Brezplačna telefonska številka 080 26 29
Pozdravljeni v spletni trgovini PCplus!

KINGSTON IKKP200 IronKey Privacy 200 prenosni 16GB USB3.2 Gen1 Type-A USB ključ

Naša koda: 144187   

Bodite prvi in ocenite ta artikel

KINGSTON IKKP200 IronKey Privacy 200 prenosni 16GB USB3.2 Gen1 Type-A USB ključ Kingston IronKey Keypad 200 strojno šifriran pomnilnik USB Flash Drive FIPS 140-3 Level 3 (čaka na odobritev) z...
Vmesnik: USB 3.2 Gen 1
KINGSTON

Zaloga: Ni na zalogi - preverite

Cena: 123,94 €

Cena velja za artikle na zalogi. Ob novi dobavi se lahko cena spremeni.

Izdelke na zalogi v našem skladišču vam bomo odposlali v istem delovnem dnevu, če je naročilo oddano do 14:00. Če izdelek ni na zalogi nas lahko o dobavnem roku povprašate na info@pcplus.si ali preko brezplačne številke 080 2629.

 

Vprašaj nas o artiklu

 
 

Opis artikla

Podrobnosti

KINGSTON IKKP200 IronKey Privacy 200 prenosni 16GB USB3.2 Gen1 Type-A USB ključ

Kingston IronKey Keypad 200 strojno šifriran pomnilnik USB Flash Drive
FIPS 140-3 Level 3 (čaka na odobritev) z 256-bitnim strojnim šifriranjem XTS-AES

Je strojno šifriran pogon USB, neodvisen od operacijskega sistema, z alfanumerično tipkovnico za enostaven dostop s kodo PIN.

KP200 vključuje 256-bitno strojno šifriranje XTS-AES. Ima tudi certifikat FIPS 140-3 Level 3 (v pripravi) za vojaško varnost z izboljšavami, ki še dvigujejo raven zaščite podatkov. Njegovo vezje je prekrito s plastjo posebnega epoksi materiala, zaradi katerega je praktično nemogoče odstraniti komponente, ne da bi jih poškodovali; ta trpežni epoksi preprečuje napade na polprevodniške komponente. Pogon je zasnovan tako, da je razviden za nepooblaščene posege, kar opozarja lastnike. Vgrajena je tudi zaščita pred napadi z geslom z grobo silo in zaščita BadUSB z digitalno podpisano strojno programsko opremo. Alfanumerična tipkovnica je prevlečena s plastjo polimera, ki ščiti tipke in z analizo prstnih odtisov na tipkah skriva uporabo tipk.

KP200 uporablja vgrajeno akumulatorsko baterijo, s katero lahko disk najprej odklenete brez uporabe programske opreme, nato pa ga priključite na katero koli napravo, ki podpira napravo za masovni pomnilnik USB tipa A. To uporabnikom omogoča največjo prilagodljivost na različnih vrstah platform in operacijskih sistemov.

Z možnostjo Multi-PIN (Admin/User) lahko na tipkovnici nastavite lahko zapomnljivo, a težko uganljivo alfanumerično kodo PIN za administratorja ali uporabnika. Admin lahko obnovi uporabniški PIN in omogoči dostop do pogona, če je uporabniški PIN pozabljen ali če je pogon zaklenjen, ko je doseženih največ 10 uporabniških poskusov prijave. Če sta omogočena tako Admin kot User PIN, KP200 zaklene User PIN po 10 neuspeš nih poskusih prijave; če je Admin PIN napačno vnesen 10-krat zapored, zaščita pred napadi z grobo silo kriptografsko izbriše pogon, za vedno uniči podatke in ga ponastavi.

Pogon omogoča tudi dve ravni načinov zaščite samo za branje (ali zapisovanje) - globalni način, ki ga lahko nastavi skrbnik, in način samo za sejo, ki ga lahko nastavi uporabnik. Način samo za branje lahko pogon zaščiti pred zlonamerno programsko opremo v nezaupljivih sistemih. Poleg tega lahko skrbnik naloži vsebino in nastavi globalni način samo za branje, tako da lahko uporabnik dostopa do podatkov, vendar jih ne sme spreminjati.

Specifikacije artikla

Specifikacije artikla

Proizvajalčeva koda IKKP200/16GB
EAN koda: 740617330090
Proizvajalec: KINGSTON
Kapaciteta: 16GB
Vmesnik: USB 3.2 Gen 1
Hitrost prenosa podatkov: do 145 MB/s za branje, 115 MB/s za pisanje
Dimenzije 80 x 20 x 10.5 mm
Garancija: 36 mesecev

Ocene

Napišite svoj komentar

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Artikli iz trenutne skupine