Brezplačna telefonska številka 080 26 29
Pozdravljeni v spletni trgovini PCplus!

LOGITECH MX MASTER 3S brezžična bluetooth laser bela miška

Naša koda: 143439   

Bodite prvi in ocenite ta artikel

LOGITECH MX MASTER 3S brezžična bluetooth laser bela miška Spoznajte MX Master 3S prenovljeno ikonično miško. Občutite vsak trenutek svojega delovnega procesa s še večjo...
Povezljivost: brezžična
LOGITECH

Zaloga: Naročeno

Price: 135,93 €

Cena velja za artikle na zalogi. Ob novi dobavi se lahko cena spremeni.

Izdelke na zalogi v našem skladišču vam bomo odposlali v istem delovnem dnevu, če je naročilo oddano do 14:00. Če izdelek ni na zalogi nas lahko o dobavnem roku povprašate na info@pcplus.si ali preko brezplačne številke 080 2629.

 

Vprašaj nas o artiklu

 
 

Opis artikla

Podrobnosti

LOGITECH MX MASTER 3S brezžična bluetooth laser bela miška

Spoznajte MX Master 3S prenovljeno ikonično miško.
Občutite vsak trenutek svojega delovnega procesa s še večjo natančnostjo, otipljivostjo in zmogljivostjo, zahvaljujoč Quiet Clicks in 8.000 DPI sledi na steklu najmanj 94 mm debeline stekla. senzor.

Predstavljamo tihe klike ustvarjajte, ustvarjajte in delajte z enakim občutkom klikov, vendar manj hrupa. Quiet Clicks zagotavlja zadovoljive, mehke otipne povratne informacije z 90 % manj hrupa klikov. V primerjavi z MX Master 3 ima MX Master 3S 90 % manjšo raven zvočne moči levi in desni klik, merjeno na 1 m.

Dodajte to izjemno tihemu elektromagnetnemu drsnemu kolescu MagSpeed za visoko zmogljivo izkušnjo brez motenj.

MX Master 3S je opremljen z našim najbolj natančnim senzorjem doslej, z natančnostjo in odzivnostjo naslednje generacije.

Optični senzor z ločljivostjo 8.000 DPI sledi skoraj povsod ? tudi na steklu z najmanjšo debelino stekla 124 mm. Svojo občutljivost sledenja lahko prilagodite v Logi Options+13Zahteva programsko opremo Logi Options+, ki je na voljo za Windows in macOS ter nastavite pravo raven za vaš potek dela in ločljivost monitorja.

MagSpeed Elektromagnetno drsenje je dovolj natančno, da se ustavi na piksli in dovolj hitro, da se pomika 1000 vrstic na sekundo. Oh, in je skoraj tiho.

Obdelano jeklo kolesa mu daje vrhunsko otipljivost in dovolj teže, da ponudi dinamično vztrajnost, ki jo čutite ? a ne slišite.

Delajte med napravami in operacijskimi sistemi, prilagodite posamezne gumbe, nastavite prilagoditve za specifične aplikacije, optimizirajte skoraj vsako dejanje svojega delovnega toka in nastavite hitrost sledenja v Logi Options+16Zahteva programsko opremo Logi Options+, ki je na voljo za Windows in macOS.

MX Master 3S ostane napolnjen do 70 dni s polni polnitvijo ? in ima tri ure uporabe z enominutnim hitrim polnjenjem. Življenjska doba baterije se lahko razlikuje glede na uporabniške in računalniške pogoje. Za dopolnitev moči uporabite priložen polnilni kabel USB-C.

MX Master 3S je združljiv z vsemi glavnimi operacijskimi sistemi Osnovne funkcije naprave bodo podprte brez programske opreme za operacijske sisteme, ki niso Windows in macOS, takoj iz škatle, kot so Windows, macOS, Chrome OS ali Linux. Vaša miška se takoj poveže z do tremi napravami prek Bluetooth Low Energy ali priloženega USB sprejemnika Logi Bolt20Ni združljiv s tehnologijo Logitech Unifying.

 

Specifikacije artikla

Specifikacije artikla

Proizvajalčeva koda 910-006560
EAN koda: 5099206103733
Proizvajalec: LOGITECH
Povezljivost: brezžična
Tip: Optična
Možnost priklopa: Bluetooth in USB
Ločljivost: 200 do 4000 dpi (lahko se nastavlja po 50 dpi), nominalna vrednost 1000 dpi, Darkfield high precision
Barva: grafit
Masa: miška: 141 g
USB sprejemnik: 2 g
Lastnosti: polnljiva baterija, stranski gumbi, stranski nagib koleščka
Garancija: 24 mesecev
Dimenzije 124.9 x 84.3 x 51 mm

Ocene

Napišite svoj komentar

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Artikli iz trenutne skupine