Brezplačna telefonska številka 080 26 29
Pozdravljeni v spletni trgovini PCplus!

LOGITECH MX MASTER 2S brezžična Bluetooth laser grafitna miška

Naša koda: 142478   

Bodite prvi in ocenite ta artikel

LOGITECH MX MASTER 2S siva miška Vodilna Logitechova miška je zasnovana za zahtevne uporabnike, ki želijo narediti več, hitreje in učinkoviteje. MX Master 2S vsebuje Logitech Flow, ki vam...
Energijski razred: Da
Povezljivost: brezžična
Barva: siva
Dimenzije: (VxŠxG): 126 x 85,7 48,4 x 48,4 mm
LOGITECH

Zaloga: Naročeno

Cena: 118,23 €

Cena velja za artikle na zalogi. Ob novi dobavi se lahko cena spremeni.

Izdelke na zalogi v našem skladišču vam bomo odposlali v istem delovnem dnevu, če je naročilo oddano do 14:00. Če izdelek ni na zalogi nas lahko o dobavnem roku povprašate na info@pcplus.si ali preko brezplačne številke 080 2629.

 

Vprašaj nas o artiklu

 
 

Opis artikla

Podrobnosti

LOGITECH MX MASTER 2S siva miška

Vodilna Logitechova miška je zasnovana za zahtevne uporabnike, ki želijo narediti več, hitreje in učinkoviteje. MX Master 2S vsebuje Logitech Flow, ki vam omogoča nemoteno upravljanje dveh računalnikov z eno miš ko ter copy paste med njima. V kombinaciji z drugimi naprednimi funkcijami in osupljivo obliko zagotavlja izjemno udobje, nadzor, natančnost in prilagajanje.

UPRAVLJANJE VEČ RAČUNALNIKOV BREZ NAPORA
S pomočjo Logitech Flow izkoristite potencial MX Master 2S za nemoten potek dela med računalniki. Premaknite kazalec miške med do tremi računalniki. Poleg tega lahko kopirate / prilepite besedilo, slike in datoteke iz enega v drugega.

DELUJE NA KATERI KOLI POVRŠINI
Premijska miška si zasluži najboljšo kakovost sledenja. Zato smo zasnovali MX Master 2S s popolnoma novim 4000-DPi natančnim senzorjem, ki sledi na skoraj vseh površinah, tudi na steklu. Najmanjša debelina stekla 14 mm

HITRO POLNJENJE
Priključite MX Master 2S v računalnik s polnilnim kablom mikro-USB in v samo treh minutah se bo napolnil in pripravil na napajanje čez cel dan. Polno polnjenje traja več kot 70 dni.*

HIPER-UČINKOVITO POMIKANJE
Hitro in enostavno se pomikajte po dolgih dokumentih ali spletnih straneh. Kolešček prilagodljiv na hitrost samodejno preklopi iz click-to-click na hyper-fast-scroll.

ENOSTAVNO PREKLAPLANJE IN DVOJNA POVEZLJIVOST
Povežite MX Master 2S preko priloženega sprejemnika Logitech Unifying Receiver ali tehnologije Bluetooth® z nizko porabo energije. Zahvaljujoč tehnologiji Logitech Easy-Switch združite do 3 naprave in preprosto preklapljajte med njimi s pritiskom na gumb.

OBLIKOVANO ZA UDOBJE
Popolnoma oblikovana, ročno izdelana oblika podpira roko in zapestje v udobnem, naravnem položaju. Doživite fino gibanje in tekoče izkušnje z dobro nameščenimi gumbi in koleščki.


* Temelji na 8-urni dnevni pisarniški uporabi. Življenjska doba baterije se lahko razlikuje glede na uporabniške in računalniške pogoje.

Specifikacije artikla

Specifikacije artikla

Proizvajalčeva koda 910-005966
EAN koda: 5099206092150
Energijski razred Da
Proizvajalec: LOGITECH
Povezljivost: brezžična
Tip: Laserska
Možnost priklopa: Bluetooth
Ločljivost: 200 do 4000 dpi (lahko se nastavlja po 50 dpi), nominalna vrednost 1000 dpi, Darkfield high precision
Barva: siva
Masa: 145 g
Dodatne lastnosti: batrerija: 500 mAh
Lastnosti: HyperScroll kolešček, polnljiva baterija, programabilne tipke, stranski gumbi, stranski nagib koleščka, Unifying sprejemnik
Vsebina paketa: miška, Unifying USB reciever, Micro-USB kabel za polnjenje
Garancija: 36 mesecev
Dimenzije (VxŠxG): 126 x 85,7 48,4 x 48,4 mm

Ocene

Napišite svoj komentar

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Artikli iz trenutne skupine