Brezplačna telefonska številka 080 26 29
Pozdravljeni v spletni trgovini PCplus!

INTEL Core i5-12600KF 3,7/4,9GHz 20MB LGA1700 BOX brez hladilnika procesor

Naša koda: 142726   

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Intel Core i5-12600KF procesor 20 MB Smart Cache Box Intel Virtualization Technology (VT-x) omogoča, da ena platforma strojne opreme deluje kot več "virtualnih" platform. Ponuja izboljšano upravljanje...
Frekvenca delovanja: 3,7 GHz; 4,9 GHz

Zaloga: Manj kot 5 kosov

Cena: 257,16 €

Cena velja za artikle na zalogi. Ob novi dobavi se lahko cena spremeni.

Izdelke na zalogi v našem skladišču vam bomo odposlali v istem delovnem dnevu, če je naročilo oddano do 14:00. Če izdelek ni na zalogi nas lahko o dobavnem roku povprašate na info@pcplus.si ali preko brezplačne številke 080 2629.

 

Vprašaj nas o artiklu

 
 

Opis artikla

Podrobnosti

Intel Core i5-12600KF procesor 20 MB Smart Cache BoxIntel Virtualization Technology (VT-x) omogoča, da ena platforma strojne opreme deluje kot več "virtualnih" platform. Ponuja izboljšano upravljanje z omejevanjem izpadov in ohranjanjem produktivnosti z izolacijo računalniških dejavnosti v ločene particije.

Intel 64
Arhitektura Intel 64 zagotavlja 64-bitno računalništvo na strežnikih, delovnih postajah, namiznih in mobilnih platformah v kombinaciji s podporno programsko opremo. Arhitektura Intel 64 izboljšuje zmogljivost, saj omogoča sistemom, da naslavljajo več kot 4 GB tako navideznega kot fizičnega pomnilnika.

Predpomnilnik CPU je območje hitrega pomnilnika, ki se nahaja na procesorju. Intel Smart Cache se nanaša na arhitekturo, ki vsem jedrom omogoča dinamično skupno rabo dostopa do predpomnilnika zadnje ravni.

Nova navodila Intel AES (Intel AES-NI) so nabor navodil, ki omogočajo hitro in varno šifriranje in dešifriranje podatkov. AES-NI so dragoceni za široko paleto kriptografskih aplikacij, na primer: aplikacije, ki izvajajo množično šifriranje/dešifriranje, preverjanje pristnosti, generiranje naključnih številk in overjeno šifriranje.

Tehnologija Intel Turbo Boost po potrebi dinamično poveča frekvenco procesorja z izkoriščanjem toplotnega in močnega prostora, da vam zagotovi izbruh hitrosti, ko jo potrebujete in povečano energijsko učinkovitost, ko je ne potrebujete.

Max Turbo Frequency je največja frekvenca enega jedra, pri kateri lahko procesor deluje s tehnologijo Intel Turbo Boost in, če obstaja, Intel Turbo Boost Max Technology 3.0 in Intel Thermal Velocity Boost. Frekvenca se običajno meri v gigahercih (GHz) ali milijardah ciklov na sekundo.

Execute Disable Bit je varnostna funkcija, ki temelji na strojni opremi, ki lahko zmanjša izpostavljenost virusom in napadom zlonamerne kode ter prepreči izvajanje in širjenje škodljive programske opreme na strežniku ali omrežju.

Tehnologija Intel Hyper-Threading (Tehnologija Intel HT) zagotavlja dve procesni niti na fizično jedro. Aplikacije z visoko nitjo lahko opravijo več dela vzporedno in naloge dokončajo prej.

Pomnilnik Intel Optane je revolucionaren nov razred nehlapnega pomnilnika, ki je vmes med sistemskim pomnilnikom in pomnilnikom za pospešitev delovanja in odzivnosti sistema. V kombinaciji z gonilnikom Intel Rapid Storage Technology Driver brezhibno upravlja več nivojev pomnilnika, medtem ko operacijskemu sistemu predstavlja en virtualni pogon, kar zagotavlja, da se podatki, ki se pogosto uporabljajo, nahajajo na najhitrejši stopnji pomnilnika. Pomnilnik Intel Optane zahteva posebno konfiguracijo strojne in programske opreme.

Izboljšana tehnologija Intel SpeedStep je napredno sredstvo za omogočanje visoke zmogljivosti in hkrati izpolnjevanje potreb mobilnih sistemov po varčevanju z energijo. Običajna tehnologija Intel SpeedStep preklaplja tako napetost kot frekvenco v tandemu med visoko in nizko ravnjo kot odziv na obremenitev procesorja. Izboljšana tehnologija Intel SpeedStep temelji na tej arhitekturi z uporabo strategij oblikovanja, kot so ločitev med spremembami napetosti in frekvence ter particioniranje in obnovitev ure.

Tehnologija Intel Speed ??Shift uporablja strojno nadzorovana P-stanja, da zagotovi dramatično hitrejšo odzivnost z enonitnimi, prehodnimi (kratkotrajnimi) delovnimi obremenitvami, kot je brskanje po spletu.

Intel Device Protection Technology z Boot Guard pomaga zaščititi sistemsko okolje pred operacijskim sistemom pred virusi in napadi zlonamerne programske opreme.

Specifikacije artikla

Specifikacije artikla

Proizvajalčeva koda BX8071512600KF
EAN koda: 5032037234115
Proizvajalec: INTEL
Podnožje: LGA1700 (12. Gen)
Frekvenca delovanja: 3,7 GHz; 4,9 GHz
Število jedr: 10
Število procesorskih niti: 16
Integriran grafični procesor: brez
Poraba (TDP): 125 W
Tehnologija izdelave: 7 nm
Priložen hladilnik: Ne
Garancija: 36 mesecev

Ocene

Napišite svoj komentar

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Artikli iz trenutne skupine