Brezplačna telefonska številka 080 26 29
Pozdravljeni v spletni trgovini PCplus!

TP-LINK Archer AX50 AX3000 Dual Band Gigabit Wi-Fi 6 brezžični usmerjevalnik

Naša koda: 140536   

Bodite prvi in ocenite ta artikel

TP-LINK Archer AX50 A3000 Dual Band Gigabit Wi-Fi 6 brezžični usmerjevalnik ponuja hitrost do 2402 Mbps na 5 GHz in 574 Mbps v 2,4 GHz pasu ter zagotavlja bolj tekoče pretakanje in hitrejše prenose....
Porti: 4x Gigabit LAN
Brezžična hitrost: AX3000
Brezžična hitrost: 2402 Mbps na 5GHz (802.11ax), 574 Mbps na 2,4GHz (802.11ax)
TP-LINK

Zaloga: Na zalogi

Cena: 74,81 €

Cena velja za artikle na zalogi. Ob novi dobavi se lahko cena spremeni.

Izdelke na zalogi v našem skladišču vam bomo odposlali v istem delovnem dnevu, če je naročilo oddano do 14:00. Če izdelek ni na zalogi nas lahko o dobavnem roku povprašate na info@pcplus.si ali preko brezplačne številke 080 2629.

 

Vprašaj nas o artiklu

 
 

Opis artikla

Podrobnosti

TP-LINK Archer AX50 A3000 Dual Band Gigabit Wi-Fi 6 brezžični usmerjevalnik ponuja hitrost do 2402 Mbps na 5 GHz in 574 Mbps v 2,4 GHz pasu ter zagotavlja bolj tekoče pretakanje in hitrejše prenose.   Poveže lahko več naprav hkrati z tehnologijo OFMA, ki z povečano zmogljivostjo omogoči hkrati prenos na več naprav hkrati. Z nizko latenco do 75% in razširjenostjo pokritosti Wi-Fi omrežja (z štiri visokozmogljivimi zunajimi antenami) boste uživali v bolj odzivnem igranju in video klepetih brez nepotrebnega prekinjanja povezave. S pomočjo TP-Link HomeCare boste izboljšali varnost in s tem ustvarili bolj varno in prilagojeno omrežje Wi-Fi.
Usmerjevalnik je združljiv z Alexa (virtualnim asistentom), katerega boste lahko upravljali z glasovnimi ukazi.

Novi val domače povezljivosti z AX3000 Gigabit Wi-Fi 6Wi-Fi 6 (802.11ax), bi se lahko pri razvoju Wi-Fi-ja izkazal za najpomembnejši napredek, saj bi s tem dosegel porast hitrosti in skupne zmogljivosti.
Sprejem Wi-Fi-ja 6 se vedno bolj povezuje z vedno več strankami AX-a. Pravi čas je, da svoj usmerjevalnik nadgradite na najnovejšo generacijo Wi-Fi-ja!

Hitra Gig + hitrost
Ni razloga, da bi odložili nakup usmerjevalnika Wi-Fi 6, ko lahko že v celoti izkoristite hitrost, ki jo prinese. Archer AX50 s pasovno širino 160 MHz in 1024-QAM zagotavlja resnične gigabitne hitrosti do 3 Gbps. Uživajte v hitrejšem pretakanju v živo in igranju kot še nikoli doslej. Poganja ga Intel Home Wi-Fi WAV654 čipset za popoln usmerjevalnik Wi-Fi 6 AX3000, ki se popolnoma združi z novimi osebnimi računalniki in prenosnimi računalniki Intel Wi-Fi 6 Gig +, kar omogoča, da se številne naloge, ki intenzivno uporabljajo pasovno širino, nemoteno izvajajo istočasno. (*1)

 */*

Zanesljive povezave do 256 naprav
Archer AX50 dokazuje večjo zmogljivostjo Wi-Fi-ja za povezovanje večih naprav hkrati. Napredne tehnologije, (kot je OFDMA), so podvojile zmogljivost povezave v primerjavi z standardnimi 802.11ac. **


Manjša latenca, boljša izkušnja
Wi-Fi 6 s hitrim napredkom brezžične povezave prinaša stabilne in odzivne povezave Wi-Fi v hiperpovezane domove. Uživajte v bolj odzivnih igrah in video konferencah, tudi če je več naprav povezanih  hkrati  in prenašajo podatke. *


HomeCare bolj varen in več zaupanja vreden Wi-Fi
Z TP-Link HomeCare boste ustvarili bolj varno in več vredno zaupanja omrežje, tudi če imate zaščitene vaše občutljive podatke ali omejen dostop otrok in gostov, vam HomeCare nudi orodja, ki jih potrebujete za popolno upravljanje omrežja.


Razširjena pokritost po vašem domu
Archer AX50 ima štiri visokozmogljive zunanje antene in tehnologijo Beamforming, ki se združujeta in tako razširjata močan in zanesljiv Wi-Fi v vašem domu. Poleg visokih štirih visokozmogljivih zunanjih anten in tehnologijo Beamforming ima AX50 Wi-Fi 6 vrhunsko tehnologijo, kot je BSS Color, ki zagotavlja gladke in stabilne povezave z odpravljanje motenj signala sosedov. (*2)
  

Zmanjšajte porabo energije naprav
Najnovejša tehnologija AX - ciljni čas bujenja - (Target Wake Time) pomaga vašim napravam komunicirati več, medtem, ko porabijo bistveno manj energije. Mobilne in IoT naprave, ki podpirajo TWT (Target Wake Time), določajo med seboj kdaj in kako pogosto se bodo zbudili za pošiljanje in prejemanje podatkov s čimer se podaljša čas spanja in življenjska doba baterije.****Enostavno upravljanje s Tether-jem
Nastavite usmerjevalnik v nekaj minutah preko spletnega vmesnika ali zmogljive aplikacije Tether, ki vam omogoča tudi upravljanje omrežnih nastavitev s katere koli Android ali iOS naprave.

