Brezplačna telefonska številka 080 26 29
Pozdravljeni v spletni trgovini PCplus!

Na voljo je beta različica ASUSTOR NAS operacijskega sistema 2.2

22.05.2014


ASUSTOR je oznanil, da je na voljo Beta različica ASUSTOR Data Master (ADM) 2.2 sistema za vse njihove NAS naprave (serije 2, 3 in 6) in vabi vse uporabnike, da prenesejo beta firmware z ASUSTOR spletne strani in uživajo v novih funkcijah.

Novosti v ADM 2.2:

Nove osrednje funkcije

  • Spored nočnega načina: s to funkcijo ni potrebno, da se uporabnik vpiše v ADM vmesnik, da vklopi ali izklopi nočni način. Potrebna je le konfigurirati razpored.
  • Indikator hibernacije trdega diska: novo dodani indikatorji hibernacije trdega diska omogočajo uporabniku, da le s pogledom na LED indikatorje prepoznajo, ali so trdi diski v hibernaciji.
  • Obsežnejša UPS funkcionalnost: Ko UPS zazna pomanjkanje elektrike se NAS lahko izklopi ali preide v varni način in s tem zaščiti sistem. V varnem načinu bo sistem ustavil vse servise in izklopil vse shrambe ter s tem preprečil izgubo podatkov. Ta funkcija je na voljo le z uporabo serij AS-6/7.
  • Večjezična uporabniška imena: dodana podpora cirilici ter kitajskim, japonskim, korejskim znakom.

Nove aplikacije na App Central

  • MiniDLNA: multimedijska strežniška aplikacija, ki podpira protokole, kot sta DLNA in UPnP-AV. Če uporabnikov UPnP klient (Sony BRAVIA TV, PlayStation 3...) podpira multimedijske formate, kot so video, zvok, in slike, jih bodo lahko predvajali neposredno brez prekodiranja na NASu. MiniDLNA je polno kompatibilen s širokim naborom tipov datotek in porablja le malo procesorske moči. Majhen v veliksoti in enostaven za namestitev, MiniDLNA ponuja močne funkcionalnost, vključno s pavziranjem, ustavljanjem, vrtenjem nazaj in naprej ter podporo .srt in .smi podnapisom.
  • Photo Gallery: to je spletni album slik, ki ga je ASUSTOR razvil z več naprednimi funkcijami, med drugim vgrajenim deljenjem datotek preko socialnih omrežij, spremenljivimi naslovnicami albumov, opisi slik, vidnimi EXIF informacijami, obračanjem slik predvajanjem diaprojekcij... Tagi za tako albume kot fotografije vam dajo več fleksibilnosti za urejanje fotografij ter vam omogočajo, da albume odprete družini ali prijateljem za skupno urejanje.
  • Google Drive: ADM sedaj podira Google Drive oblačno storitev, ki vam omogoča enostavno integriranje podatkov na NASu z Google Drive.

Novi dodatek za Chrome/FireFox

  • Download Helper: dodatek za Google Chrome in FireFox vam integrira Download Center in Takesy aplikaciji ter omogoča uporabniku, da naročijo NASu, da prenese in predvaja videe, medtem ko brskanjo po spletu. Download helper ponuja poenostavljen nadzor nad prenosi in urejanje osnovnih nalog.

Za več informacij o ADM 2.2 Beta programu obiščite
http://www.asustor.com

ASUSTOR NAS naprave lahko kupite v naši spletni trgovini PCplus.

« Back