Brezplačna telefonska številka 080 26 29
Pozdravljeni v spletni trgovini PCplus!

Viewsonic št.1 na trgu interaktivnih zaslonov

03.06.2024

ViewSonic Corp., vodilni svetovni ponudnik vizualnih rešitev, si je leta 2023 zagotovil najvišji položaj na svetovnem trgu interaktivnih zaslonov (brez Kitajske) z vidnim 15,6-odstotnim tržnim deležem, kot poroča četrtletni tržni vpogled podjetja Futuresource Consulting. Kljub zahtevnim razmeram na tržišču je ViewSonic presegel globalno 2,6-odstotno medletno krčenje trga in v tem obdobju zabeležil impresivno 10,4-odstotno rast. Ta mejnik poudarja ViewSonicovo zavezanost odličnosti v vizualnih rešitvah in izobraževanju, prikazano z nenehnimi inovacijami in neomajno predanostjo kakovosti in zadovoljstvu strank.

Oglejte si našo ponudbo Viewsonic interaktivnih zaslonov! Če želite več informacij nas kontaktirajte. Ponujamo tudi predstavitev tudi na vaši lokaciji!

"Naša predanost iznajdljivosti in kakovosti nas je pripeljala do tega vodilnega položaja v industriji. Zaupanje naših strank v naše izdelke je dokaz predanosti in trdega dela naše ekipe," je dejal Clifford Chen, generalni direktor skupine za predstavitve pri ViewSonicu. »Kljub splošnemu krčenju trga nam je naša strateška osredotočenost na kakovost, uporabniško izkušnjo in podporo strankam, skupaj z našimi inovativnimi izobraževalnimi in korporativnimi rešitvami, omogočila krmarjenje in uspeh v teh zahtevnih časih. Ta mejnik je le začetek, saj še naprej stremeti k odličnosti in širiti našo ponudbo."

ViewSonicov izobraževalni ekosistem strojne, programske opreme in storitev zajema širok spekter rešitev, prilagojenih večplastnim potrebam sodobnih izobraževalnih okolij. Njegova vrhunska strojna oprema, ki je na voljo v različnih velikostih, je natančno zasnovana za izpolnjevanje različnih zahtev. Na primer, 105-palčni interaktivni zaslon ViewBoard z razmerjem stranic 21:9 in impresivno sliko ultra visoke ločljivosti 5K izboljša večopravilnost in sodelovanje. Podobno 110-palčni 4K ViewBoard omogoča dinamične predstavitve, medtem ko ViewSonicove vsestranske rešitve za Android s certifikatom EDLA razširjujejo možnosti za interaktivnost v razredu.

Zmogljiva zbirka programske opreme ViewSonic, ki je bila razvita za spodbujanje angažiranosti učencev in izboljšanje učnih rezultatov, vključno z myViewBoard , ClassSwift in »TeamWork«, se brezhibno integrira z njihovo strojno opremo. Robustne ponudbe storitev, ki zajemajo integracijo, podporo in strokovni razvoj EdTech, dopolnjujejo izobraževalni ekosistem in ustvarjajo možnosti sodelovanja, ki spodbujajo poenostavljena in spodbujajoča učna okolja.

V svoji zavezanosti k trajnosti so interaktivni zasloni ViewBoard podjetja ViewSonic razviti z okoljskimi vidiki v ospredju. Zasloni so EPEAT® certificirani in izpolnjujejo standarde ENERGY STAR® 8.0, njihova konstrukcija pa vključuje reciklirane materiale, modularne komponente za preprosto nadgradnjo in ekološke načine za energetsko učinkovito uporabo. S programom recikliranja si Viewsonic prizadeva zmanjšati ogljični odtis modelov ViewBoard® v vseh fazah njihovega življenjskega cikla, od razvoja do odgovornega odstranjevanja ob koncu življenjske dobe.

Tudi v prihodnosti ostaja ViewSonic zavezan premikanju meja tehnologije in širi svoj celovit portfelj vizualnih rešitev za izboljšanje komunikacije, sodelovanja in trajnosti na različnih trgih.

O ViewSonicu

ViewSonic, ustanovljen v Kaliforniji, je vodilni svetovni ponudnik vizualnih rešitev, ki posluje v več kot 100 državah po vsem svetu. Kot inovator in vizionar je ViewSonic zavezan zagotavljanju celovitih rešitev strojne in programske opreme, ki vključujejo monitorje, projektorje, komercialne zaslone, LED zaslone vse-v-enem, interaktivne zaslone ViewBoard, programsko opremo myViewBoard in njen ekosistem. Z več kot 35-letnim strokovnim znanjem in izkušnjami na področju vizualne tehnologije je ViewSonic vzpostavil močan položaj pri zagotavljanju inovativnih in zanesljivih rešitev za izobraževanje, podjetja, potrošniške in profesionalne trge ter strankam pomaga "videti razliko".

« Back