Brezplačna telefonska številka 080 26 29
Pozdravljeni v spletni trgovini PCplus!

ASUS Prime H610I-Plus D4-CSM LGA1700 Mini-ITX DDR4 osnovna plošča

Naša koda: 143641   

Bodite prvi in ocenite ta artikel

ASUS PRIME H610I-PLUS D4-CSM LGA1700 MINI-ITX DDR4 HDMI DP USB 3.2 matična plošča Matične plošče serije ASUS Prime so strokovno zasnovane, da sprostijo polni potencial procesorjev...
Pomnilnik: 2 x DIMM, do 64GB, DDR4, Mhz, Dual Channel Memory Architecture
ASUS

Zaloga: Na zalogi

Price: 123,94 €

Cena velja za artikle na zalogi. Ob novi dobavi se lahko cena spremeni.

Izdelke na zalogi v našem skladišču vam bomo odposlali v istem delovnem dnevu, če je naročilo oddano do 14:00. Če izdelek ni na zalogi nas lahko o dobavnem roku povprašate na info@pcplus.si ali preko brezplačne številke 080 2629.

 

Vprašaj nas o artiklu

 
 

Opis artikla

Podrobnosti

ASUS PRIME H610I-PLUS D4-CSM LGA1700 MINI-ITX DDR4 HDMI DP USB 3.2 matična plošča

Matične plošče serije ASUS Prime so strokovno zasnovane, da sprostijo polni potencial procesorjev Intel® 12. generacije. Prime H610, ki se ponaša z robustno zasnovo napajanja, obsežnimi rešitvami za hlajenje in inteligentnimi možnostmi prilagajanja, uporabnikom in izdelovalcem osebnih računalnikov DIY ponuja vrsto možnosti prilagajanja zmogljivosti prek intuitivne programske opreme in funkcij vdelane programske opreme.

ASUS Corporate Stable Model (CSM) je komercialni program, zasnovan za zagotavljanje stabilnih in zanesljivih matičnih plošč. Ponuja do 36-mesečno podporo v življenjskem ciklu izdelka in 6-mesečno obvestilo o izteku življenjske dobe, da zagotovite dovolj časa, da se vaša organizacija pripravi na prehode izdelkov. Z vsakim nakupom matične plošče ASUS CSM dobite ASUS Control Center Express - strežniško programsko opremo za upravljanje IT.

ASUS Control Center Express je integrirana programska oprema za spremljanje in upravljanje IT, zasnovana za hitrejšo uvedbo, poenostavitev operacij IT in izboljšanje produktivnosti s celovitim nadzorom in uporabniku prijaznimi funkcijami. ASUS Control Center Express je združljiv z več kot 100 matičnimi ploščami ASUS in zagotavlja visoko kakovostno rešitev, optimizirano za TCO, za vaše poslovne potrebe.

Optimizirajte upravljanje končnih točk IT
Zasnovan za pomoč IT-osebju pri spremljanju in nadzoru naprav znotraj njihovih poslovnih omrežij ter olajša preverjanje inventarja na več lokacijah na daljavo

Avtomatizirajte vzdrževanje IT
Omogoča osebju IT, da načrtuje samodejne posodobitve najnovejšega BIOS-a, programske opreme in pripomočkov za določene ali vse naprave v času, ko ni največje obremenitve, s čimer se izboljša stabilnost sistema in fleksibilnost delovanja IT

Varno upravljajte vse končne točke
Varno upravljajte konfiguracijo končne točke, dostop do prenosnega pomnilnika in aplikacije računalniške programske opreme, tako da jim omogočite ustvarjanje pravil združevanja na posameznih napravah.

Obsežne kontrole tvorijo temelj serije ASUS Prime. Matična plošča Prime H610 vsebuje prilagodljiva orodja za prilagajanje vseh vidikov vašega sistema, kar omogoča prilagoditve zmogljivosti, ki se popolnoma ujemajo z vašim načinom dela za povečanje produktivnosti.

Vsestranska energetska učinkovitost
Enota za obdelavo energije (EPU) samodejno optimizira porabo energije in poveča prihranke energije z načinom odsotnosti ? pametno nastavitvijo, ki ustvari scenarij ekstremnega varčevanja z energijo z izklopom neuporabljenih V/I krmilnikov.

Priznani ASUS UEFI BIOS ponuja vse, kar potrebujete za konfiguracijo, prilagajanje in prilagajanje vašega sistema. Ponuja inteligentno poenostavljene možnosti za začetnike DIY za osebni rač unalnik, pa tudi obsežne funkcije za izkušene veterane.

Intuitivni napredni način, ki ga ponuja UEFI, vam omogoča popoln nadzor. Vgrajena funkcija iskanja olajša iskanje možnosti, različne napredne funkcije pa vam omogočajo pametno prilagajanje odtenkov, tako da lahko nastavite zmogljivost tako, kot želite.

Serija Prime H610 je zasnovana z več vgrajenimi hladilniki in nizom hibridnih ventilatorjev, ki zagotavljajo, da vaša oprema ostane hladna in stabilna pri intenzivnih delovnih obremenitvah.

Hladilno telo VRM in toplotna blazinica izboljšata prenos toplote iz MOSFET-jev in dušilk za boljše hlajenje.

