Brezplačna telefonska številka 080 26 29
Pozdravljeni v spletni trgovini PCplus!

NEC InfinityBoard

Podjetja si prizadevajo za čim večjo produktivnost zaposlenih in spodbujajo boljše delovne prakse med široko razpršenimi skupinami - potrebujejo orodja za sodelovanje, ki združujejo najboljšo izkušnjo gledanja z najnovejšimi aplikacijami za skupno rabo, pregledovanje in urejanje vsebine.

Verjamemo, da se bodo pisarne razvijale tako, da bodo vsebovale odprte površine, usmerjene v tim, ki bodo okrepljene s tehnologijo. Ti prostori bodo zasnovani kot območja za zbiranje ljudi in za interakcijo z mediji, podatki in oddaljenimi sodelavci. Da bi to delovalo, mora obstajati skladnost v prostorih in v tehnologiji, ki podpira te prostore. Od risanja na beli plošči do brezžičnega deljenja in za to potrebujejo standardizirana orodja.

NEC InfinityBoard je zasnovan tako, da "samo deluje" in podpira kakršen koli scenarij, od več predstavnikov do velikih skupin z oddaljeno udeležbo. Zadovoljevanje potreb po video konferencah, kreativnem brainstormingu, pregledu in sodelovanju za povečanje učinkovitosti dela v skupini.

i0p'ođ0đ

Odprto in modularno

Odprti, modularni in programski agnostik - to je resnično edinstvena ponudba. InfinityBoard je rešitev za sodelovanje, ki organizacijam omogoča uporabo katere koli platforme VC po lastni izbiri, na primer GoToMeeting, Zoom ali Skype for Business, in se lahko integrira z izbiro programske opreme.

nmb vc

Ustvarjajte
Iščete veliko idejo, ki jo ne morete predstaviti na papirju. Pustite, da se vaša kreativnost sprosti z InfinityBoard, doživite fleksibilno ravnanje v kombinaciji z natančno odzivnostjo za neskončen uspeh projekta.

Sodelujte
Vaše ideje imajo potencial, vendar je potrebna skupina ljudi, da ideja uspe. Skupinsko delo prinaša prednosti, kjer skupno delo ustvarja nove perspektive. Odprite svoje meje in izkoristite širši bazen talentov z InfinityBoardom in izkoristite neskončno sodelovanje.

Komunicirajte
Sporočanje ideje in dokazovanje strokovnega znanja je najbolje doseči v koheziji s čutili, z zvočnimi in vizualnimi elementi. Doživite moč neskončnega prepričevanja, saj vam InfinityBoard nudi orodja za uspeh na dosegu roke, kjer kakovost govori zase.

Prednosti

Prilagodljivost - kombinacija odprte platforme in računalnika z nameščenim sistemom Windows 10 Professional pomeni, da je rešitev mogoče prilagoditi glede na zahteve strank brez omejitev na katero koli posebno programsko opremo, aplikacijo za videokonference, operacijsko platformo ali infrastrukturo.

Možnost izbire - kot modularna rešitev ima kupec izbiro glede velikosti zaslona ali nastavitve z dvojnim zaslonom ob strani, postavitve kamere, nastavitve na steno ali voziček, nastavitve višine, zvočne rešitve in številnih drugih vidikov, ki omogočajo prilagodljive scenarije, da se zagotovi popolno prilagajanje oz. rešitve.

Pripravljen na izzive prihodosti, enostavna namestitev - NEC InfinityBoard je popolnoma prilagodljiv in nadgradljiv. Ena od prednosti, ki jo cenijo IT-oddelki, je ta, da je OPS-in slot-in računalnik mogoče namestiti in konfigurirati pred namestitvijo. Vgrajeni osebni računalnik je mogoče kadar koli nadgraditi in tako v prihodnje dokazati svojo naložbo in ponuditi izjemno nizek TCO.

Podpora in servis - operaterji imajo vedno na voljo podporo NEC-ove vodilne podporne in garancijske službe. NEC InfinityBoard ponuja priročnost naprave vse v enem z odprto prilagodljivostjo, ki je prilagojena vsaki organizaciji, vendar je vsa njena funkcionalnost integrirana v okviru enoletne garancije.

Rešitev NEC InfinityBoard je na voljo v različnih velikostih zaslona.
Več podrobnosti najdete tukaj.