Brezplačna telefonska številka 080 26 29
Pozdravljeni v spletni trgovini PCplus!

INTEL Core i3-12100 3,3/4,3Ghz 12MB LGA1700 60W UHD730 BOX procesor

Naša koda: 143271   

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Intel Core i3-12100 processor 12 MB Nov nabor vgrajenih procesorskih tehnologij, zasnovanih za pospeševanje primerov uporabe globokega učenja umetne inteligence. Razširja Intel AVX-512 z novimi vektorskimi...
Frekvenca delovanja: 3,30 GHz, do 4,30 GHz Turbo

Zaloga: Na zalogi

Cena: 135,29 €

Cena velja za artikle na zalogi. Ob novi dobavi se lahko cena spremeni.

Izdelke na zalogi v našem skladišču vam bomo odposlali v istem delovnem dnevu, če je naročilo oddano do 14:00. Če izdelek ni na zalogi nas lahko o dobavnem roku povprašate na info@pcplus.si ali preko brezplačne številke 080 2629.

 

Vprašaj nas o artiklu

 
 

Opis artikla

Podrobnosti

Intel Core i3-12100 processor 12 MB

Nov nabor vgrajenih procesorskih tehnologij, zasnovanih za pospeševanje primerov uporabe globokega učenja umetne inteligence. Razširja Intel AVX-512 z novimi vektorskimi navodili za nevronsko omrežje (VNNI), ki znatno povečajo zmogljivost sklepanja globokega učenja v primerjavi s prejšnjimi generacijami.

