Brezplačna telefonska številka 080 26 29
Pozdravljeni v spletni trgovini PCplus!

PCplus Privilege Servis - brezskrbna uporaba računalnikov

Vsi PCplus računalniki imajo dodatno storitev:

PCplus Privilege Servis je prva tovrstna storitev pri nas. Kupcu nudimo poenostavitev postopka servisiranja garancijskih popravil PCplus računalnikov. Vse kar mora kupec narediti v primeru okvare PCplus računalnika ali prenosnika, je zavrteti telefonsko številko našega klicnega centra in naši svetovalci mu pomagajo odpraviti manjšo napako preko telefona, oziroma se s kupcem uskladijo za termin prevzema okvarjenega računalnika. Računalnik pri kupcu brezplačno prevzamemo in ga vrnemo z lastno dostavo oz. preko kurirske službe.

Vsi PCplus računalniki so opremljeni s posebno PCplus Privilege Servisno knjižico , kjer so vpisani vsi podatki o računalniku in kupcu.

Poleg naštetih podatkov so v knjižici priloženi tudi kuponi za brezplačno popravilo garancijskih napak, enkratno čiščenje računalnika, splošni pogoji poslovanja in ostale informacije.

Kupci PCplus računalnika ali prenosnika lahko storitev PCplus Privilege Servisa uporabljajo tudi za nadgradnjo PCplus računalnikov, inštalacijo programske opreme,...., seveda proti plačilu storitve po takrat veljavnem ceniku.

PCplus Privilege Servis vam nudi:

Brezplačno odpravo garancijskih napak na pooblaščenem servisu v najkrajšem možnem času.

Organizacijo brezplačnega prevoza od kupca do najbližjega pooblaščenega servisa in nazaj v primeru upravičene garancijske reklamacije v originalni embalaži

En brezplačni pregled in čiščenje računalnika v času 12 mesecev od nakupa

Ostale storitve (nadgradnje sistemov, namestitev programske opreme, svetovanje,...)

Možnosti prijave napak 24 ur na dan (svetovalci so na voljo od 9.00h do 16.00h od ponedeljka do petka, ostali čas je sprejem klicev zabeležen s pomočjo avtomatskega odzivnika.

PCplus PRIVILEGE SERVIS : 01/583 72 47

Pooblaščeni servisi:

Acord 92 d.o.o., Stegne 13, Ljubljana
Tel. 01/583-72-47