Brezplačna telefonska številka 080 26 29
Pozdravljeni v spletni trgovini PCplus!

Promocija je veljavna le za fizične osebe, ki kupijo ustrezen izdelek pri podjetju Acord-92 d.o.o..

hzgvf

Promocija je veljavna le za fizične osebe, ki kupijo ustrezen izdelek pri podjetju Acord-92 d.o.o..

Promocija je veljavna od 9. julija 2020 do 31. julija 2020, kode se lahko vnovčijo do 31. avgusta 2020. V tem obdobju ob nakupu PCplus namiznega računalnika z ustrezno grafično kartico ali bo nakupu posamezne grafične kartice prejmete promocijsko kodo, s katero lahko preko portala GeForce Experience prevzamete brezplačno igro Death Stranding. V promociji so vključeni PCplus namizni računalniki z ustreznimi grafikami ali posamezne grafične kartice:

 • GeForce RTX 2080 Ti
 • GeForce RTX 2080 SUPER
 • GeForce RTX 2080
 • GeForce RTX 2070 SUPER
 • GeForce RTX 2070
 • GeForce RTX 2060 SUPER
 • GeForce RTX 2060

Organizator promocije je nVidia. Brezplačne igre ni mogoče zamenjati za denar. Podjetje Acord-92 d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti. Količina brezplačnih iger je omejena in se lahko zaključi predčasno brez predhodnega obvestila. Ponudba velja le za polnoletne osebe. Slike so simbolične. Ponudba PCplus računalnikov ali grafičnih kartic je odvisna od trenutne ponudbe in zaloge, ni nujno, da so na voljo PCplus računalniki z vsemi grafičnimi karticami, ki prinašajo brezplačno igro.

POSTOPEK PRIDOBITVE PROMOCIJSKE KODE:

Ob nakupu ustreznega PCplus računalnika ali grafične kartice nam na e-naslov info@acord-92.si pošljite kopijo računa, iz katerega je razviden nakup in povratno vam bomo poslali promocijsko kodo, s katero boste lahko prevzeli igro.

Za pridobitev brezplačne igre pojdite na GeForce Experience in sledite spodnjim korakom:

 1. Vgradite ustrezno grafično kartico v vaš računalnik.
 2. Posodobite ali namestite najnovejšo različico programa GeForce Experience (različice 3.18 ali novejše).
 3. Odprite in se prijavite v GeForce Experience.
 4. Pojdite na spustni meni Račun v zgornjem desnem kotu in izberite »REDEEM«.
 5. Vnesite promocijsko kodo, ki ste jo prejeli pri nakupu.
 6. Sledite preostalim navodilom na zaslonu.
 7. Za pridobitev igre Death Stranding boste morali povezati svoj račun Steam. Če ga nimate, ga ustvarite brezplačno na: https://store.steampowered.com/join  

Za pomoč pri odpravljanju težav obiščite naša pogosta vprašanja tukaj. Če imate še vedno težave, se obrnite na našo skupino za podporo strankam.

© 2020 NVIDIA Corporation. Vse pravice pridržane. NVIDIA, logotip NVIDIA, GeForce RTX in NVIDIA Turing so blagovne znamke in / ali registrirane blagovne znamke korporacije NVIDIA v ZDA in drugih državah. Druga imena podjetij in izdelkov so lahko blagovne znamke zadevnih podjetij, s katerimi so povezana. Računalniška različica, ki jo je objavila 505 Games. © 2019 Sony Interactive Entertainment Inc. DEATH STRANDING je blagovna znamka Sony Interactive Entertainment LLC. Ustvaril in razvil KOJIMA PRODUCTIONS. Vse blagovne znamke so last njihovih lastnikov. 505 Games in logotip 505 Games sta zaščiteni blagovni znamki 505 Games S.P.A.