Brezplačna telefonska številka 080 26 29
Pozdravljeni v spletni trgovini PCplus!

Zaščitite občutljive podatke z najbolj naprednim nivojem varnosti

12.10.2016

Kingston IronKey D300 USB ključ uporablja napredne nivo varnosti s funkcijami, ki ga naredijo za odlično izbiro za varovanje občutljivih informacij. Je FIPS 1402 Level 3 certificiran, z AES-bit AES strojno enkripcijo v XTS načinu. Za resnično brezskrbnost pogon uporablja digitalno podpisan firmware, kar ga naredi imunega na BadUSB in uveljavlja kompleksno zaščito z geslom z minimalnim številom znakov za preprečevanje neavtoriziranega dostopa. Enkripcija in dekripcija se opravita na ključu, brez da bi pustil sledi na računalniku in ključ se zaklene in reformatira po 10 napačnih vnosih gesla, da zaščiti pred napadi s silo.

"Managed" upravljan model
IronKey D300 je na voljo v managed različici, ki zahteva DataLockerjev IronKeys EMS (prodano ločeno) in omogoča centralno upravljanje dostopov do pogona in uporabe preko tisočev ključev. Ali na oblačni bazi ali na lokaciji, uveljavlja za ključ specifična pravila, kot je moč gesla in omejitev poizkusov tero mogoča administratorju oddaljeno onemogočanje izgubljenih ali ukradenih pogonov, ponastavljanje izgubljenih gesel in več.

Vsi modeli
Trpežni  in varni, IronKey D300 uporablja ohišje iz cinka in epoksi pečat, na katerem poizkusi dostopanja pustijo sledi za fizično varnost, tako da ste prepričani da bo ključ zdržal tudi v najbolj zahtevnih situacijah. Ključ je enostaven za uporabo in vodoodporen do 1,2 m globine v skladu z IEC 60529 IXP8 standardom. SuperSpeed USB 3.0 tehnologija pomeni, da vam ni treba žrtvovati hitrosti na račun varnosti. IronKey D300 omogoča  visoke hitrosti prenosov in če dodamo Kingstonove izkušnje s Flash spominom ter najnovejše NAND Flas in kontroler tehnologije ste lahko prepričani v rešitev, ki bo z vami v prihajajočih letih.

 

« Back