Brezplačna telefonska številka 080 26 29
Pozdravljeni v spletni trgovini PCplus!

SHARKOON TK4 RGB ATX okno gaming črno ohišje

Naša koda: 143583   

Bodite prvi in ocenite ta artikel

SHARKOON TK4 RGB ATX okno gaming črno ohišje TK4 RGB je kompaktno midi ATX ohišje, ki navdušuje tako s svojim zunanjim videzom kot tudi z notranjimi vrednostmi. Sprednja plošča...
Podpora za matične plošče: Mini-ITX, Micro-ATX, ATX
SHARKOON

Zaloga: Na zalogi

Price: 74,22 €

Cena velja za artikle na zalogi. Ob novi dobavi se lahko cena spremeni.

Izdelke na zalogi v našem skladišču vam bomo odposlali v istem delovnem dnevu, če je naročilo oddano do 14:00. Če izdelek ni na zalogi nas lahko o dobavnem roku povprašate na info@pcplus.si ali preko brezplačne številke 080 2629.

 

Vprašaj nas o artiklu

 
 

Opis artikla

Podrobnosti


SHARKOON TK4 RGB ATX okno gaming črno ohišje

TK4 RGB je kompaktno midi ATX ohišje, ki navdušuje tako s svojim zunanjim videzom kot tudi z notranjimi vrednostmi. Sprednja plošča se odlično zlije s sicer zadržanim dizajnom črnega ohišja in omogoča pogled na tri 120 mm RGB LED ventilatorje, ki zagotavljajo spektakularne svetlobne učinke. Vhodno/izhodna plošča z dvema priključkoma USB 3.0 in stranska plošča iz kaljenega stekla dopolnjujeta celoten vtis.

Sprednja plošča z Radiance
Za sprednjo ploščo iz kaljenega stekla trije 120 mm RGB LED ventilatorji zagotavljajo enakomeren pretok zraka in s tem ustrezno hlajenje sistema. Osupljivo osvetlitev ventilatorjev je mogoče enostavno prilagoditi po želji z vgrajenim krmilnikom s 14 prednastavljenimi načini. Poleg tega je mogoče osvetlitev nastaviti po lastnih zahtevah prek združljivih matičnih plošč z MSI Mystic Light Sync, Asus Aura Sync, Gigabyte Fusion in ASRock Polychrome SYNC.

Nemotena predstavitev strojne opreme
Leva stran TK4 RGB je v veliki meri sestavljena iz kaljenega stekla, ki razkriva vgrajeno strojno opremo in ji zagotavlja ustrezno predstavitev. Tako se lahko načudi tudi četrti ventilator RGB LED, ki se nahaja na zadnji strani ohišja. Ventilator ne le osvetli notranjost ohišja v elegantnih barvah, temveč omogoča enakomeren in optimalen pretok zraka. Ker je stranska plošča pritrjena na zadnji del ohišja, ni neposredno vidnih vijakov, ki bi lahko odvrnili pozornost od sodobnega videza ohišja.

Različne možnosti za optimalno hlajenje
TK4 RGB ponuja dovolj možnih lokacij za zagotavljanje optimalnega pretoka zraka. Poleg RGB LED ventilatorjev, ki so vnaprej nameščeni na sprednji in zadnji strani ohišja, je mogoče po potrebi namestiti tudi več ventilatorjev, da bi dosegli najboljše možno hlajenje. Zgornja plošča TK4 ponuja prostor za dva 120 mm ventilatorja ali dva 140 mm ventilatorja. Za dodatno hlajenje shranjevalnih pogonov je na tunel mogoče namestiti še 120 mm ventilator.

Prostor za shranjevanje
Tisti, ki cenijo dovolj prostora za shranjevanje podatkov za svoj računalnik, bodo v TK4 RGB našli različne možnosti razširitve, ki bodo ustrezale njihovim potrebam. Tri kompaktne SSD diske je mogoče namestiti na pladenj matične plošče ali na napajalni tunel. Poleg tega je mogoče v kletko HDD/SSD namestiti dva trda diska 3,5, v katero je seveda mogoče namestiti SSD diske po potrebi.

Pravi vesoljski čudež
Kljub kompaktnim dimenzijam, ki so primerne tudi za manjše postavitve, se lahko v notranjost ohišja TK4 brez težav namesti tudi večja strojna oprema. Namestiti je mogoče CPU hladilnik velikosti do 15,7 cm, grafično kartico do 33,5 cm pa bo vseeno enostavno namestiti.

Specifikacije artikla

Specifikacije artikla

Proizvajalčeva koda TK4 RGB
EAN koda: 4044951030187
Proizvajalec: SHARKOON
Tip ohišja: Midi ATX tower
Podpora za matične plošče: Mini-ITX, Micro-ATX, ATX
Notranja vgradna mesta 8,89cm (3,5"): 2
Notranja vgradna mesta 6,35cm (2,5"): 5
Število razširitvenih mest: 7
Priključki:

Zgoraj:
2x USB 3.0

1x USB 2.0
Avdio priključek

Napajalnik: brez
Ventilator: Sprednja plošča:
3x 120 mm naslovljiv ventilator RGB (predhodno nameščen)
Zadnja plošča:
1x 120 mm naslovljiv ventilator RGB (predhodno nameščen)
Zgornja plošča:
2x 120 mm ali 2x 140 mm ventilator (izbirno)
Največja kompatibilnost: največja dolžina grafične kartice: 33,5 cm
navečja višina procesorskega hladilnika: 15,7 cm
največja dolžina napajalnika: 17,5 cm
Dimenzije (ŠxVxG) v mm: 40.0 x 19.0 x 45.6 cm
Barva: črna
Garancija: 24 mesecev
Masa: 5,3 kg
Vsebina paketa: TK4 RGB
Komplet dodatkov
Priročnik

Ocene

Napišite svoj komentar

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Artikli iz trenutne skupine