Brezplačna telefonska številka 080 26 29
Pozdravljeni v spletni trgovini PCplus!

Popolna rešitev za vrhunsko oglaševanje

08.08.2023

Podjetje iiyama dokazuje svoje razumevanje potreb svojih strank s ponudbo visokokakovostnih prikazovalnikov za digitalno oglaševanje in programske opreme iiSignage, ki presega pričakovanja.

Prikazovalniki za digitalno označevanje serije 40 so na voljo v šestih velikostih. Njihova vitka zasnova in grafika 4K zagotavljata izjemno estetiko, medtem ko 18-urni čas delovanja omogoča neprekinjeno predvajanje vsebine. Zasloni LFD uporabljajo AMVA3 (43", 50", 55") ali IPS LED (65", 75", 86") panele, ki ponujajo realistične in živahne barve ter kristalno čiste slike. Poleg tega imajo večji vidni kot v primerjavi s standardnimi paneli TN.

iiSignage je programska oprema, ki je brezplačno priložena vsakemu profesionalnemu zaslonu velikega formata serije iiyama 40 (LExx40UHS). Strankam omogoča neomejene možnosti, saj lahko na vsakem računalniku v omrežju ustvarijo lastno vsebino, jo objavijo, upravljajo na zaslonih serije 40 ali jo predvajajo s ključka, če ni povezave z omrežjem. S pomočjo brezplačnih predlog lahko ustvarijo lastna obvestila ali uredijo obstoječe oglase ter določijo pravi čas in popolno lokacijo za predstavitev. Stranke lahko svoje monitore razporedijo v največ deset skupin, ki predstavljajo svojo vsebino po lastnem urniku. Programsko opremo iiSignage je mogoče tudi nadgraditi z drugimi združljivimi aplikacijami za digitalno oglaševanje, ki uporabljajo operacijski sistem Android.

Za več informacij o zaslonih iiyama za digitalno oglaševanje in prednostih sistema iiSignage se obrnite na nas, Acord-92, Stegne 13, 1000 Ljubljana, tel: 01 583 72 30, @: info@acord-92.si

Več na >> Informacijski monitorji (pcplus.si)

Download attached document

« Back