Brezplačna telefonska številka 080 26 29
Pozdravljeni v spletni trgovini PCplus!

01

Delajte na daljavo z Microsoft 365
Zmogljive in produktivne aplikacije na ravni podjetja vam bodo pomagale narediti življenje bolj ustvarjalno, organizirano in varno. Vključite se v delo s katere koli geografske točke in ne glede na zunanje okoliščine!

Omogočite svojim zaposlenim nemoteno delo na daljavo.
Delo od doma je enostavno in varno z Microsoft izdelki.  

i3

i7

amd3

amd5

Priporočamo tudi nakup programske opreme Microsoft!

office

Samo originalna Microsoft programska oprema je varna. Z Microsoft programsko opremo povečate učinkovitost pri delu na daljavo. Uporaba programov je enostavna in prilagodljiva glede na vaše želje in zahteve vašega poslovanja.  

Kako prepoznati ponaredek:

  - Cena programske oprema je nerazumno nižja od originala
  - Programsko opremo pridobite po e pošti, socialnem omrežju ali nelegalnih spletnih straneh
  - Ključ za aktivacijo pridobite ločeno od programske opreme
  - Embalaža je bila predhodno odprta ali ni v skladu z Microsoft pravili
  - Ključ za aktivacijo ne deluje, aktivacija ni mogoča in je potrebno posredovanje
  - Od vas se zahteva namestitev dodatne nelegalne programske opreme
  - Naprava pride že z aktivirano programsko opremo

Preverite, da imate ustrezne licence
Microsoft podjetjem in organizacijam ponuja rešitve licenciranja, ki jim pomagajo preveriti, če dejansko uporabljajo originalno programsko opremo. V ta namen se lahko obrnejo na Microsoftovega predstavnika za količinsko licenciranje ali na pooblaščenega Microsoftovega trgovca.

Posebno opozorilo: nakup licenčnih ključev
Microsoft z izjemo (fizičnih) kartic s ključem izdelka, ki so naprodaj skupaj s potrdili o pristnosti, končnim uporabnikom ne prodaja ključev kot samostojnih izdelkov. Ti ključi so lahko ukradeni in ponarejeni ali pa gre za ključe, ki so bili prvotno namenjeni količinskemu licenciranju. Ključ za količinsko licenciranje je vezan na določeno organizacijo, uporabljajo pa ga lahko izključno zaposleni na delovnem mestu. Posledice? Če kupite ukraden ali ponarejen ključ programske opreme in z njim poskusite aktivirati sistem Windows ali zbirko Office, aktivacija morda ne bo uspešna, saj je ključ že v uporabi na drugem računalniku ali pa bo Microsoft pozneje moral blokirati njegovo uporabo, ko prejme obvestilo, da je ključ ukraden.  

Več nasvetov, kako prepoznati, če je vaša Microsoftova programska in strojna oprema pristna, je na voljo tudi na spletni strani How to Tell.