Brezplačna telefonska številka 080 26 29
Pozdravljeni v spletni trgovini PCplus!

MERCUSYS MW300RE 300Mbps brezžični ojačevalec extender

Naša koda: 139531   

Bodite prvi in ocenite ta artikel

MERCUSYS 300Mbps (MW300RE) brezžični ojačevalec razširi brezžični signal na prej nedosegljiva ali težko dostopna območja. Od običajnih ojačevalcev signala ga ločijo...
MERCUSYS

Zaloga: Predvidoma 02.06.2024

Price: 12,54 €

Cena velja za artikle na zalogi. Ob novi dobavi se lahko cena spremeni.

Izdelke na zalogi v našem skladišču vam bomo odposlali v istem delovnem dnevu, če je naročilo oddano do 14:00. Če izdelek ni na zalogi nas lahko o dobavnem roku povprašate na info@pcplus.si ali preko brezplačne številke 080 2629.

 

Vprašaj nas o artiklu

 
 

Opis artikla

Podrobnosti

MERCUSYS 300Mbps (MW300RE) brezžični ojačevalec razširi brezžični signal na prej nedosegljiva ali težko dostopna območja. Od običajnih ojačevalcev signala ga ločijo tri zunanje antene s tehnologijo MIMO. Preprosto razširite brezžično pokritost z enostavno nastavitvijo z dvema dotikom ali s pritiskom gumba WPS. Večbarvni LED indikator vam pomaga najti pravo lokacijo, da dobite najboljšo razširitev brezžičnega signala.

Ste se naveličali mrtvih brezžičnih con? MW300RE jih odpravi tako, da se brezžično poveže z usmerjevalnikom, okrepi in razširi svoj signal na območja, kamor usmerjevalnik ne seže. Prav tako zmanjš uje motnje signala, kar zagotavlja zanesljivo pokritost Wi-Fi v vašem domu ali pisarni.

  • 2,4 GHz Wi-Fi
  • Obstoječe pokritje Wi-Fi
  • Razširjena Wi-Fi pokritost

Ojačevalec MW300RE lahko povežete z omrežjem v nekaj sekundah. Ko je priključen, lahko razširitveno območje preprosto izklopite z enega mesta in ga vstavite nazaj na drugo za najboljšo kakovost signala in pokritost v vašem domu, ne da bi vam bilo treba nastavitve razširitve znova nastaviti.

Večbarvni LED indikator vam pomaga najti pravo lokacijo za zagotavljanje najboljše razširitve signala. MW300RE lahko deluje s skoraj katerim koli usmerjevalnikom Wi-Fi.

MW300RE s tehnologijo MIMO pomaga izboljšati vaše omrežje z dramatičnim povečevanjem hitrosti brezžične povezave. Še več, njegove tri zunanje antene zagotavljajo, da stabilen brezžični signal doseže tam, kjer ga najbolj potrebujete.

Specifikacije artikla

Specifikacije artikla

Proizvajalčeva koda MW300RE
EAN koda: 6957939000462
Proizvajalec: MERCUSYS
Standard: IEEE 802.11n/g/b
Hitrost: do 300 Mbps
Antena: 3 zunanje antene
Varnost: WPA/WPA2, WPA-PSK/WPA2-PSK
Garancija: 24 mesecev
Dodatno:

funkcije:
brezžično filtriranje MAC naslovov
funkcija prijave domene
nadzor nad močjo prenosa

frekvenca: 2,4 GHz

Dimenzije 101 x 75 x 39 mm
Gumbi: ponastavitev, WPS
Tip ojačevalca: WiFi 4 - 802.11n

Ocene

Napišite svoj komentar

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Artikli iz trenutne skupine