Brezplačna telefonska številka 080 26 29
Pozdravljeni v spletni trgovini PCplus!

Izstopajte iz množice z novo Logitechovo spletno kamero za pretočni prenos C922 Pro Stream Webcam

11.10.2016

Konec Septembra je podjetje Logitech predstavilo svojo najnovejšo spletno kamero, Logitech® C922 Pro Stream Webcam. Spletno kamero C922 Pro Stream Webcam so pri Logitechu zasnovali zato, da bi izpolnili potrebe zahtevnih streamerjev, saj lahko v živo prenašate in snemate dinamične, realne video posnetke v visoki ločljivosti 1080p s frekvenco 30 sličic na sekundo (fps) ali 720p s frekvenco 60 fps, vključuje pa tudi dinamično programsko opremo za menjavo ozadja, ki jo poganja Personify, in 3-mesečno XSplit premium licenco za snemanje in streaming.

»V zadnjih nekaj letih smo bili priča razmahu družabnih video platform, kot je Twitch, in z več kot 2 milijoni streamerjev samo na tej platformi se je način igranja iger in učenja o igrah te nove generacije zavedno spremenil,« je dejal Guillaume Bourelly, vodja portfelja izdelkov za spletne kamere pri Logitechu. »S spletno kamero C922 smo prenos iger ponesli na višji nivo, zato boste igranje iger z lahkoto prenašali kot pravi profesionalec, se bolje vključili v svojo skupnost in izstopali iz množice.«

Spletna kamera C922 Pro Stream Webcam omogoča prenos v visoki ločljivosti HD s frekvenco 60 fps za bolj tekoče posnetke, zato bo vaša skupnost vsako potankost vašega igranja lahko doživela z enako hitrostjo kot poteka vaša igra. Spletna kamera prav tako vključuje dinamično menjavo ozadja, ki uporablja inteligentno prepoznavanje oblik, da igričarja loči od ozadja, zato ni potrebe po nepraktičnem zelenem zaslonu. Tako lahko igričarji prikrijejo posnetek samih sebe pri prenašanju iger s priljubljenimi aplikacijami za prenos, kot sta OBS in XSplit.

Pri Logitechu so uporabili najboljše od nagrajene spletne kamere Logitech HD Pro Webcam C920, zaradi česar jo najpogosteje priporočajo profesionalni igričarji in vlogerji, in to zapuščino izboljšali, da bi omogočili izkušnjo v višji video kakovosti. Z avtomatičnim popravkom pri šibki svetlobi in ostrim avtofokusom se spletna kamera C922 prilagodi utripajočim sobnim lučem ali več računalniškim zaslonom, zato lahko v živo pretakate jasne posnetke celo pri medli osvetlitvi. In ne glede na to pod kakšnim kotom prenašate, dva vsesmerna mikrofona za nižanje jakosti hrupa ozadja omogočata jasen stereo zvok za »no-drop« pretakanje in video posnetke.

Podjetje Logitech tesno sodeluje z vodilnim razvijalcem programske opreme za spletno prenašanje videoiger, XSplit, da bi njihove priljubljene aplikacije za streaming in snemanje povezali s spletno kamero C922, in sicer z dodajanjem predhodno definiranih nastavitev in zmožnosti, ter tako omogočili najboljšo uporabniško izkušnjo. Kamera C922 bo vaša v kompletu s 3-mesečno XSplit Premium licenco, ki vključuje popoln dostop do profesionalnih orodij in funkcij XSplit Broadcasterja in XSplit Gamecasterja, tako lahko hitro in preprosto pričnete s streamanjem kakršnekoli vsebine naravnost iz škatle.


Logitech C922 Pro Stream Logitech C922 Pro Stream Logitech C922 Pro Stream

« Nazaj