Brezplačna telefonska številka 080 26 29
Pozdravljeni v spletni trgovini PCplus!

exodia

Kingston DataTraveler® Exodia USB ključek z zaščitnim pokrovčkom in obeskom za ključe v več barvah - Enostaven dostop in hitri prenosi vsak dan

Kingston DataTraveler® Exodia ima zmogljivost USB 3.2 Gen 1 za enostaven dostop do prenosnikov, namiznih računalnikov, monitorjev in drugih digitalnih naprav. DT Exodia omogoča hiter prenos in priročno shranjevanje dokumentov, glasbe, video posnetkov in še več. Zaradi praktične zasnove in modnih barv je idealen za vsakodnevno uporabo v službi, doma, v šoli ali kamor koli potrebujete podatke. DT Exodia je na voljo s kapaciteto do 256 GB* in je podprt z legendarno Kingston® zanesljivostjo.

• Velika zanka se enostavno pritrdi na obeske za ključe
• Praktični pokrovček ščiti USB priključek
• Več barvnih možnosti glede na zmogljivost

* Nekatere navedene zmogljivosti na pomnilniški napravi Flash se uporabljajo za formatiranje in druge funkcije in zato niso na voljo za shranjevanje podatkov. Kot taka je dejanska razpoložljiva zmogljivost za shranjevanje podatkov manjša od tiste, ki je navedena na izdelkih. Za več informacij obiščite Kingstonov vodnik za pomnilnik Flash na spletnem mestu kingston.com/flashguide.

Več informacij o Exodia ključkih najdete na spodnji povezavi:

444

KINGSTON KLJUČKE EXODIA NAJDETE TUDI V NAŠI SPLETNI TRGOVINI PCPLUS.SI