo visoko-kakovostnega zvoka z Audeze gonilniki in Waves Nx 3D avdio tehnologijo. Zvok je osupljivo jasen in neverjetno natančen, zahvaljujoč izredno hitri frekvenčni odzivnosti. 3D zvočna tehnologija ustvarja tridimenzionalni zvočni prostor, kar omogoča Cloud Orbit S slušalkam, da nudijo bolj realistično zvočno izkušnjo z ultra natančno lokalizacijo in pozicioniranjem zvoka. Slušalke vključujejo tri snemljive kable. Tehnologija sledenja glave spremlja tudi najmanjše premike glave, skoraj 1000 krat na sekundo, in tako zagotavlja popolno potopitev v igro, saj stabilizira zvočna okolja v igri za zagotavljanje natančne lokalizacije zvoka.

  • Audeze gonilniki 100 mm
  • Waves Nx 3D zvok
  • Waves Nx tehnologija sledenja glavi
  • napredne zvočne nastavitve
  • odstranljiv Noise cancellation mikrofon
  • 3 odstranljivi kabli
  • nadzor nad nastavitvami na slušalkah
  • združljivost z različnimi napravami

Z uporabo zelo tankih membranskih zvočnikov in močnih magnetov, super hiter frekvenčni odziv zmanjša popačenje in se dvigne kakovost in jasnost zvoka.

Waves Nx 3D zvok
Kartica za digitalno obdelavo zvoka bo posnemala tri dimenzije lokalizacije zvoka, tako da boste dobili natančnejše pozicioniranje zvoka.

Waves Nx tehnologija sledenja glavi
Cloud Orbit S sledi najmanjšim premikom glave, skoraj 1000 krat na sekundo, kar zagotavlja popolno potopitev v igro, saj tehnologija sledenja glave stabilizira zvočna okolja v igri in tako zagotavlja natančno lokalizacijo zvoka. Tako lahko slišite zvok v igri v najbolj realistični obliki.

Napredna prilagoditev zvoka
3D-nastavitve zvoka prilagodite svojim individualnim meritvam, nastavite in prilagodite virtualno sobo, da dobite želeni ambient, in izberite vgrajene EQ profile v enostavni programski opremi HyperX Orbit.

Snemljiv mikrofon za odpravljanje hrupa (Noise cancellation) s pop filtrom
Popolni filter mikrofona zmanjšuje poskočne zvoke, mikrofon pa je lahko postavljen tako, kot želite. Mikrofon lahko preprosto odstranite, ko končate igranje in želite samo poslušati glasbo.

Čeprav so Cloud Orbit S žične slušalke, imajo v sebi baterijo. Ko ste namesto USB (USB-A in USB-C) povezani prek 3,5-mm analogne povezave, je baterija potrebna za digitalno obdelavo signala (DSP). Zmogljivost baterije je do 10 ur, ob polovični jakosti zvoka.

Trije snemljivi kabli za združljivost z več napravami
Vsestranske slušalke so opremljene s kabli USB A, USB Type C in 3,5 mm (4-polnimi) za vrhunsko 3D zvočno izkušnjo, ne glede na to, ali jih uporabljate na računalniku, Xbox One, PS4 ali Mobile.

Upravljanje z zvokom in mikrofonom
Priročno upravljanje na levi slušalki vam omogoča hitro spremembo 3D avdio nastavitev, EQ profilov, nastavitev jakosti zvoka in izklop mikrofona.

Združljivost z različnimi napravami
Slušalke lahko uporabljate z napravami kot so PC, PS4, Xbox One*, Mac, mobilne naprave** in Nintendo Switch. 3D zvočna tehnologija je vgrajena v slušalke, zato niso potrebni dodatni adapterji.

* Za uporabo z Xbox One krmilnikom brez 3,5 mm priključka je potreben adapter (se prodaja posebej).

** Žično združljivo z napravami s standardnimi konektorji CTIA.

Specifikacije artikla

Specifikacije artikla

Proizvajalčeva koda HX-HSCOS-GM/WW
EAN koda: 740617289664
Proizvajalec: KINGSTON
Tip: naglavne
Povezljivost: žična
Priklopi: 3,5 mm, USB
Mikrofon: odstranljiv, električni kondenzatorski mikrofon, enosmerni, v 3,5 mm načinu delovanje baterije mikrofona do 10 ur
Domet / kabel: USB tip C na USB tip A: 3 m
USB tip C na USB tip C: 1,5 m
3,5 mm (4-polni): 1,2 m
Barva: črna
Masa: 368 g
Dodatno: frekvenčni razpon 10 Hz - 50.000 Hz
raven zvočnega tlaka > 120 dB
T.H.D. < 0,1 % (1 kHz, 1 mW)
načini: 3D avdio s tehnologijo sledenja glavi
Garancija: 24 mesecev

Ocene

Napišite svoj komentar

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Artikli iz trenutne skupine