Brezplačna telefonska številka 080 26 29
Pozdravljeni v spletni trgovini PCplus!

lll

AMD RYZEN SERIJA 3000 - Promocija je veljavna od 20.10. do 31.12.2020. Promocijska koda je veljavna do 30.1.2021.

V tem obdobju ob nakupu ustreznega AMD Ryzen™ procesorja ali PCplus namiznega računalnika z ustreznim AMD Ryzen™ procesorjem prejmete promocijsko kodo, s katero lahko preko portala https://www.amdrewards.com/ prevzamete igro FAR CRY 6. V promociji so vključeni AMD Ryzen™ procesorji ali PCplus namizni računalniki z ustreznim AMD Ryzen™ procesorjem:

Pravila in pogoje sodelovanja najdete na https://www.amdrewards.com/terms. Organizator promocije je Advanced Micro Devices, Inc., 2485 Augustine Drive, Santa Clara, CA 95054 USA (AMD). Brezplačne igre ni mogoče zamenjati za denar. Za pomoč pri pridobivanju brezplačne igre se obrnite na https://www.amdrewards.com/support oz si lahko preberete https://www.amdrewards.com/faq. Podjetje Acord-92 d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti. Količina brezplačnih iger je omejena in se lahko zaključi predčasno brez predhodnega obvestila. Ponudba velja le za polnoletne osebe. Slike so simbolične. Ponudba AMD Ryzen™ procesorjev ali PCplus namiznih računalnikov z ustreznim AMD Ryzen™ procesorjem je odvisna od trenutne ponudbe in zaloge, ni nujno, da so na voljo PCplus računalniki z vsemi ustreznimi procesorji, ki prinašajo brezplačno igro.

POSTOPEK PRIDOBITVE PROMOCIJSKE KODE:

Ob nakupu ustreznega AMD Ryzen™ procesorja ali PCplus namiznega računalnika z ustreznim AMD Ryzen™ procesorjem nam na e-naslov info@acord-92.si pošljite kopijo računa, iz katerega je razviden nakup in povratno vam bomo poslali promocijsko kodo, s katero boste lahko prevzeli igro na https://www.amdrewards.com/. Ustrezen AMD Ryzen™ procesor mora biti vgrajen v računalnik, s katerim prevzemate igro. Za pridobitev brezplačne igre pojdite na AMDREWARDS.COM in sledite spodnjim korakom:

  • korak 1: Pojdite na www.amdrewards.com.
  • korak 2: Ustvarite račun ali se prijavite, če že imate račun.
  • korak 3: Vpišite promocijsko kodo.
  • korak 4: Product Verification Tool (PVT) programska oprema se bo naložila na vaš računalnik in sistem bo preveril ali je v vašem računalniku vgrajen ustrezen procesor.
  • korak 5: Sledite navodilom na strani www.amdrewards.com, da prevzamete ustrezno igro.