 • Podprt pomnilnik Intel Optane
  Pomnilnik Intel Optane je revolucionaren nov razred nehlapnega pomnilnika, ki je vmes med sistemskim pomnilnikom in pomnilnikom za pospešitev delovanja in odzivnosti sistema. V kombinaciji z gonilnikom Intel Rapid Storage Technology Driver brezhibno upravlja več nivojev pomnilnika, medtem ko operacijskemu sistemu predstavlja en virtualni pogon, kar zagotavlja, da se podatki, ki se pogosto uporabljajo, nahajajo na najhitrejši stopnji pomnilnika. Pomnilnik Intel® Optane zahteva posebno konfiguracijo strojne in programske opreme.
 • Intel Speed ??Shift Technology
  Tehnologija Intel Speed ??Shift uporablja strojno nadzorovana P-stanja, da zagotovi dramatično hitrejšo odzivnost pri enonitnih, prehodnih (kratkotrajnih) delovnih obremenitvah, kot je brskanje po spletu, tako da procesorju omogoča, da hitreje izbere najboljšo delovno frekvenco in napetost za optimalno zmogljivost in energijsko učinkovitost.
 • Intel Turbo Boost tehnologija
  Tehnologija Intel Turbo Boost po potrebi dinamično poveča frekvenco procesorja z izkoriščanjem toplotnega in močnega prostora, da vam zagotovi izbruh hitrosti, ko jo potrebujete, in povečano energijsko učinkovitost, ko je ne potrebujete.
 • Intel Hyper-Threading tehnologija
  Tehnologija Intel Hyper-Threading (Tehnologija Intel HT) zagotavlja dve procesni niti na fizično jedro. Aplikacije z visoko nitjo lahko opravijo več dela vzporedno in naloge dokončajo prej.
 • Intel Virtualization Technology (VT-x)
  Intel Virtualization Technology (VT-x) omogoča, da ena platforma strojne opreme deluje kot več "virtualnih" platform. Ponuja izboljšano upravljanje z omejevanjem izpadov in ohranjanjem produktivnosti z izolacijo računalniš kih dejavnosti v ločene particije.
 • Intel Virtualization Technology za usmerjen I/O (VT-d)
  Tehnologija virtualizacije Intel® za usmerjen V/I (VT-d) se nadaljuje z obstoječo podporo za virtualizacijo IA-32 (VT-x) in procesorja Itanium® (VT-i) ter dodaja novo podporo za virtualizacijo V/I-naprav. Intel VT-d lahko pomaga končnim uporabnikom izboljšati varnost in zanesljivost sistemov ter izboljšati tudi zmogljivost V/I naprav v virtualiziranih okoljih.
 • Intel VT-x z razširjenimi tabelami strani (EPT)
  Intel VT-x z razširjenimi tabelami strani (EPT), znan tudi kot prevajanje naslovov druge stopnje (SLAT), zagotavlja pospešek za virtualizirane aplikacije, ki zahtevajo veliko pomnilnika. Razširjene tabele strani v platformah Intel® Virtualization Technology zmanjšujejo stroške pomnilnika in porabe energije ter podaljšujejo življenjsko dobo baterije z optimizacijo strojne opreme upravljanja tabel strani.
 • Intel 64
  Arhitektura Intel 64 zagotavlja 64-bitno računalništvo na strežnikih, delovnih postajah, namiznih in mobilnih platformah v kombinaciji s podporno programsko opremo. Arhitektura Intel 64 izboljšuje zmogljivost, saj omogoča sistemom, da naslavljajo več kot 4 GB tako navideznega kot fizičnega pomnilnika.
 • Stanja mirovanja
  Stanja mirovanja (stanja C) se uporabljajo za varčevanje z energijo, ko procesor miruje. C0 je stanje delovanja, kar pomeni, da CPE opravlja koristno delo. C1 je prvo stanje mirovanja, C2 drugo in tako naprej, kjer se izvede več ukrepov za varčevanje z energijo za številčno višja stanja C.
 • Izboljšana tehnologija Intel SpeedStep
  Izboljšana tehnologija Intel SpeedStep je napredno sredstvo za omogočanje visoke zmogljivosti in hkrati izpolnjevanje potreb mobilnih sistemov po varčevanju z energijo. Običajna tehnologija Intel SpeedStep® preklaplja tako napetost kot frekvenco v tandemu med visoko in nizko ravnjo kot odziv na obremenitev procesorja. Izboljšana tehnologija Intel SpeedStep® temelji na tej arhitekturi z uporabo strategij oblikovanja, kot so ločitev med spremembami napetosti in frekvence ter particioniranje in obnovitev ure.
 • Tehnologije toplotnega nadzora
  Tehnologije za nadzor toplote ščitijo procesorski paket in sistem pred toplotno okvaro z več funkcijami za upravljanje toplote. Vgrajeni digitalni termični senzor (DTS) zazna temperaturo jedra, funkcije toplotnega upravljanja pa zmanjšajo porabo energije paketa in s tem temperaturo, kadar je to potrebno, da ostanejo v normalnih delovnih mejah.
 • Intel naprava za upravljanje glasnosti (VMD)
  Intel Volume Management Device (VMD) zagotavlja skupno, robustno metodo upravljanja s hitrim priključkom in LED za pogone SSD, ki temeljijo na NVMe.
 • Nova navodila za Intel AES
  Nova navodila Intel AES (Intel AES-NI) so niz navodil, ki omogočajo hitro in varno šifriranje in dešifriranje podatkov. AES-NI so dragoceni za široko paleto kriptografskih aplikacij, na primer: aplikacije, ki izvajajo množ ično šifriranje/dešifriranje, preverjanje pristnosti, generiranje naključnih številk in overjeno šifriranje.
 • Varni ključ
  Intel Secure Key je sestavljen iz digitalnega generatorja naključnih števil, ki ustvarja resnično naključna števila za krepitev algoritmov šifriranja.
 • Izvedite Disable Bit
  Execute Disable Bit je strojna oprema

Specifikacije artikla

Specifikacije artikla

Proizvajalčeva koda BX8071512100
EAN koda: 5032037238458
Proizvajalec: INTEL
Integrirana grafika: Da
Podnožje: LGA1700 (12.Gen)
Frekvenca delovanja: 3,30 GHz, do 4,30 GHz Turbo
Število jedr: 4
Število procesorskih niti: 8
Predpomnilnik: 12 MB SmartCache
integriran_graficni_procesor Intel UHD Graphics 730, od 300 MHz do 1,40 GHz, 4K podpora pri 60 Hz
Poraba (TDP): 60 W
Priložen hladilnik: Da
Garancija: 36 mesecev

Ocene

Napišite svoj komentar

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Artikli iz trenutne skupine