Brezplačna telefonska številka 080 26 29
Pozdravljeni v spletni trgovini PCplus!

Novi NEC profesionalni monitorji še boljši in dostopnejši

23.06.2023

Kakovostni računalniki in monitorji so ključni dejavnik za povečanje produktivnosti v podjetjih.

V današnjem poslovnem svetu, kjer se digitalno okolje nenehno razvija, je kakovosten monitor postal ključna sestavina produktivnega delovnega mesta. Ne glede na to, ali ste podjetnik, oblikovalec, programer ali podatkovni analitik, dober monitor lahko k vaši poslovni uspešnosti doprinese številne prednosti. Od večjega delovnega prostora do izjemne ločljivosti in barvne natančnosti. Kakovosten monitor vam omogoča, da izkoristite svoj potencial in dosežete višjo raven učinkovitosti.

Podjetja pogosto vložijo več tisoč ali sto tisoč evrov za programsko opremo, ki obljublja neprekosljivo produktivnost. Istočasno pa je nakup nove IT opreme, vključno z monitorji, lahko točka spora. A (pre)majhen ali neustrezen monitor lahko izdatno poslabša produktivnost zaposlenih in obenem negativno vpliva na njihovo zadovoljstvo.

Dober monitor je ključ do optimalne produktivnosti. Pozorni morate biti, da izberete pravo velikost, vrsto zaslonske tehnologije, razpoložljive funkcije in dodatne tehnologije, ki lahko izboljšajo določeno delovno mesto, kot je na primer tehnologija za zaščito pred modro svetlobo, ki pomaga preprečiti izgorelost.

Priznani proizvajalec zaslonov NEC je za leto 2023 predstavil kar nekaj osvežene ponudbe.


Vrhunski NEC zasloni za različna poslovna okolja


NEC je predstavil nove monitorje E-serije, ki so primarno namenjeni za (domače) pisarne, učilnice in ostala poslovna okolja. E-serija predstavlja priložnost za podjetja, ki ne želijo preobremeniti proračun in obenem ne želijo sklepati kompromisov.

Predstavili so tri nove modele z diagonalami od 22 do 27 palcev v črni ali beli barvi. NEC monitorji MultiSync E244F so predstavniki najbolj priljubljene diagonale (24 palcev). V ospredju je ergonomska zasnova, ki bo uporabniku zagotovila udobje med dolgim delovnikom. Ta si lahko podrobno personalizira postavitev monitorja – slednjega je moč nastaviti do višine 120 mm z dodatno možnostjo vrtenja, nagiba in obračanja.

Vgrajeni sta tehnologiji Low Blue Light in Flicker-Free, ki bosta s skupnimi močni poskrbeli za zaščito oči uporabnikov, ne da bi pri tem žrtvovali kakovost slike. Monitorji so na voljo v črni in beli barvi. Slednja zmanjšuje občutek tunelskega vida, zato je lahko boljša izbira v prostorih z belimi stenami.

Prenovljeni zaslonski meni (OSD) olajša upravljanje z nastavitvami zaslona (svetlost, kontrast …). Vsi novi NEC monitorji so opremljeni z zasloni matrike VA in ločljivostjo FullHD (1920 x 1080 slikovnih pik).

NEC laserski projektorji za ceno projektorjev z žarnico


Na trg pa prihajajo še monitorji MultiSync E244FL, prav tako v črni ali beli barvi, ki bodo dodatno opremljeni s priključki LAN, USB-C in dodatnim USB vozliščem. Njihova prednost je možnost povezovanja dodatnih naprav in polnjenja prenosnikov ali telefonov s pomočjo vgrajenega USB-C priključka (polnjenje do 60 W).

NEC se želi letos osredotočiti tudi na laserske projektorje s projekcijsko tehnologijo 3LCD, katerim pa so kljub vsem nadgradnjam nastavili enako ceno kot klasičnim projektorjem z žarnico.

Če iščete ekonomsko projekcijsko rešitev, sta v ospredju laserska projektorja PV710UL in PV800 UL, ki se razlikujeta po svetilnosti (7100 in 8000 lumnov). V obeh primerih zagotavljata prilagodljivost pri namestitvi, nezahtevno vzdrževanje in dolgo življenjsko dobo laserja (20.000 delovnih ur). Hkrati pa sta cenovno ugodna in kompaktna.

Opremljena sta s projekcijsko tehnologijo 3LCD, ki ustvarja žive in jasne barve. Če imate v lasti NEC PA projektor predhodnih treh generacij, lahko obdržite obstoječi optični modul in tako prihranite do 2.000 evrov. Na voljo je tudi zelo zaželena programska oprema ProAssist, s katero lahko upravljate projektor in prilagajate projekcijsko platno preko računalnika.

Nove NEC laserske projektorje odlikuje še tiho delovanje (31db) in razmerje stranic 21 : 9, ki privzeto podpirajo Microsoft Teams postavitev Front Row, s katero lahko hkrati vidite udeležence, vsebino in klepet.

Za še več informacij obiščite www.pcplus.si in Sharp NEC Display Solutions Europe - Sharp NEC Display Solutions . (P.R.)


Vir: Računalniške novice, Novi NEC profesionalni monitorji še boljši in dostopnejši - Računalniške novice (racunalniske-novice.com)

Download attached document

« Nazaj