Brezplačna telefonska številka 080 26 29
Pozdravljeni v spletni trgovini PCplus!

01

Kingston DC1000M U.2 NVMe SSD ima visoko zmogljivost shranjevanja in najboljšo zmogljivost v svojem enterprise razredu. Ponuja visoko zmogljiv vmesnik Gen 3.0 x4 PCIe NVMe, ki omogoča visoko prepustnost in majhno zakasnitev na standardiziranih platformah. Zasnovan je tako, da zagotavlja do 540K IOPS naključnega branja in 3 GB/s prepustnosti. DC1000M je podprt s strogimi zahtevami QoS, da se zagotovi predvidljiva naključna zmogljivost IO in predvidljive zakasnitve pri številnih delovnih obremenitvah.

Oblika U.2 (2,5 ”, 15 mm) brezhibno deluje s strežniki in pomnilniškimi nizi najnovejše generacije, ki uporabljajo plošče PCIe in U.2. Je "hot pluggable", zaradi česar so izzivi uporabnega shranjevanja PCIe vprašanje preteklosti.

Ponuja tudi funkcije v poslovnem razredu, kot so zaščita podatkovne poti od konca do konca, zaščita pred izgubo energije (PLP) in nadzor telemetrije za večjo zanesljivost podatkovnih centrov. Podprta z legendarno Kingstonovo podporo pred in po prodaji ter petletno omejeno garancijo. Kapacitete se gibljejo od 960 GB do 7,6 TB.

Aplikacije

Pogon z delovno obremenitvijo za mešano uporabo je idealen za izvajanje širokega spektra uporabniških aplikacij, vključno z:

-  Virtualizacija
-  Visoko zmogljiva storitev v oblaku
-  Predpomnjenje spletnega gostovanja
-  Zajem in prenos medijev z visoko ločljivostjo
-  Obremenitve ERP, CRM, GL, OLAP, OLTP, ERM, BI in EDW

Glavne značilnosti:

Zmogljivost podatkovnega centra NVMe
Neverjetna skladnost I/O s hitrostmi do 3 GB/s in 540K IOPS.

Mešana shramba poslovnega razreda
Izjemno ravnovesje dosledne I/O dostave z visoko zmogljivostjo branja in pisanja IOPS za upravljanje širokega spektra transakcijskih obremenitev.

Zmanjšajte zakasnitve aplikacij
Quailty of Service (QoS) zagotavlja izjemno nizko transakcijsko zakasnitev za velike nabore podatkov in različne spletne aplikacije.

Vgrajena zaščita pred izgubo energije (PLP)
Zaščita v podjetniškem razredu za zmanjšanje možnosti izgube ali poškodbe podatkov zaradi neprijetnih izpadov napajanja.

Primerjalna tabela:

02

Več o teh SSD-jih si lahko preberete na spodnji povezavi:

02