Brezplačna telefonska številka 080 26 29
Pozdravljeni v spletni trgovini PCplus!

Logitech G predstavlja nove gaming brezžične slušalke G533

05.01.2017

Podjetje Logitech je danes predstavilo Logitech® G533 brezžične naglavne slušalke za igričarje. S professional-grade brezžično tehnologijo, avdio gonilniki Pro-G™, ki so v postopku pridobitve ameriškega patenta, in prostorskim zvokom DTS Headphone:X 7.1 slušalke zagotavljajo napredno zvočno zmogljivost in brezžično priročnost. Z majhno porabo slušalke Logitech G533 prav tako zagotavljajo dolgo življenjsko dobo baterije in imajo puristično obliko, kar nudi maksimalno udobje med maratonskimi igričarskimi sejami.

»Naša avdio ekipa si je zadala nalogo, da ustvari naglavne slušalke, ki nudijo najbolj poglobljeno in natančno izkušnjo igranja iger na osebnem računalniku,« je dejal Ujesh Desai, podpredsednik in generalni direktor za igre pri Logitechu. »Zahvaljujoč DTS Headphone:X in našemu Pro-G gonilniku je rezultat edinstven. Sedaj lahko ojačate zvoke igre, da bi dosegli najbolj natančen položaj in pravo igričarsko zvočno izkušnjo.«

Napredna zvočna zmogljivost
Napredni avdio gonilniki Pro-G™, ki so v postopku pridobitve ameriškega patenta, so narejeni iz hibridnega mrežastega materiala, ki zagotavlja zvočno zmogljivost, ki smo jo pred tem našli samo v vrhunskih avdiofilskih slušalkah. Gonilniki nudijo jasne nizke in visoke zvoke z minimalnim popačenjem.

Visoko realistična tehnologija prostorskega zvoka DTS Headphone:X natančno posnema postavitev zvočnika 7.1 in zvočno pozicioniranje, zato lahko slišite zvočne učinke okolja v igri ter pozicijski zvok, saj je bil tudi namen ustvarjalcev iger, da slišite kako daleč so sovražniki in iz katere smeri prihajajo. Lahko tudi nastavite jakosti zvoka za vsakega od sedmih avdio kanalov.

Vrhunska brezžična tehnologija
Ker vsebuje napredni brezizgubni (lossless) digitalni avdio prenos, Logitech G533 zagotavlja brezžično priročnost in izjemni zvok visoke kakovosti v območju do 15 metrov. Slušalka ohranja močno povezavo, celo v okolju z močnimi elektromagnetnimi motnjami (EMI), kjer je veliko brezžičnih signalov v bližini. Brezžična povezava z ultra-nizkimi zakasnitvami zagotavlja, da praktično ni zamika med vašim zvokom in vašo igro, enako velja za gledanje filmov in pretočnih medijev.

Visoko učinkoviti dizajn
Zahvaljujoč najnovejšim materialom in proizvodnim tehnikam so brezžične slušalke za igričarje Logitech G533 vzdržljive, vendar lahke, in jih lahko nosite ure in ure. Vključujejo lahek naglavni dizajn, s športnimi mrežastimi blazinicami, ki dihajo in jih je enostavno odstraniti za čiščenje.

Pametno utišanje in mikrofon
Logitech G533 vključuje priljubljeno lastnost samodejnega utišanja za zložljivi mikrofon in obenem izboljša odstranjevanje šumov in nastavitve EQ, s čimer nudi najbolj čist zvok za tekmovalni pogovor in komunikacijo med igro. Novi pop filter odstrani zvoke šumov in prasketanja. 

Življenjska doba baterije
Zamenljiva baterija za ponovno polnjenje napaja slušalke do 15 ur nenehnega igranja ob enem samem polnjenju, zato so to popolne brezžične slušalke za maratonske igričarske seje. Prav tako lahko uporabite programsko opremo Logitech Gaming Software (LGS) in ves čas spremljate napolnjenost baterije, zato da vas baterija sredi igre ne pusti na cedilu.

Fine nastavitve
Brezžične slušalke za igre Logitech G533 vključujejo mikrofon, ki odstranjuje šume, na zložljivem, raztegljivem držalu za mikrofon za kristalno jasen zvok in komunikacijo. Lahko dostopen vrtljivi gumb za kontrolo jakosti zvoka in gumb za utišanje mikrofona na levi slušalki omogočata enostavno prilagoditev zvočnih nastavitev med igro in avtomatično utišanje mikrofona preprosto s preklopom le-tega. Za bolj fine nastavitve uporabite LGS za nastavitve ekvalizatorja, prostorskega zvoka, nivojev stranskega zvoka in mikrofona za vsako posamezno igro. LGS lahko uporabite tudi za reprogramiranje gumba za utišanje v katerokoli funkcijo, kot je »predvajanje/pavza« ali zagon/zaustavitev vašega medija.

Cena in dostopnost
Brezžične slušalke za igričarje Logitech G533 pričakujemo v trgovinah po vsem svetu v začetku januarja 2017, in sicer po priporočeni maloprodajni ceni 149 evrov. 

« Nazaj