Brezplačna telefonska številka 080 26 29
Pozdravljeni v spletni trgovini PCplus!

valhalla

Promocija je veljavna od 7. julija 2020 do 3. oktobra 2020.

V tem obdobju ob nakupu PCplus namiznega računalnika z ustreznim AMD Ryzen procesorjem prejmete promocijsko kodo, s katero lahko preko portala https://www.amdrewards.com/ prevzamete brezplačno igro Assassin’s Creed® Valhalla. Promocijska koda je veljavna do 7. novembra 2020.

V promociji so vključeni PCplus namizni računalniki z ustreznim AMD Ryzen procesorjem:

  • AMD Ryzen™ 9 3950X
  • AMD Ryzen™ 9 3900X / 3900XT
  • AMD Ryzen™ 9 3900
  • AMD Ryzen™ 7 3800X / 3800XT
  • AMD Ryzen™ 7 3700X

Pravila in pogoje sodelovanja najdete na https://www.amdrewards.com/terms. Organizator promocije je Advanced Micro Devices, Inc., 2485 Augustine Drive, Santa Clara, CA 95054 USA. Brezplačne igre ni mogoče zamenjati za denar. Za pomoč pri pridobivanju brezplačne igre se obrnite na https://www.amdrewards.com/support oz si lahko preberete https://www.amdrewards.com/faq. Podjetje Acord-92 d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti. Količina brezplačnih iger je omejena in se lahko zaključi predčasno brez predhodnega obvestila. Ponudba velja le za polnoletne osebe. Slike so simbolične. Ponudba PCplus računalnikov z ustreznimi AMD Ryzen procesorji je odvisna od trenutne ponudbe in zaloge, ni nujno, da so na voljo PCplus računalniki z vsemi procesorji, ki prinašajo brezplačno igro.

POSTOPEK PRIDOBITVE PROMOCIJSKE KODE:

Ob nakupu ustreznega PCplus računalnika nam na e-naslov info@acord-92.si pošljite kopijo računa, iz katerega je razviden nakup in povratno vam bomo poslali promocijsko kodo, s katero boste lahko prevzeli igri na https://www.amdrewards.com/.

Ustrezen AMD Ryzen procesor mora biti vgrajen v računalnik, s katerim prevzemate igro.

Za pridobitev brezplačne igre pojdite na AMDREWARDS.COM in sledite spodnjim korakom:

Korak 1: Pojdite na www.amdrewards.com
Korak 2: Ustvarite račun ali se prijavite, če že imate račun
Korak 3: Vpišite promocijsko kodo. 
Korak 4: Product Verification Tool (PVT) programska oprema se bo naložila na vaš računalnik in sistem bo preveril ali je v vašem računalniku vgrajen ustrezen procesor.
Korak 5: Izberite igro, ki jo prevzemate, jo dodajte v košarico in potrdite izbiro.
Korak 6: Aktivirajte igro tako, da sledite navodilom na zaslonu. Mogoče je potrebno klikniti na aktivacijsko povezavo. Mogoče bo potrebno, da vnesete podatke vašega Uplay ali Stream uporabniškega računa. Vpišite se vanj ali ga ustvarite, če ga še nimate.

Assassin's Creed Valhalla igra še ni ocenjena. Lahko vsebuje vsebino, ki ni primerna za otroke. Posvetujte se z ESRB.org, PEGI.info ali vašo regionalno organizacijo za ocenjevanje iger.

©2020 Ubisoft Entertainment. Vse pravice pridržane. Assassin's Creed, Ubisoft in logotip Ubisoft so registrirane ali neregistrirane blagovne znamke Ubisoft Entertainment v ZDA in / ali drugih državah. ©2020 Advanced Micro Devices, Inc. Vse pravice pridržane. AMD, logotip AMD Arrow, Ryzen in njihove kombinacije so blagovne znamke družbe Advanced Micro Devices, Inc. PCI Express in PCIe so registrirane blagovne znamke korporacije PCI-SIG. Druga imena izdelkov, ki se uporabljajo v tej publikaciji, so samo za identifikacijo in so lahko blagovne znamke njihovih podjetij.