Brezplačna telefonska številka 080 26 29
Pozdravljeni v spletni trgovini PCplus!

Tehnologija je popolnoma spremenila poslovne prostore in učilnice

09.02.2023
Računalniške novice, P.R.

Tehnologija je popolnoma spremenila poslovne prostore in učilnice

 

Predavalnice, učilnice in konferenčne sobe so v zadnjih nekaj letih dobile povsem drugačno podobo, kot so jo imele še pred desetletjem..

 

Skupni imenovalec teh sprememb je tehnologija.

 

Tehnološke rešitve zaradi vseh prednosti, ki jih nudijo pri izobraževanju in v poslu, počasi osvajajo tudi tiste najbolj skeptične uporabnike. Ko enkrat preizkusimo velike zaslone, občutljive na dotik in odkrijemo možnosti modernih projektorjev ter videokonferenčnih sistemov, si preprosto ne moremo več predstavljati, kako smo živeli brez njih. Kar je pri sodobni učilnici najpomembneje izpostaviti, so prav olajšana komunikacija, sodobni interaktivni monitorji, ki jo dopolnjujejo in podobne rešitve. Če omenimo nekaj imen, ki briljirajo na tem področju, zagotovo ne moremo mimo velikih igralcev, kot so Viewsonic, Iiyama, Logitech, Yealink in Sharp/NEC. Podjetje Acord-92 je dobavitelj vseh omenjenih znamk in nudi celovito ponudbo in storitev z možnostjo montaže in servisa izdelkov ter celo izobraževanja zanje. Snovalci modernih tehnoloških rešitev se sicer trudijo, da poskrbijo za enostavno namestitev ter uporabniško dovršene in prijazne uporabniške vmesnike, a tudi ti se med seboj razlikujejo. Prav tako so nekateri ljudje za novosti bolj dovzetni, drugi manj. Zato pri Acord-92 poskrbijo, da pred rešitvami, ki vam bodo olajšale delo, ne bežite, temveč vas izobrazijo, da vam bodo v veselje.

 

Interaktivni zasloni na dotik in projektorji

 

Interaktivni zasloni podjetja Viewsonic ločljivosti 4K in občutljivi na dotik ponujajo neverjetno digitalno izkušnjo. So kot nalašč za moderne poslovne prostore in učilnice. Kakovostni zasloni s sliko, ostro kakor britev, ki so občutljivi na dotik, nudijo podporo za dve pisali hkrati, imajo možnost deljenja zaslona na več delov, vgrajene kakovostne zvočnike, možnost deljenja vsebine in imajo intuitivni uporabniški vmesnik so kombinacija, ki vas bo navduševala še dolgo po nakupu. Podjetje Viewsonic se lahko pohvali tudi s kakovostnimi projektorji in monitorji. Potem je tu podjetje Iiyama, ki je danes eden večjih proizvajalcev računalniških monitorjev, prav tako pa so znani kot odličen proizvajalec zaslonov na dotik, ki je uspešen prav zaradi dolgoletnega razvoja visoko kakovostnih izdelkov, ki jih ponujajo po dostopni ceni. Ko beseda nanese na razmerje med kakovostjo in ceno, Iiyama ponosno stopi v ospredje

 

Videokonferenca? Ni problema

 

Če želite opremiti sobo za videokonference, je Iiyama odličen partner, saj poleg zaslonov nudi odlične mikrofone in vrsto kamer, pa tudi sisteme za konference vse v enem (All-in-one conference bar). Naj gre za kamero na računalniškem zaslonu, panoramsko kamero za celoten prostor ali inteligenten sistem, ki zaznava obraze, samodejno približa in oddalji govorca in še več – tehnologija podjetja Iiyama lahko zagotovi tako rekoč vse, da se vi lahko posvetite poslu. Yealink je še ena znamka, ki lahko videokonferenčno sobo ali predavalnico opremi z vsem, kar vam srce poželi. Od vrhunskih interaktivnih zaslonov, kamer, celo namiznih telefonov in slušalk ter celotnih videokonferenčnih sistemov. Umetnost sodobnega komuniciranja so izpilili do potankosti. Nudijo tudi rešitve, posebej prilagojene za priljubljene Microsoft Teamse in Zoom.

 

Še en velikan – Logitech

 

Če se slučajno najde kdo, ki mu do zdaj omenjena podjetja niso znana, pa vsi poznamo Logitech. Velikan računalniške periferije slovi po kakovostnih izdelkih, s katerimi preprosto ne moremo zgrešiti. Skoraj vsakdo je imel ali ima doma ali na delovnem mestu kakšen »kos« njihove opreme. Logitech računalniške miške in tipkovnice ter kakovostne spletne kamere so nepogrešljiva oprema. Od spletnih kamer do namenskih kamer ter naprednih sistemov za videokonference, daljinskih upravljalnikov, slušalk, mikrofonov … Logitech poskrbi za vse. E-pisarne, delo na daljavo, študij na daljavo in videokonference so izrazi, ki so jih mnogi že ponotranjili, za ostale pa bo to v prihodnosti neizogibno, zato se digitalizacije lotite že danes.

« Nazaj