Brezplačna telefonska številka 080 26 29
Pozdravljeni v spletni trgovini PCplus!

MERCUSYS HALO H50G (3-pack) AC1900 Whole Home Mesh Wi-Fi sistem

Naša koda: 142771   

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Dynamic IP/Static IP/PPPoE/L2TP/PPTPHalo H50G - Mesh Wi-Fi sistem za celoten dom AC1900 Eno poenoteno omrežje - z napredno tehnologijo Mesh enote Halo skupaj tvorijo enotno celotno domače omrežje...
Postavitev dostopne točke: notranja
Porti: 3x Gigabit na enoto
MERCUSYS

Zaloga: Na zalogi

Price: 94,09 €

Cena velja za artikle na zalogi. Ob novi dobavi se lahko cena spremeni.

Izdelke na zalogi v našem skladišču vam bomo odposlali v istem delovnem dnevu, če je naročilo oddano do 14:00. Če izdelek ni na zalogi nas lahko o dobavnem roku povprašate na info@pcplus.si ali preko brezplačne številke 080 2629.

 

Vprašaj nas o artiklu

 
 

Opis artikla

Podrobnosti

Dynamic IP/Static IP/PPPoE/L2TP/PPTPHalo H50G - Mesh Wi-Fi sistem za celoten dom AC1900

Eno poenoteno omrežje - z napredno tehnologijo Mesh enote Halo skupaj tvorijo enotno celotno domače omrežje z enim imenom WiFi in geslom.
Brezhibno gostovanje - samodejno preklapljanje med Halo, ko se premikate po vašem domu, vedno dobite najboljši signal za uživanje v najhitrejših povezavah za vse svoje naprave.
Pokritost celotnega doma - do 550 m2 s hitrim WiFi, ki odpravlja mrtve cone v vašem domu.
1,9 Gbps Dual Band WiFi - Halo H50G zagotavlja hitre in stabilne povezave za več kot 100 naprav, s hitrostjo do 1.900 Mbps in sodeluje z glavnimi ponudniki internetnih storitev (ISP) in modemi.
Enostaven nadzor aplikacij - Uporabite aplikacijo MERCUSYS za hitro nastavitev in upravljanje WiFi.
Polna gigabitna vrata - 3x gigabitna vrata na enoto Halo za bliskovito hitre žične povezave
*Upoštevajte, da serija Halo H in serija S ne moreta delovati skupaj.

Rešitev WiFi za celotno hišo
Nič ni hujšega kot nezanesljive povezave in internetne hitrosti, ki ne morejo slediti vašemu digitalnemu življenjskemu slogu. Halo deluje kot enoten sistem, ki zagotavlja močan signal WiFi v vsakem kotičku vašega doma, kar zagotavlja neverjetno hitro in stabilno omrežno izkušnjo. Prekinitve in "buffering" bodo stvar preteklosti.

Gladko delovanje v vsakem kotu
V primerjavi z običajnim enojnim usmerjevalnikom, ki ima omejen doseg za oddaljene kotičke doma, Halo H50G deluje kot enoten sistem, ki zagotavlja hiter in stabilen signal WiFi po vsem vašem domu, pokriva do 550 m2 in odpravlja mrtve cone WiFi. . Uživajte v gladkem mrežnem WiFi-ju od vhodnih vrat do dvorišča.

Prilega se vsaki hiši
Komplet Halo Whole Home WiFi vključuje več enot, ki ustrezajo vsaki hiši. Če to ni dovolj, lahko kadar koli razširite pokritost Mesh WiFi tako, da preprosto dodate več enot Halo.*

Z brezhibnim gostovanjem signali nikoli ne izginejo
Sistem Halo samodejno poveže vaše telefone ali tablice z najhitrejšim vozliščem, kar zagotavlja resnično brezhibno omrežno izkušnjo. Nič več nenadnih padcev signala ali zaostajanja WiFi-ja, ko se sprehajate po hiši.

Šest ojačevalnikov signalov - Močni signali WiFi po vsem domu
Halo H50G, s šestimi dobro zasnovanimi ojačevalniki in sprejemniki signala, učinkovito ojača moč prenosa signala in hitreje zajema signal, kar močno izboljša razdaljo prenosa signala in moč signala vsake od vaših naprav WiFi.

Neprekinjena zabava z 1,9 Gbps dvopasovnim WiFi-jem
Vsaka enota sistema Halo WiFi ponuja hiter dvopasovni WiFi, ki zagotavlja kombinirane hitrosti do 1,9 Gbps. S šestimi hkratnimi podatkovnimi tokovi lahko Halo H50G poveže vaše naprave z več pasovne širine, kar vam pomaga predvajati, igrati, prenašati in več na vsaki napravi, s hitrejšo internetno hitrostjo.

Smart Connect združuje dva pasova v enem
Smart Connect združuje pasove 2,4 GHz in 5 GHz v en sam WiFi SSID in pomaga vašim napravam inteligentno izbrati najboljši razpoložljivi pas z močnejšim signalom in hitrejšo hitrostjo, tako da vaše naprave vedno delujejo optimalno.

Povežite več kot 100 naprav
Halo H50G izkorišča moč treh ločenih enot AC1900 in zagotavlja super hiter brezhiben WiFi za več kot 100 naprav. Halo s tehnologijo MU-MIMO ohranja vaše telefone, računalnike in vse naprave interneta stvari povezane hkrati in deluje z največjo zmogljivostjo.

 

Boljša spletna izkušnja s samozdravljenjem
Sistem Halo pametno izbere boljšo pot povezave med Halo glede na stanje omrežja. Če ima en Halo težavo, bo sistem samodejno preusmeril podatke, da bi zapolnil morebitne vrzeli v pokritosti in tako zagotovil, da boste vedno stabilno povezani.

Gigabitna vrata - Samodejno zaznavanje WAN/LAN
Ni treba razlikovati vrat LAN/WAN s tehnologijo samodejnega zaznavanja WAN/LAN, kar zmanjša čas in trud. Halo H50G v celoti izkoristi internetni dostop vašega ponudnika internetnih storitev in prenaša podatke v žične naprave, z vrtoglavo hitrostjo za vrhunsko zmogljivost s polnimi gigabitnimi vrati, ki so 10-krat hitrejša od vrat Ethernet.

MERCUSYS APP vam pomaga pri nastavitvi v nekaj minutah
Ne da bi razumeli tehnično znanje ali vnaprej prebrali navodila za namestitev, preprosto sledite navodilom na zaslonu, z aplikacijo MERCUSYS in v nekaj minutah nastavite svoje mrežno omrežje.

  

Specifikacije artikla

Specifikacije artikla

Proizvajalčeva koda HALO H50G(3-PACK)
EAN koda: 6935364006662
Proizvajalec: MERCUSYS
Postavitev dostopne točke: notranja
Frekvenca: 2.4 GHz, 5 GHz
Standard: IEEE 802.11 a/n/ac 5 GHz, IEEE 802.11 b/g/n 2.4 GHz
Hitrost: 600 Mbps na 2.4 GHz, 1300 Mbps na 5 GHz
Porti: 3x Gigabit na enoto
Varnost: WPA-PSK/WPA2-PSK
Dimenzije 88 × 88 × 88 mm
Garancija: 24 mesecev
Vsebina paketa: 3x Halo H50G enota
1x RJ45 mrežni kabel
3x napajalni kabel
navodila

Ocene

Napišite svoj komentar

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Artikli iz trenutne skupine