Brezplačna telefonska številka 080 26 29
Pozdravljeni v spletni trgovini PCplus!

Novi AMD Athlon procesor z Radeon Vega grafiko

21.09.2018

Sestavite hiter in zanesljiv računalnik, ki ste si ga vedno želeli. Ne glede na to, kdo ga bo uporabljal, vi, vaša družina ali prijatelji, odgovor je Athlon.

 

AMD-jeva priznana obdelava in Radeon™ grafična tehnologija se uporabljajo po vsem svetu, od najbolje prodajanih igralnih konzol do najsodobnejših letal. Novi procesor AMD Athlon™ združuje arhitekturo "Zen" in inovativne grafične inovacije Radeon™ Vega v en neverjeten čip, prilagojen za vsakodnevne uporabnike.

 

Želite hiter in odziven računalnik? Odgovor je Athlon.

Novi AMD Athlon™ je prevzel nekaj najzmogljivejše predelovalne moči od svojega velikega brata AMD Ryzen™ procesorja. Temelji na priznani arhitekturi "Zen", ki zagotavljajo hitrost, odzivnost in zanesljivost, dokler to potrebujete.


Kaj pa napredna grafika? Odgovor je Athlon.

Pretakajte si najnovejše TV serije in fantastične filme, zmagujte v svojih najljubših igrah v visoki ločljivosti in dodajte končne popravke na svoje fotografije, preden jih daste v skupno rabo. Vaš procesor AMD Athlon™ ima vgrajeno grafiko Radeon™ Vega, tako da lahko iz vašega sistema z nizko močjo izvlečete napredne HD vsebine. amd athlon


Želite biti pripravljeni na prihodnost? Odgovor je Athlon.

AMD Athlon™ procesorji so pripravljeni na izzive prihodnosti AMD-jevimi razširljivimi platformami AM4. Ko pride čas za nadgradnjo vašega sistema, je tako preprosto kot zamenjava procesorja - ne bo vam potrebno menjavati matične plošče.

 

Nadgradnje so enostavne, od najnovejših grafičnih kartic, izjemno hitrega DDR4 pomnilnika, monitorjev s funkcijo AMD Radeon FreeSync™ in še več ... AMD Athlon™ procesor z Radeon™ Vega grafiko podpira vse!

 

Več o najnovejšem procesorju AMD Athlon z Radeon Vega grafiko si preberite na uradni strani proizvajalca.

« Back