Brezplačna telefonska številka 080 26 29
Pozdravljeni v spletni trgovini PCplus!

APC Essential SurgeArrest PME1WB-GR 1 Outlet 2x USB črna prenapetostno zaščitna vtičnica

Naša koda: 142900   

Bodite prvi in ocenite ta artikel

APC Essential SurgeArrest PME1WU2B-GR 1 2x USB črna prenapetostno zaščitna vtičnica CEE 7 priključkom zavaruje vaše naprave pred nepredvidenimi dogodki na električnemu...
APC

Zaloga: Na zalogi

Price: 17,64 €

Cena velja za artikle na zalogi. Ob novi dobavi se lahko cena spremeni.

Izdelke na zalogi v našem skladišču vam bomo odposlali v istem delovnem dnevu, če je naročilo oddano do 14:00. Če izdelek ni na zalogi nas lahko o dobavnem roku povprašate na info@pcplus.si ali preko brezplačne številke 080 2629.

 

Vprašaj nas o artiklu

 
 

Opis artikla

Podrobnosti

APC Essential SurgeArrest PME1WU2B-GR 1 2x USB črna prenapetostno zaščitna vtičnica CEE 7 priključkom zavaruje vaše naprave pred nepredvidenimi dogodki na električnemu omrežju, kot so strele in sunki previsoke napetosti. Zaščita je namenjena za uporabo doma in v pisarnah.

Zaščita pred katastrofalnimi dogodki
Komponente SurgeArrest, kot so MOV in termične varovalke, zagotavljajo takojšnjo reakcijo na udare strele in okvare ožičenja. Če so komponente prenapetosti poškodovane zaradi močnega skoka ali prenapetosti, presežna moč ne more doseči vaše opreme. Za razliko od izdelkov APC SurgeArrest večina dušilnikov prenapetosti še naprej prepušča napajanje, tudi ko so bila vezja poškodovana, zaradi česar je vaša oprema izpostavljena drugim škodljivim prenapetostim.

SurgeArrest PME1WU2B-GR ima na voljo tudi 2 USB priključka za polnjenje, preko katerih lahko polnite katero koli napravo, npr. pametni telefoni, tablični računalniki, digitalne kamere ... Funkcija Smart Charging prepozna vaše naprave in maksimira hitrost polnjenja.

Specifikacije artikla

Specifikacije artikla

Proizvajalčeva koda PME1WU2B-GR
EAN koda: 731304347019
Tip: Prenapetostna zaščita
Proizvajalec: APC
Izhodni priključki: 1xSchuko CEE 7, 2x USB
Vhodna napetost: 230V
Vhodna frekvenca: 50/60 Hz
Podatkovna zaščita: brez
Teža: 0,125 kg
Garancija: 60 mesecev
Vhodna moč: 4000 Watts
Vhodni tok: do 16A

Ocene

Napišite svoj komentar

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Artikli iz trenutne skupine