Brezplačna telefonska številka 080 26 29
Pozdravljeni v spletni trgovini PCplus!

PROSCENIC T21 5,5L 205°C 1700 W Alexa Voice LED WiFi cvrtnik na vroč zrak

Naša koda: 141245   

Bodite prvi in ocenite ta artikel

PROSCENIC T21 5,5L 205°C 1700 W Alexa Voice LED WiFi cvrtnik na vroč zrak je pametni cvrtnik. Cvrtnik lahko nadzorujete z aplikacijo ProscenicHome iz trgovine z aplikacijami (iOS-App Store, Android- Google...

Zaloga: Na zalogi

Cena: 126,14 €

Cena velja za artikle na zalogi. Ob novi dobavi se lahko cena spremeni.

Izdelke na zalogi v našem skladišču vam bomo odposlali v istem delovnem dnevu, če je naročilo oddano do 14:00. Če izdelek ni na zalogi nas lahko o dobavnem roku povprašate na info@pcplus.si ali preko brezplačne številke 080 2629.

 

Vprašaj nas o artiklu

 
 

Opis artikla

Podrobnosti

PROSCENIC T21 5,5L 205°C 1700 W Alexa Voice LED WiFi cvrtnik na vroč zrak je pametni cvrtnik.

Cvrtnik lahko nadzorujete z aplikacijo ProscenicHome iz trgovine z aplikacijami (iOS-App Store, Android- Google Play). Prilagodite si svoj cvrtnik tako, da ga lahko zaženete, ustavite ali prilagodite, ko ste v službi. *
*Aplikacija podpira samo 2.4G WIFI, 5G ni podprt.

Poleg aplikacije lahko nadzirate cvrtnik z Alexa voice kontrolo ter nadzirate in razporejate ter si osvobodite roke. Lahko boste določili čas kuhanja, meni ter lahko boste spremljali stanje kuhanja.*
*Skill name Alexa Voice je "Proscenic Air Fryer".

Proscenicchrome aplikacija ponuja na desetine prednastavljenih izvirnih in okusnih receptov in je odlična za osebo, ki ne ve kako kako pripraviti obrok. Recepti vam bodo povedali kaj morate pripraviti.

Prilagodite recepte
V aplikaciji je na desetine spletnih receptov, v kateri lahko prilagodite tudi lastne recepte ter temperaturo in čas. Vse recepte in prilagojene nastavitve, katere boste nastavili, bodo shranjeni za naslednje kuhanje.

Razpored kuhanja
Ustvarite urnik v aplikaciji in cvrtnik se bo začel kuhati kot nastavitev, čas lahko traja do 12 ur vnaprej. Imeli boste več časa, in se boste lahko posvetili drugim stvarem, ne da bi morali nenehno strmeti v stroj.

 

Večnamenske funkcije
V meniju je prednastavljenih 8 menijev (Pomfri, kozice, Pizza, piščanec, riba, Steak zrezek, pecivo, slanina), ki jih lahko po želji cvrtite, pečete, pečete na žaru ali pražite. 

Okusno in zdravo
Je najboljše darilo za ljudi, ki trpijo zaradi bolezni srca, diabetesa in debelosti. Ta cvrtnik pri kuhanju ne potrebuje olja, ima 85% manj maščobe kot tradicionalni cvrtnik, vendar bo hrana okusna enako kot pri cvrtju.

Kombinirane funkcije
Cvrtnik je zasnovan s tremi kombinacijskimi funkcijami - Menu + Schedule + Keep Warm. Lahko izberete katero koli od treh funkcij, odvisno od vaših potreb. To je edinstvena funkcija cvrtnika proscenic Air, ki ga cvrtniki drugih znamk še nimajo.

Prednosti predgrevanja
S segrevanjem živil 3-5 minut pred kuhanjem, bo hrana bolj hrustljava in bolj sveža. Ta funkcija premaga številne druge znamke, ki nimajo funkcije predgrevanja. Cvrtnik vam nudi novo tehnologijo kuhanja na vroč zrak. Toplota se prenaša z zelo visoko intenzivnostjo in se razdeli po hrani z vseh strani in lahko prodre skozi debel kup delcev hrane.

Velikost košare
Cvrtnik ponuja košaro velike prostornine 5,8 QT (5,5 L), ki vam omogoča kuhanje za celo družino od 3-7 oseb. Kvadratna košara omogoča večjo prostornino in več prostora v primerjavi z drugimi cvrtniki s 5,8QT (5,5 L). Kompaktna oblika je majhna za shranjevanje.

Košara z prevleko proti prijemanju
Košara za hrano je izdelana iz aluminija, medtem ko je druga znamka iz železa. Poleg tega je z dvojnimi plastmi teflonske prevleke košara za živila manj lepljiva s hrano, da zmanjša ostanke in olajša čišč enje košare.

Primerno za pomivalni stroj
Snemljiva in nelepljiva košara in predal sta primerna za pomivanje v pomivalnem stroju. Samo vstavite ga v pomivalni stroj in poskrbel bo za čiščenje.

LED-plošča
Občutljiva LED-plošča na dotik ponuja izbor menijev in funkcij, ki jih potrebujete za začetek kuhanja, kot želite. To je veliko bolj priročno v primerjavi z drugimi vrtljivimi ali tlačnimi stikali, ki jih je treba izbrati krožno, za izbor ene funkcije.

Specifikacije artikla

Specifikacije artikla

Proizvajalčeva koda T21
EAN koda 3830066707387
Proizvajalec: PROSCENIC
Dimenzije: 304,8 x 304,8 x 322,58 mm
Masa: 6,8 kg
Delovna moč: 1700 W
Kapaciteta: 5,5L
Nadzor temperature: 77°C - 205°C
Dodatne funkcije: Alexa Voice Control, proscenichome aplikacija
Garancija 12 mesecev

Ocene

Napišite svoj komentar

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Artikli iz trenutne skupine