Vsaka glava se lahko dinamično nanaša na tri toplotne senzorje. Fan Xpert vam omogoča preslikavo temperature podprtih grafičnih kartic ASUS za optimizacijo hlajenja za GPE in CPE intenzivna opravila.

Serije Prime H610 so izdelane za upravljanje z dodatnimi jedri in povečano pasovno širino procesorjev Intel 12. generacije. Matične plošče ASUS H610 zagotavljajo vse temelje za povečanje dnevne produktivnosti, tako da bo vaš sistem pripravljen za delovanje s stabilnim napajanjem, intuitivnim hlajenjem in prilagodljivimi možnostmi prenosa.

Matične plošče Prime H610 so zasnovane posebej za procesorje Intel Core 12. generacije in ponujajo povezljivost PCIe 4.0 za najnovejše grafične procesorje. Široka pasovna širina in izjemno visoke hitrosti prenosa vam omogočajo, da ustvarite zgradbe, bogate s funkcijami, ki lahko brez težav prenesejo visoke obremenitve.

Armory Crate je ekskluzivni programski pripomoček ASUS, ki vam omogoča centraliziran nadzor nad podprtimi izdelki. Z enim samim intuitivnim vmesnikom vam Armory Crate omogoča preprosto prilagoditev krivulje ventilatorja za vsak priključen ventilator prek pripomočka FAN Xpert. Programska oprema omogoča tudi nadzor nastavitev za izdelek ASUS, vključno z nastavitvami tipkovnice in miške. Armory Crate ima celo namensko registracijo izdelka in poudarek, ki vam pomaga ostati v stiku s skupnostjo ASUS.

 

 

 

Specifikacije artikla

Specifikacije artikla

Proizvajalčeva koda 90MB1B20-M0EAYC
EAN koda: 4711081755753
Proizvajalec: ASUS
Integrirana grafika: Podpora integrirani v procesor
Podnožje: LGA1700
Vezni nabor: Intel H610
Format: Mini-ITX
Pomnilnik: 2 x DIMM, do 64GB, DDR4, Mhz, Dual Channel Memory Architecture
Razširitvena mesta: 1 x PCIe 4.0 x16 reže
SATA/IDE: 4 x SATA 6Gb/s priključki
Shranjevanje: podpira
1 x M.2 režo in 4 x SATA 6Gb/s vrata
Čipset Intel H610
M.2 reža (ključ M), tip 2260/2280 (podpira način PCIe 3.0 x4)
4 x SATA 6Gb/s vrata
Zvočna kartica: Realtek 7.1 Surround Sound High Definition
Število USB priključkov:

V notranjosti
1 x USB 3.2 Gen 1 glava podpira dodatni 2 USB 3.2 Gen 1 vrata
1 x USB 2.0 glava podpira dodatna 2 USB 2.0 vrata

Zunaj
2 x vrata USB 3.2 Gen 1 (2 x Type-A)
2 x USB 2.0 vrata (2 x Type-A)

Zunanji konektorji:

2 x vrata USB 3.2 Gen 1 (2 x Type-A)
2 x USB 2.0 vrata (2 x Type-A)
1 x USB 3.2 Gen 1 glava podpira dodatni 2 USB 3.2 Gen 1 vrata
1 x USB 2.0 glava podpira dodatna 2 USB 2.0 vrata
1 x DisplayPort
1 x D-Sub
1 x HDMI priključek
1 x reža V-M.2 (ključ E)
1 x Realtek 1Gb Ethernet vrata
3 x avdio priključki
1 x PS/2 kombinirana vrata za tipkovnico/miško

 

 

 

Notranji konektorji: Povezano z ventilatorjem in hlajenjem
1 x 4-polni priključek CPU ventilatorja
1 x 4-polni priključek za ventilator CPU OPT
1 x 4-pinska glava ventilatorja ohišja
Povezano z močjo
1 x 24-polni glavni priključek za napajanje
1 x 8-polni +12V napajalni priključek
Povezano s shranjevanjem
1 x M.2 reža (ključ M)
4 x SATA 6Gb/s vrata
USB
1 x USB 3.2 Gen 1 glava podpira dodatni 2 USB 3.2 Gen 1 vrata
1 x USB 2.0 glava podpira dodatna 2 USB 2.0 vrata
Razno
1 x Clear CMOS glava
1 x glava COM vrat
1 x zvočni priključek na sprednji plošči (AAFP)
1 x mono izhodna glava (z ojačevalnikom IC)
1 x SMBUS glava
1 x zvočniška glava
1 x SPI TPM glava (14-1pin)
1 x 10-1 pin glava sistemske plošče
Dodatno: ASUS 5X ZAŠČITA III
- DIGI+ VRM
- LANGuard
- Prenapetostna zaščita
- Jedro SafeSlot
- Zadnji I/O iz nerjavečega jekla
ASUS Q-Design
- Q-DIMM
- Q-LED (CPU [rdeča], DRAM [rumena], VGA [bela], zagonska naprava [rumeno zelena])
- Q-reža
Toplotna rešitev ASUS
- Zasnova hladilnika iz aluminija
Garancija: 36 mesecev

Ocene

Napišite svoj komentar

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Artikli iz trenutne skupine