Brezplačna telefonska številka 080 26 29
Pozdravljeni v spletni trgovini PCplus!

GIGABYTE distribucija

10.06.2014

Sporočamo vam, da je Acord-92 postal uradni distributer podjetja GIGABYTE, enega največjih in najbolj znanih proizvajalcev odličnih matičnih plošč, grafičnih kartic in drugih računalniških komponent!

GIGABYTE je od svoje ustanovitve leta 1986 z usmeritvijo na tehnološko inovacijo in z visokimi standardi kvalitete znan kot napreden in zaupanja vreden proizvajalec matičnih plošč. Da držijo korak s hitro spreminjajočim trgom sedaj ponujajo širok nabor produktov, od matičnih plošč in grafičnih kartic do tabličnih računalnikov in mobilnih telefonov.

"Upgrade Your Life" oziroma "Nadgradi svoje življenje" pooseblja osrednji vrednosti podjetja: inovacijo in navdih. Vedno ostajajo korak naprej od potreb uporabnikov in zagotavljajo odlično uporabniško izkušnjo s produkti, ki ponujajo hitrost, zanesljivost in enostavnost uporabe. Njihovi inovativne zasnove in ekskluzivni patenti vključujejo Ultra Durable™ 5 tehnologijo, G1 Killer Gaming matične plošče z AMP-UP Audio tehnologijo, Dual Port Thunderbolt™ matične plošče, WINDFORCE™ 5X SOC grafične kartice in tako dalje.

Kot eno od 100 največjih azijskih tehnoloških podjetij, 100% Taiwan Excellence nagradami ter s preko deset tisoč nagradami priznanih medijev po vsem svetu si je GIGABYTE ustvaril ugled pionirja na zahtevnem trgu matičnih plošč in grafičnih kartic, ki se konsistentno in natančno odziva na potrebe uporabnikov. V prihodnosti se GIGABYTE zavezuje k utrjevanju svojega položaja z naprednimi tehnologijami, inovacijami in kvaliteto svojih izdelkov ter uporabniške podpore.

« Back