Brezplačna telefonska številka 080 26 29
Pozdravljeni v spletni trgovini PCplus!

MERCURSYS HALO H30G (3-pack) AC1300 brezžični usmerjevalnik-router/ dostopna točka-AP

Naša koda: 142905   

Bodite prvi in ocenite ta artikel

MERCURSYS HALO H30G (3-pack) AC1300 brezžični usmerjevalnik-router/ dostopna točka-AP ima napredno tehnologijo Mesh, ki skupaj tvorijo enotno celoto domačega omrežja z enim uporabniškim...
Postavitev dostopne točke: notranja
Brezžična hitrost: 867 Mbps na 5 GHz, 400 Mbps na 2.4 GHz
Porti: 2× Gigabit port na enoto Halo H30G (WAN/LAN samodejno zaznavanje)
Antena: brez
MERCUSYS

Zaloga: Manj kot 5 kosov

Cena: 82,52 €

Cena velja za artikle na zalogi. Ob novi dobavi se lahko cena spremeni.

Izdelke na zalogi v našem skladišču vam bomo odposlali v istem delovnem dnevu, če je naročilo oddano do 14:00. Če izdelek ni na zalogi nas lahko o dobavnem roku povprašate na info@pcplus.si ali preko brezplačne številke 080 2629.

 

Vprašaj nas o artiklu

 
 

Opis artikla

Podrobnosti

MERCURSYS HALO H30G (3-pack) AC1300 brezžični usmerjevalnik-router/ dostopna točka-AP ima napredno tehnologijo Mesh, ki skupaj tvorijo enotno celoto domačega omrežja z enim uporabniškim imenom in geslom. Signal se samodejno preklaplja med Halo enotami, tako, da vedno dobite najboljši signal v najhitrejših povezavah za vse vaše naprave. Naprave pokrijejo do 320 m2 s hitrim WiFi signalom, ki brez dvoma odpravi vse mrtve kote in področja, kjer prej navadni usmerjavalnik to ni dosegel. Halo H30G zagotovi stabilno povezavo 100 napravam s hitrostjo do 1.300 Mbps in sodeluje z glavnimi ponudniki internetnih storitev (ISPs) in modemi.

Gladko delovanje v vsakem kotu
V primerjavi z običajnim enojnim usmerjevalnikom, ki ima omejen doseg za oddaljene kotičke doma, Halo H30G deluje kot enoten sistem, ki zagotavlja hiter in stabilen signal WiFi po vsem vašem domu, pokriva do 320 m2 in odpravlja mrtve cone WiFi. Uživajte v gladkem mrežnem WiFi-ju od vhodnih vrat do dvorišča.Z brezhibnim gostovanjem signali nikoli ne izginejo
Sistem Halo samodejno poveže vaše telefone ali tablice z najhitrejšim vozliščem, kar zagotavlja resnično brezhibno omrežno izkušnjo. Nič več nenadnih padcev signala ali zaostajanja WiFi-ja, ko se sprehajate po hiši.


Ojačevalci signalov- Močni signali WiFi po vsem domu
Halo H30G, s dobro zasnovanimi ojačevalniki in sprejemniki signala, učinkovito ojača moč prenosa signala in hitreje zajema signal, kar močno izboljša razdaljo prenosa signala in moč signala vsake od vaših naprav WiFi.

Neprekinjena zabava z 1,3 Gbps dvopasovnim WiFi-jem
Vsaka enota sistema Halo WiFi ponuja hiter dvopasovni WiFi, ki zagotavlja kombinirane hitrosti do 1,3 Gbps. Ne glede na to ali želite predvajati HD filme, igrati, prenašati in več na vsaki napravi, s hitrejšo internetno hitrostjo, vam Halo s povečano hitrostjo WiFi izpolni potrebe vaših naprav.


Povežite več kot 100 naprav
Halo H30G izkorišča moč treh ločenih enot AC1300 in zagotavlja super hiter brezhiben WiFi za več kot 100 naprav. Halo s tehnologijo MU-MIMO ohranja vaše telefone, računalnike in vse naprave interneta stvari povezane hkrati in deluje z največjo zmogljivostjo.Boljša spletna izkušnja s samozdravljenjem
Sistem Halo pametno izbere boljšo pot povezave med Halo glede na stanje omrežja. Če ima en Halo težavo, bo sistem samodejno preusmeril podatke, da bi zapolnil morebitne vrzeli v pokritosti in tako zagotovil, da boste vedno stabilno povezani.Gigabitna vrata - Samodejno zaznavanje WAN/LAN
Ni treba razlikovati vrat LAN/WAN s tehnologijo samodejnega zaznavanja WAN/LAN, kar zmanjša čas in trud. Halo H30G v celoti izkoristi internetni dostop vašega ponudnika internetnih storitev in prenaša podatke v žične naprave, z vrtoglavo hitrostjo za vrhunsko zmogljivost s polnimi gigabitnimi vrati, ki so 10-krat hitrejša od vrat Ethernet.

MERCUSYS APP vam pomaga pri nastavitvi v nekaj minutah
Ne da bi razumeli tehnično znanje ali vnaprej prebrali navodila za namestitev, preprosto sledite navodilom na zaslonu, z aplikacijo MERCUSYS in v nekaj minutah nastavite svoje mrežno omrežje.

Specifikacije artikla

Specifikacije artikla

Proizvajalčeva koda HALO H30G(3-PACK)
EAN koda: 6957939000721
Proizvajalec: MERCUSYS
Postavitev dostopne točke: notranja
Frekvenca: 2,4 GHz, 5GHz
Standard: IEEE 802.11 a/n/ac 5 GHz, IEEE 802.11 b/g/n 2.4 GHz
Brezžična hitrost: 867 Mbps na 5 GHz, 400 Mbps na 2.4 GHz
Porti: 2× Gigabit port na enoto Halo H30G (WAN/LAN samodejno zaznavanje)
Varnost: (SPI Firewall) WPA-PSK/WPA2-PSK
Antena: brez
Dimenzije 88 × 88 × 88 mm
Garancija: 36 mesecev
Vsebina paketa: 3? Halo H30G enota
1? RJ45 Ethernet kabel
3? napajalni kabli
1? navodila za uporabo
PoE: WAN Type:
Dynamic IP/Static IP/PPPoE/L2TP/PPTP

Ocene

Napišite svoj komentar

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Artikli iz trenutne skupine