Brezplačna telefonska številka 080 26 29
Pozdravljeni v spletni trgovini PCplus!

Ob nakupu ustrezne grafične kartice nam na e-naslov info@pcplus.si pošljite kopijo računa, iz katerega je razviden nakup ustrezne grafične kartice. Povratno vam bomo poslali aktivacijsko kodo.

Ponudba je na voljo le pri izbranih prodajalcih. Velja le za polnoletne osebe. Aktivacijsko kodo za igre lahko aktivirate do 6.5.2019. Lahko veljajo dodatne omejitve. Celotne pogoje in pravila si lahko ogledate na www.amdrewards.com. Ponudba je veljavna od 15.11.2018 do 6.4.2019 ali dokler so na voljo aktivacijske kode, katerih količina je omejena. Ustrezno grafično kartico je potrebno kupiti v času veljavnosti ponudbe.

Promocija velja tudi v primeru nakupa PCplus računalnika z vgrajeno ustrezno grafično kartico.

V času od 9.1. - 6.4.2019 se ta promocija pokriva s promocijo AMD Ryzen game bundle - The Division 2 - Equipped to win. V primeru, da kupite PCplus računalnik, ki ima vgrajen ustrezen procesor in ustrezno grafično kartico, prejmete glede na vgrajeno grafično kartico le kupon za prevzem 2 ali 3 iger po AMD Radeon Raise the Game Fully Loaded game bundle - Radeon VII promociji in ne tudi kode za igro po promociji AMD Ryzen game bundle - The Division 2 - Equipped to win. Torej, v primeru nakupa PC plus računalnika ne morete prejeti iger po obeh promocijah.