Brezplačna telefonska številka 080 26 29
Pozdravljeni v spletni trgovini PCplus!

PROSCENIC M7 PRO pametni laserski robotski sesalnik

Naša koda: 141240   

Bodite prvi in ocenite ta artikel

PROSCENIC M7 PRO pametni laserski robotski sesalnik. IPNAS 3.0 Sistem IPNAS 3.0 inteligentno krmari in preslika vaš dom, ustvari zemljevid v realnem času vaše hiše in nato načrtuje najboljšo...
Dimenzije: 342,9 x 342,9 x 95,25 mm
PROSCENIC

Zaloga: Manj kot 5 kosov

Cena: 350,62 €

Cena velja za artikle na zalogi. Ob novi dobavi se lahko cena spremeni.

Izdelke na zalogi v našem skladišču vam bomo odposlali v istem delovnem dnevu, če je naročilo oddano do 14:00. Če izdelek ni na zalogi nas lahko o dobavnem roku povprašate na info@pcplus.si ali preko brezplačne številke 080 2629.

 

Vprašaj nas o artiklu

 
 

Opis artikla

Podrobnosti

PROSCENIC M7 PRO pametni laserski robotski sesalnik.

IPNAS 3.0
Sistem IPNAS 3.0 inteligentno krmari in preslika vaš dom, ustvari zemljevid v realnem času vaše hiše in nato načrtuje najboljšo čistilno pot. Vsebuje 24 senzorjev in lahko brez težav obvlada zapleteno okolje, tako po sobah, kot po nadstropjih.
LDS 360 °
Z aplikacijo ProscenicHome lahko robotski sesalnik shrani več kot en zemljevid, kar pomeni, da lahko večnadstropne zemljevide shranite v aplikacijo in vam tako ni treba skrbeti, ali bo zemljevid prvega nadstropja odstranjen, ko bo robot čistil drugo nadstropje.

Vboost
Ko zazna preprogo, samodejno poveča moč sesanja na maks., da zagotovi temeljito čiščenje preproge. Ko robotski sesalnik zapusti preprogo, se vrne v prejšnji način sesanja.

Nadgrajena sesalna moč
Nameščen ima 17,7 cm sesalni dovod, ki ga napaja največ 2700Pa, zlahka odstrani prah in umazanijo s trdih tal ter izvleče umazanijo in lase, ujete v preprogo. Z izbiro treh sesalnih moči lahko robotski sesalnik M7 Pro zadovolji vaše različne potrebe po čiščenju. 


Čiščenje 2 v 1

Robotski sesalnik ima na voljo velik zabojnik za prah (Opcija: dodatni inteligentni zbiralnik prahu za samodejno odstranitev prahu iz robotovega smetnjaka; ni vključen v ceno) in rezervoar za vodo, s katerima lahko hkrati sesate in pomivate ali pa izberete le eno opcijo čiščenja.

Večnadstropni pomnilnik zemljevidov
APP ProscenicHome lahko z sesalnikom M7 Pro shrani več kot en zemljevid, kar pomeni, da lahko večnadstropne zemljevide shrani v aplikacijo. Ni vam treba skrbeti, ali bo zemljevid prvega nadstropja odstranjen, ko bo robot čistil drugo nadstropje.

iRoom sistem za čiščenje
Vaša hiša bo z robotskim sesalcem za čiščenje razdeljena na več regij, lahko izberete določeno sobo za čiščenje ali izberete več prostorov za čiščenje. Prav tako lahko določ ite različne čase čiščenja za različne prostore.

Čiščenje cone
Ta robotski sesalnik lahko po želji očisti določeno sobo ali območje, samo povlecite čistilni okvir na zemljevid in bo očistil območje, ki ga boste določ ili. Nastavite lahko tudi prepovedana območja tako da, v aplikaciji, povlečete okvir na mesta, za katera ne želite, da robotski sesalnik očisti. Za cikel čiščenja lahko dodate do 10 prepovedanih con. Prepovedana območja lahko shranite za naslednje čiščenje, v kolikor želite. (Opomba: aplikacija podpira samo 2,4 GHz).Zmogljivost sesanja
Robotski vakuum je opremljen z litij-ionsko baterijo z zmogljivostjo 5200 mAh in omogoča dolg delovni čas do 150 minut. Opomba: Če izberete način večje moči, bo delovni čas krajši.

Vedno pripravljen sistem
Ko se baterija izprazni, se robotski sesalnik samodejno napolni in nadaljuje s čiščenjem, kjer je končal, dokler se delo ne konča.

Laserski senzorji
PROSCENIC M7 PRO pametni laserski robotski sesalnik vsebuje 24 senzorjev in lahko brez težav obvlada zapleteno okolje, vključno z laserskim senzorjem, ki preslika in si zapomni  postavitev predmetov v hiši ter prepozna ovire kot so stopnice in s tem prepreči trke.Non-stop sposobnost

Posebnost je krtača v obliki črke V, katera je primerna za različne vrste tal, izboljšana pa je tudi sposobnost neravnih tal. Robot se lahko povzpne na višino 2 cm, kar je veliko višje kot pri drugih sesalcih in tako brez težav prehaja med preprogo in trdimi tlemi.

Y brisanje
Čiščenje z učinkovito čistilno potjo v obliki črke Y, omogoča brisanje s tremi prehodi in očisti vsako umazanijo.

Inteligentni zbiralnik prahu
Samodejno odstrani prah iz robotovega smetnjaka, tako da lahko pozabite na čiščenje posode za prah, od začetka do konca sesanja. Priporočeno je, da izpraznite vrečo za prah na vsake 6-8 tednov. (Opomba: Inteligentni zbiralnik prahu ni vključen v paket, kupiti ga morate ločeno!)

Navidezni glasovni nadzor
Robotski sesalnik lahko nadzorujeta Alexa in Google Assistant. Povežite robota in nato podajte navodila, npr. začnite čiščenje, ustavite čiščenje ali pojdite na polnilno postajo itd.

Specifikacije artikla

Specifikacije artikla

Proizvajalčeva koda M7 PRO
EAN koda: 3830066707400
Proizvajalec: PROSCENIC
Dimenzije 342,9 x 342,9 x 95,25 mm
Masa: 3,62 kg
Vsebina paketa: 1x sesalec
1x krpa
1x daljinski upravljalnik
1x adapter
1x baterija
1x velika posoda za smeti
1x rezervoar za vodo
1x podstavek za polnjenje
Delovna moč: 50 W
Posoda za prah: 0,6 L
Čas delovanja: do 150 min
Baterija: litij-ionska 5200mAh
Garancija: 12 mesecev

Ocene

Napišite svoj komentar

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Artikli iz trenutne skupine