Brezplačna telefonska številka 080 26 29
Pozdravljeni v spletni trgovini PCplus!

KINGSTON IKVP80ES IronKey Privacy 80 prenosni 480GB USB3.2 zunanji SSD disk

Naša koda: 143681   

Bodite prvi in ocenite ta artikel

KINGSTON IKVP80ES IronKey Privacy 80 prenosni 480GB USB3.2 zunanji SSD disk Zunanji SSD Kingston IronKey Vault Privacy 80 je Kingstonov prvi inovativni, strojno šifriran zunanji SSD, neodvisen od OS, z zaslonom...
Vmesnik: USB 3.2 Gen 1 Type-C
Dimenzije: 122.5 x 84.2 x 18.5 mm
KINGSTON

Zaloga: Manj kot 5 kosov

Cena: 347,90 €

Cena velja za artikle na zalogi. Ob novi dobavi se lahko cena spremeni.

Izdelke na zalogi v našem skladišču vam bomo odposlali v istem delovnem dnevu, če je naročilo oddano do 14:00. Če izdelek ni na zalogi nas lahko o dobavnem roku povprašate na info@pcplus.si ali preko brezplačne številke 080 2629.

 

Vprašaj nas o artiklu

 
 

Opis artikla

Podrobnosti

KINGSTON IKVP80ES IronKey Privacy 80 prenosni 480GB USB3.2 zunanji SSD disk

Zunanji SSD Kingston IronKey Vault Privacy 80 je Kingstonov prvi inovativni, strojno šifriran zunanji SSD, neodvisen od OS, z zaslonom na dotik za zaščito podatkov. VP80ES ščiti pred napadi Brute Force in BadUSB z digitalno podpisano vdelano programsko opremo. Zaščita pred napadi Brute Force kripto izbriše pogon, če sta skrbniško in uporabniško geslo privzeto vnesena napačno 15-krat zapored. Pogon ima certifikat FIPS 197 s 256-bitnim šifriranjem XTS-AES z uporabo varnega mikroprocesorja s certifikatom Common Criteria EAL5+ (CC EAL5+) in je skladen s standardom TAA.

VP80ES je tako prirojen kot odklepanje pametnega telefona in preprost prenos datotek povleci in spusti, zato je zasnovan za zaščito podatkov, hkrati pa je uporabniku prijazen. Z intuitivnim barvnim zaslonom na dotik in možnostjo več gesel (skrbnik in uporabnik) s številčno kodo PIN ali načini gesla je Vault Privacy 80ES boljši od uporabe interneta in storitev v oblaku za varovanje podatkov.

Ne glede na to, ali gre za pomembne informacije podjetja, dokumente strank ali slike in videoposnetke visoke ločljivosti, je pogon idealen za mala in srednja podjetja (SMB) do ustvarjalcev vsebin. Priložena sta mu dva adapterska kabla USB 3.2 Gen 1, USB Type-C®2 na Type-A in Type-C na Type-C, ki omogočata preprosto povezavo z računalniki in drugimi napravami. VP80ES je popoln spremljevalec, ko potrebujete varne podatke in vsebino na terenu ali na poti, da omogočite prenosno produktivnost in udobje v vaši dlani.

Skrbnik lahko omogoči uporabniško geslo in nastavi varnostne možnosti, kot je konfiguracija zahtev za geslo z nastavitvijo največjega števila skupnih poskusov, najmanjše dolžine gesla od 6 do 64 znakov in alfanumeričnih pravil za geslo. Poleg tega lahko uporabite znak ?presledek?, s čimer si lažje zapomnite geslo kot seznam besed, nepozabnega citata ali besedila priljubljene pesmi. V nasprotnem primeru uporabite tipkovnico PIN za odklepanje, tako kot bi to storili na mobilni napravi, in zmanjšajte neuspešne poskuse prijave in frustracije tako, da tapnete gumb ?oko?, da si ogledate vneseno geslo.

Kot dodatna funkcija, ko je uporabniško geslo pozabljeno, lahko skrbniško geslo uporabite za dostop do podatkov in obnovitev uporabniškega dostopa.

Z zunanjim trdim diskom Kingston IronKey Vault Privacy 80 boste lahko svoje pomembne podatke zaščitili pred zlonamerno programsko opremo in grožnjami kibernetske varnosti, kot so napadi Brute Force in BadUSB, zahvaljujoč 256-bitnemu šifriranju XTS-AES in Dual Read-Only (Write). Protect) Načini. Ima vrata USB 3.2 Gen 1 Type-C za preprosto povezljivost, medtem ko vgrajeni zaslon na dotik ponuja več možnosti gesel in PIN. IronKey Vault Privacy 80 bo kot Kingstonov inovativen od operacijskega sistema neodvisen od strojne opreme šifriran zunanji polprevodniški pogon varoval vaše pomembne podatke.

FIPS 197 certificirano XTS-AES 256-bitno šifriranje
Pogon ima certifikat FIPS 197 s 256-bitnim šifriranjem XTS-AES z uporabo varnega mikroprocesorja s certifikatom Common Criteria EAL5+ (CC EAL5+) in je skladen s standardom TAA. Šifriranje pomaga zaščititi pred grožnjami kibernetske varnosti, kot so napadi s surovo silo in BadUSB. Obstaja tudi zaščita pred napadi Brute Force, kjer se pogon kripto izbriše po 15 neuspelih poskusih gesla. Število neuspelih poskusov gesla je mogoče spremeniti med 10 in 30 poskusi.

Dvojne nastavitve načina samo za branje (zaščita pred pisanjem).
Zaščitite se pred grožnjami kibernetske varnosti iz ogroženih sistemov z uporabo dveh ravni zaščite samo za branje. Zaščita pred pisanjem preprečuje, da bi zlonamerna programska oprema iz okuženih računalnikov vplivala na vaše podatke. Ta disk se poveže z računalnikom prek vrat USB 3.2 Gen 1 Type-C in priloženega kabla. Priložen je tudi kabel USB Type-C do Type-A za povezavo z računalniki samo z vrati USB Type-A.

Edinstven zaslon na dotik
Vgrajeni zaslon na dotik je mogoče nastaviti z možnostjo več gesel z uporabo številčne kode PIN ali gesla. Skrbnik lahko omogoči uporabniško geslo in nastavi več varnostnih možnosti. Skrbnik lahko izbere največje število skupnih poskusov, dolžino gesla od 6 do 64 znakov in alfanumerična pravila. Poleg tega lahko uporabite znak "presledek", da si olajšate zapomnitev gesla kot seznama besed, citata ali besedila priljubljene pesmi. Druga možnost je uporaba tipkovnice PIN za vnos številčnega gesla.

Specifikacije artikla

Specifikacije artikla

Proizvajalčeva koda IKVP80ES/480G
EAN koda: 740617328448
Proizvajalec: KINGSTON
Tip: SSD - solid state drive
Kapaciteta: 480GB
Vmesnik: USB 3.2 Gen 1 Type-C
Hitrost prenosa podatkov: branje do 250 MB/s, zapisovanje do 250 MB/s
Napajanje: Preko USB
Dimenzije 122.5 x 84.2 x 18.5 mm
Garancija: 36 mesecev

Ocene

Napišite svoj komentar

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Artikli iz trenutne skupine