(*1) Najvišje hitrosti brezžičnega signala so fizične stopnje, ki izhajajo iz specifikacij IEEE Standard 802.11. Domet, pokritost in največje število priključenih naprav temeljijo na rezultatih preskusov v normalnih pogojih uporabe. Dejanska brezžična prepustnost podatkov, brezžično pokritje in število povezanih naprav niso zajamčeni in bodo odvisni od 1) okoljskih dejavnikov, vključno z gradbenim materialom, fizičnimi predmeti in ovirami, 2) omrežnimi pogoji, vključno z lokalnimi motnjami, glasnostjo in gostota prometa, lokacija izdelka, zapletenost omrežja in režijska omrežja ter 3) omejitve odjemalca, vključno z ocenjeno zmogljivostjo, lokacijo, kakovostjo povezave in stanje odjemalca.
*/* HT160 zahteva odjemalske naprave, ki podpirajo pasovno širino 160 MHz na Wi-Fi.
*?Do 75% nižja latenca? temelji na podatkih Intel simulacije 802.11ax z in brez OFDMA z uporabo 9 odjemalcev. Povprečna latenca brez OFDM je 36 ms, povprečna latenca OFDMA pa se zmanjša na 7,6 ms. Izboljšanje zamude zahteva, da AP in vse stranke podpirajo OFDMA.
**Ta predlog spremembe določa standardizirane spremembe fizične plasti IEEE 802.11 (PHY) in IEEE 802.11 srednjega nadzornega dostopa (MAC), ki omogočajo vsaj en način delovanja, ki lahko podpira vsaj štirikratno izboljš anje povprečnega pretoka na postajo (merjeno na dostopni točki MAC za podatkovne storitve) v scenariju gostosti razmejitve ob ohranjanju ali izboljšanju učinkovitosti porabe energije na postaji.
***Intel in logotip podjetja Intel sta blagovni znamki družbe Intel Corporation ali njenih podružnic v ZDA in / ali drugih državah.
****Prihranjevanje porabe baterije odjemalcev zahteva, da stranke podpirajo tudi standard Wi-Fi 802.11ax. Dejansko zmanjšanje energije se lahko razlikuje zaradi razmer v omrežju, omejitev odjemalca in okoljskih dejavnikov.
*****Ta usmerjevalnik morda ne podpira vseh obveznih funkcij, ki so bile potrjene v osnutku 3.0 specifikacije IEEE802.11ax. Morda bodo potrebne dodatne nadgradnje programske opreme glede razpoložljivosti funkcij.
******TP-Link HomeCare ™ je na voljo brezplačno prvih nekaj mesecev po naročnini. Za več informacij obiščite www.tp-link.com/homecare.

Specifikacije artikla

Specifikacije artikla

Proizvajalčeva koda ARCHER AX50
EAN koda: 6935364089252
Proizvajalec: TP-LINK
Standard: IEEE 802.11ax/ac/n/a 5 GHz, IEEE 802.11ax/n/b/g 2.4 GHz
Frekvenca: 2,4 GHz in 5GHz, Dual Band
Porti: 4x Gigabit LAN
Brezžična hitrost: AX3000
Brezžična hitrost: 2402 Mbps na 5GHz (802.11ax), 574 Mbps na 2,4GHz (802.11ax)
Antena: 4x zunanja antena
USB priključek: 1 × USB 3.0
Gumbi: 1x Wi-Fi/ WPS gumb, 1x Power On/ Off gumb, 1x LED On/ Off gumb, 1x Reset gumb
Dodatno:
 • Podprti formati particij: NTFS, exFAT, HFS+, FAT32
  Podprte funkcije: Apple Time Machine, FTP strežnik, Media Server
 • Dual-Band
  Naprave razdelite v različne pasove za optimalno delovanje
 • OFDMA
  Hkrati komunicira z več odjemalci Wi-Fi 6
 • Airtime Fairness
  Izboljša učinkovitost omrežja z omejevanjem pretirane zasedenosti
 • DFS
  Za zmanjšanje zastojev dostopajte do dodatnega pasu
 • 4 tokovi
  Priključite svoje naprave na več pasovne širine
 • Moč 12V
 • 1x Gigabit WAN port
 • Varnost:  HomeCare Antivirus: Malicious Site Checker, Port Intrusion Prevention, Infected Device Isolation, Notification and Log; SPI FirewallAccess Control, IP & MAC Binding, Application Layer Gateway; Wi-Fi enkripcija: WEP, WPA, WPA2, WPA/ WPA2-Enterprise (802.1x)
Garancija: 36 mesecev
Napajanje: Preko zunanjega napajalnika
Dimenzije 260,2 x 135,0 x 38,6 mm

Ocene

Napišite svoj komentar

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Artikli iz trenutne skupine