Brezplačna telefonska številka 080 26 29
Pozdravljeni v spletni trgovini PCplus!

MICROSOFT Surface Pen črno Bluetooth digitalno pisalo

Naša koda: 140722   

Bodite prvi in ocenite ta artikel

MICROSOFT Surface Pen črno Bluetooth digitalno pisalo Ustvarjajte brez omejitev. Surface Pen je boljši in hitrejši kot kdaj koli prej, z natančnim črnilom na enem koncu in gumijasto radirko...
Barva: črna
Dimenzije: 146,1 x 9,7 x 9,7 mm

Zaloga: Ni na zalogi - preverite

Cena: 88,97 €

Cena velja za artikle na zalogi. Ob novi dobavi se lahko cena spremeni.

Izdelke na zalogi v našem skladišču vam bomo odposlali v istem delovnem dnevu, če je naročilo oddano do 14:00. Če izdelek ni na zalogi nas lahko o dobavnem roku povprašate na info@pcplus.si ali preko brezplačne številke 080 2629.

 

Vprašaj nas o artiklu

 
 

Opis artikla

Podrobnosti

MICROSOFT Surface Pen črno Bluetooth digitalno pisalo

Ustvarjajte brez omejitev. Surface Pen je boljši in hitrejši kot kdaj koli prej, z natančnim črnilom na enem koncu in gumijasto radirko na drugem - plus z nagibom pisala lahko senčite, ima večjo občutljivost kot predhodnik in je tako rekoč brez zaostajanja.

Misli s črnilom
Windows in Office dajeta Surface Pen več moči kot kdaj koli prej. Prečrtajte besede, ki jih želite izbrisati, besedilo obkrožite, izberite, označite z urejevalnikom črnila - in celo ponovite zaporedje oznak drugih.

Enostavno zapisovanje
Zapisovanje in upravljanje zapiskov z OneNote je preprostejše kot kdaj koli prej. Naredite domače naloge, predvajajte zapiske, da si boste bolje zapomnili svoje misli, in zapišite matematične enačbe, ki se rešujejo s pomočjo Ink Math Assistant - vse na enem mestu.

Tiskanje ni potrebno
Poenostavite urejanje dokumentov z digitalnim črnilom. Uporabite Surface Pen za označevanje in poudarjanje besedila ter vgrajeno digitalno ravnilo za poravnavo stvari.

Piše kot pisalo na papir
Surface Pen je naravno orodje za pisanje in risanje, z natančnim črnilom na enem koncu, ki zdaj omogoča nagibanje in redirko z naravnim občutkom na drugem koncu.
4.096 točk dotika
Skicirajte, senčite in barvajte z umetniško natančnostjo in natančnejšim nadzorom s 4096 točkami dotika, ki se odzivajo tudi na najlažji dotik.
Odziva se na umetnikov dotik
S Surface Pen brez truda izrazite najboljše skice in črte. Roko položite na zaslon naprave Surface 2, tako kot bi pisali v zvezek.

Specifikacije artikla

Specifikacije artikla

Proizvajalčeva koda EYU-00006
EAN koda: 889842202670
Proizvajalec: MICROSOFT
Garancija: 12 mesecev
Barva: črna
Dimenzije 146,1 x 9,7 x 9,7 mm
Masa: 20 g

Ocene

Napišite svoj komentar

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Artikli iz trenutne skupine