Brezplačna telefonska številka 080 26 29
Pozdravljeni v spletni trgovini PCplus!

INTEL Core i9-11900K 3,5/5,3GHz 16MB LGA1200 UHD750 BOX brez hladilnika procesor

Naša koda: 142500   

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Procesor Intel Core i9-11900K (16 MB, do 5,3 GHz) Tehnologija Intel Turbo Boost Tehnologija Intel Turbo Boost po potrebi dinamično poveča frekvenco procesorja z izkoriščanjem toplotne in električne...
Frekvenca delovanja: 3,5 GHz; 5,3 GHz

Zaloga: Manj kot 5 kosov

Cena: 389,88 €

Cena velja za artikle na zalogi. Ob novi dobavi se lahko cena spremeni.

Izdelke na zalogi v našem skladišču vam bomo odposlali v istem delovnem dnevu, če je naročilo oddano do 14:00. Če izdelek ni na zalogi nas lahko o dobavnem roku povprašate na info@pcplus.si ali preko brezplačne številke 080 2629.

 

Vprašaj nas o artiklu

 
 

Opis artikla

Podrobnosti

Procesor Intel Core i9-11900K (16 MB, do 5,3 GHz)Tehnologija Intel Turbo Boost

Tehnologija Intel Turbo Boost po potrebi dinamično poveča frekvenco procesorja z izkoriščanjem toplotne in električne moči prostora, da vam omogoči nalet hitrosti, ko jo potrebujete in povečano energetsko učinkovitost, kadar je ne potrebujete.

Primernost za platformo Intel vPro

Tehnologija Intel vPro je niz varnostnih in upravljavskih zmogljivosti, vgrajenih v procesor, namenjenih obravnavanju štirih ključnih področij varnosti IT: 
- upravljanje groženj, vključno z zaščito pred rootkiti, virusi in zlonamerno programsko opremo 
- zaščito identitete in dostopne točke na spletnem mestu 
- Zaupno varstvo osebnih in poslovnih podatkov 
- Oddaljeno in lokalno spremljanje, sanacija in popravilo osebnih računalnikov in delovnih postaj.

Tehnologija Intel Hyper-Threading

Tehnologija Intel Hyper-Threading (tehnologija Intel HT) prinaša dve niti obdelave na fizično jedro. Aplikacije z visokim navojem lahko vzporedno opravijo več dela in opravijo naloge prej.

Izboljšana tehnologija Intel SpeedStep

Izboljšana tehnologija Intel SpeedStep je napredno sredstvo, ki omogoča visoko zmogljivost in hkrati zadovoljuje potrebe po varčevanju z energijo mobilnih sistemov. Konvencionalna tehnologija Intel SpeedStep preklaplja napetost in frekvenco v tandemu med visoko in nizko stopnjo kot odziv na obremenitev procesorja. Izboljšana tehnologija Intel SpeedStep temelji na tej arhitekturi z uporabo oblikovalskih strategij, kot sta ločitev med spremembami napetosti in frekvence ter razdelitev in obnovitev ure.

Tehnologije toplotnega spremljanja

Tehnologije toplotnega spremljanja ščitijo procesorski paket in sistem pred toplotno okvaro z več funkcijami upravljanja toplote. Digitalni toplotni senzor (DTS), ki je vgrajen, zazna temperaturo jedra, funkcije toplotnega upravljanja pa zmanjšajo porabo energije paketa in s tem temperaturo, kadar je to potrebno, da ostanejo v normalnih mejah delovanja.

Intel tehnologija za zaščito identitete

Tehnologija Intel Identity Protection Technology je vgrajena tehnologija varnostnih žetonov, ki pomaga pri zagotavljanju preproste metode, odporne proti nedovoljenim posegom, za zaščito dostopa do vaših spletnih strank in poslovnih podatkov pred grožnjami in goljufijo. Intel IPT zagotavlja strojno zasnovano dokazilo o edinstvenem uporabnikovem računalniku za spletna mesta, finančne institucije in omrežne storitve; zagotavljanje preverjanja, da se ne prijavlja zlonamerna programska oprema. Intel IPT je lahko ključna sestavina v dvofaktorskih rešitvah za preverjanje pristnosti za zaščito vaših podatkov na spletnih mestih in v poslovnih prijavah.

Specifikacije artikla

Specifikacije artikla

Proizvajalčeva koda BX8070811900K
EAN koda: 5032037215008
Proizvajalec: INTEL
Podnožje: LGA1200 (11.Gen)
Frekvenca delovanja: 3,5 GHz; 5,3 GHz
Število jedr: 8
Število procesorskih niti: 16
Predpomnilnik: 16 MB Intel Smart Cache
Integriran grafični procesor: Intel UHD Graphics 750
Poraba (TDP): 95 W
Tehnologija izdelave: 14 nm
Priložen hladilnik: Ne
Garancija: 36 mesecev

Ocene

Napišite svoj komentar

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Artikli iz trenutne skupine