Brezplačna telefonska številka 080 26 29
Pozdravljeni v spletni trgovini PCplus!

MERCUSYS HALO H30G (2-pack) AC1300 Whole Home Mesh Wi-Fi sistem

Naša koda: 142768   

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Halo H30G - Mesh Wi-Fi sistem za celoten dom AC1300 Eno poenoteno omrežje - z napredno tehnologijo Mesh enote Halo skupaj tvorijo enotno celotno domače omrežje z enim imenom WiFi in geslom....
Postavitev dostopne točke: notranja
Brezžična hitrost: 400 Mbps na 2.4 GHz, 867 Mbps na 5 GHz
Porti: 2x Gigabit na enoto
MERCUSYS

Zaloga: Manj kot 5 kosov

Cena: 57,39 €

Cena velja za artikle na zalogi. Ob novi dobavi se lahko cena spremeni.

Izdelke na zalogi v našem skladišču vam bomo odposlali v istem delovnem dnevu, če je naročilo oddano do 14:00. Če izdelek ni na zalogi nas lahko o dobavnem roku povprašate na info@pcplus.si ali preko brezplačne številke 080 2629.

 

Vprašaj nas o artiklu

 
 

Opis artikla

Podrobnosti

Halo H30G - Mesh Wi-Fi sistem za celoten dom AC1300

Eno poenoteno omrežje - z napredno tehnologijo Mesh enote Halo skupaj tvorijo enotno celotno domače omrežje z enim imenom WiFi in geslom.
Brezhibno gostovanje - samodejno preklapljanje med Halo, ko se premikate po vašem domu, vedno dobite najboljši signal za uživanje v najhitrejših povezavah za vse svoje naprave.
Pokritost celotnega doma - do 260 m2 s hitrim WiFi, ki odpravlja mrtve cone v vašem domu.
1,3 Gbps Dual Band WiFi - Halo H30G zagotavlja hitre in stabilne povezave za več kot 100 naprav, s hitrostjo do 1.300 Mbps in sodeluje z glavnimi ponudniki internetnih storitev (ISP) in modemi.
Enostaven nadzor aplikacij - Uporabite aplikacijo MERCUSYS za hitro nastavitev in upravljanje WiFi.
Polna gigabitna vrata - 2x gigabitna vrata na enoto Halo za bliskovito hitre žične povezave
*Upoštevajte, da serija Halo H in serija S ne moreta delovati skupaj.

Rešitev WiFi za celotno hišo
Nič ni hujšega kot nezanesljive povezave in internetne hitrosti, ki ne morejo slediti vašemu digitalnemu življenjskemu slogu. Halo deluje kot enoten sistem, ki zagotavlja močan signal WiFi v vsakem kotičku vašega doma, kar zagotavlja neverjetno hitro in stabilno omrežno izkušnjo. Prekinitve in "buffering" bodo stvar preteklosti.

Gladko delovanje v vsakem kotu
V primerjavi z običajnim enojnim usmerjevalnikom, ki ima omejen doseg za oddaljene kotičke doma, Halo H30G deluje kot enoten sistem, ki zagotavlja hiter in stabilen signal WiFi po vsem vašem domu in odpravlja mrtve cone WiFi. . Už ivajte v gladkem mrežnem WiFi-ju od vhodnih vrat do dvorišča.

Z brezhibnim gostovanjem signali nikoli ne izginejo
Sistem Halo samodejno poveže vaše telefone ali tablice z najhitrejšim vozliščem, kar zagotavlja resnično brezhibno omrežno izkušnjo. Nič več nenadnih padcev signala ali zaostajanja WiFi-ja, ko se sprehajate po hiši.

Močni signali WiFi po vsem domu
Halo H30G učinkovito ojača moč prenosa signala in hitreje zajema signal, kar močno izboljša razdaljo prenosa signala in moč signala vsake od vaših naprav WiFi.

Enota 1,3 Gbps dvopasovnim WiFi-jem
Vsaka enota sistema Halo WiFi ponuja hiter dvopasovni WiFi, ki zagotavlja kombinirane hitrosti do 1,3 Gbps. Halo H50G lahko poveže vaše naprave z več pasovne širine, kar vam pomaga predvajati, igrati, prenašati in več na vsaki napravi, s hitrejšo internetno hitrostjo.

Povežite več kot 100 naprav
Halo H30G izkorišča moč treh ločenih enot AC1300 in zagotavlja super hiter brezhiben WiFi za več kot 100 naprav. Halo s tehnologijo MU-MIMO ohranja vaše telefone, računalnike in vse naprave interneta stvari povezane hkrati in deluje z največjo zmogljivostjo.

 

Gigabitna vrata WAN/LAN
Ni treba razlikovati vrat LAN/WAN s tehnologijo samodejnega zaznavanja WAN/LAN, kar zmanjša čas in trud. Halo H30G v celoti izkoristi internetni dostop vašega ponudnika internetnih storitev in prenaša podatke v žične naprave, z vrtoglavo hitrostjo za vrhunsko zmogljivost s polnimi gigabitnimi vrati, ki so 10-krat hitrejša od vrat Ethernet.

MERCUSYS APP vam pomaga pri nastavitvi v nekaj minutah
Ne da bi razumeli tehnično znanje ali vnaprej prebrali navodila za namestitev, preprosto sledite navodilom na zaslonu, z aplikacijo MERCUSYS in v nekaj minutah nastavite svoje mrežno omrežje.

  

Specifikacije artikla

Specifikacije artikla

Proizvajalčeva koda HALO H30G(2-PACK)
EAN koda: 6957939000677
Proizvajalec: MERCUSYS
Postavitev dostopne točke: notranja
Frekvenca: 2.4 GHz, 5 GHz
Standard: IEEE 802.11 a/n/ac 5 GHz, IEEE 802.11 b/g/n 2.4 GHz
Brezžična hitrost: 400 Mbps na 2.4 GHz, 867 Mbps na 5 GHz
Porti: 2x Gigabit na enoto
Varnost: WPA-PSK/WPA2-PSK
Dimenzije 88 × 88 × 88 mm
Garancija: 24 mesecev
Vsebina paketa: 2x Halo H30G enota
1x RJ45 mrežni kabel
2x napajalni kabel
navodila

Ocene

Napišite svoj komentar

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Artikli iz trenutne skupine