Brezplačna telefonska številka 080 26 29
Pozdravljeni v spletni trgovini PCplus!

Spoštovani partnerji!

Zdravje in varnost naših zaposlenih in obiskovalcev je za nas vedno na prvem mestu. V želji, da skupaj prispevamo k zajezitvi širjenja novega Koronavirusa, smo se odločili, da sprejmemo naslednje preventivne ukrepe, ki veljajo
od petka, dne 13. marca 2020, do predvidoma 31. maja 2020.

SERVIS
Osebni prevzem in oddaja blaga na servisu ne bosta mogoča. Blago nam lahko pošljete preko dostavnih služb, prav tako vam bomo popravljeno blago dostavljali preko dostavnih služb.
Za dodatne informacije smo vam na voljo:
Josip, 01 583 72 47, servis@acord-92.si

SKLADIŠČE
Zaenkrat je v skladišču še vedno možen osebni prevzem, vendar po posebnem protokolu (najava preko telefona), vendar vam priporočamo, da se v čim večji meri poslužujete dostavnih služb. Pošta Slovenije zaradi izrednih razmer in skrajšanih delovnih časov pošt predčasno pobira pošiljke. Če želite, da gre vaša pošiljka naprej še isti dan, jo morate oddati najkasneje do 13.00 ure.

PRODAJA, RAČUNOVODSTVO, NABAVA
V poslovne prostore Acorda lahko vstopate le po posebnem protokolu (najava preko telefona ali elektronske pošte), vendar vam priporočamo, da nas v čim večji meri kontaktirate preko telefona ali elektronske pošte in se izogibate osebnim stikom. Vsa naročila lahko opravite preko spletne trgovine www.pcplus.si oz. smo vam na voljo:
Nataša, 01 583 72 52, natasaw@acord-92.si
Nina, 01 583 72 59, ninai@acord-92.si
Selma, 10 583 72 36, info@pcplus.si
Jure, 01 583 72 53, jureu@acord-92.si

Vse osebe s sumom na stik s Koronavirusom (vročina, kašelj, občutek pomanjkanja zraka – oteženo dihanje, kar je običajno tudi za pljučnico) pozivamo, naj NE VSTOPAJO v poslovne prostore Acorda, ampak nas kontaktirajo preko telefona ali elektronske pošte.

V primeru vstopa v prostore vas prosimo, da si obvezno razkužite roke in tako skupaj poskrbimo za lepši jutri!

Hvala za razumevanje in lep pozdrav!