Brezplačna telefonska številka 080 26 29
Pozdravljeni v spletni trgovini PCplus!

SHARKOON TG6M ATX (TG6M RGB) RGB gaming okno črno ohišje

Naša koda: 142285   

Bodite prvi in ocenite ta artikel

TG6M RGB ne ponuja le izboljšanega pretoka zraka zahvaljujoč mrežasti sprednji plošči, ampak je tudi idealen razstavni prostor za vse ljubitelje strojne opreme. V skladu s tem stranska...
Energijski razred: Da
Dodatne lastnosti: RGB, stransko okno, USB 3.0
Podpora za matične plošče: Mini-ITX, Micro-ATX, ATX
SHARKOON

Zaloga: Na zalogi

Cena: 103,69 €

Cena velja za artikle na zalogi. Ob novi dobavi se lahko cena spremeni.

Izdelke na zalogi v našem skladišču vam bomo odposlali v istem delovnem dnevu, če je naročilo oddano do 14:00. Če izdelek ni na zalogi nas lahko o dobavnem roku povprašate na info@pcplus.si ali preko brezplačne številke 080 2629.

 

Vprašaj nas o artiklu

 
 

Opis artikla

Podrobnosti

TG6M RGB ne ponuja le izboljšanega pretoka zraka zahvaljujoč mrežasti sprednji plošči, ampak je tudi idealen razstavni prostor za vse ljubitelje strojne opreme. V skladu s tem stranska plošča iz kaljenega stekla ponuja idealno okno za predstavitev vgrajene strojne opreme. Trije 120 mm RGB LED ventilatorji za sprednjo ploščo in 120 mm RGB LED ventilator na zadnji strani ohišja omogočajo, da se komponente strojne opreme vidijo v novi luči.

Učinkovito hlajenje. 
Predvsem bo obsežna mrežasta rešetka, ki pokriva sprednjo stran ohišja, zagotovila optimalen pretok zraka. Za rešetko so trije naslovljivi 120 mm RGB LED ventilatorji, ki vzdržujejo pretok zraka in dajejo sprednjemu delu ohišja sijoč videz. Stranska plošča iz kaljenega stekla ponuja globok vpogled v notranjost in služi kot vitrina za nameščeno strojno opremo. Hkrati četrti 120 mm RGB LED ventilator na zadnji strani ohišja osvetljuje vgrajene komponente s pisanimi toni.

Atmosferska RGB osvetlitev.
Osvetlitev TG6M RGB lahko prilagodite za vsak okus prek matičnih plošč s 5V-D-kodirano-G glavo. Če matična plošča nima ustrezne povezave, so možne tudi ročne barvne nastavitve, s prednastavljenimi svetlobnimi učinki, z uporabo lastnih kontrolnikov ohišja.

Ker je v TG6M RGB tudi prostor za visoko zmogljivo strojno opremo, je ohišje že standardno opremljeno z učinkovitim hladilnim sistemom. Po želji TG6M RGB ponuja različne možnosti za dodatno poveč anje zmogljivosti hlajenja in s tem v celoti izkoristi strojni potencial ohišja. Samo za enoto za vodno hlajenje, brez ventilatorjev, sprednji del ohišja ponuja precejšen prostor - z vgradno višino do 5,2 cm. To je posledica treh vnaprej nameščenih sprednjih ventilatorjev, ki so pritrjeni na sprednji del ohišja in delujejo neposredno med sprednjo ploščo in pladnjem ventilatorja. Ventilatorski pladenj lahko odstranite skupaj z ventilatorji, kar olajša namestitev enote do 360 mm v dolžino.

Najsodobnejša strojna oprema ne potrebuje le ustrezne hladilne zmogljivosti, temveč tudi dovolj prostora za namestitev. Tako lahko grafične kartice dolžine do 40 cm zlahka najdejo prostor v ohišju, pa tudi hladilniki procesorjev z največjo višino 16,7 cm. Napajalniki z dolžino do 20,5 cm bodo imeli tudi dovolj prostora. Za dovolj prostora za shranjevanje podatkov lahko TG6M RGB sprejme tudi tri 3,5 -palčne trde diske ali do štiri 2,5 -palčne pogone SSD.

Da bi bil TG6M RGB vedno videti urejen, ohišje ponuja številne kabelske prehode za pravilno ož ičenje vseh komponent. Obstaja tudi predor za napajanje, za katerim se lahko skrijejo moteči kabli. Poleg tega so vsi dovodi za zrak zaščiteni s snemljivimi filtri za prah. Izjemno dolge reže zagotavljajo, da je večina ventilatorjev in pogonov za shranjevanje mogoče prilagodljivo namestiti, kar olajša ustvarjalno namestitev komponent.

Specifikacije artikla

Specifikacije artikla

Proizvajalčeva koda TG6M RGB
EAN koda: 4044951032136
Energijski razred Da
Proizvajalec: SHARKOON
Dodatne lastnosti RGB, stransko okno, USB 3.0
Tip ohišja: Midi ATX tower
Podpora za matične plošče: Mini-ITX, Micro-ATX, ATX
Notranja vgradna mesta 8,89cm (3,5"): 3
Notranja vgradna mesta 6,35cm (2,5"): 4
Število razširitvenih mest: 7
Priključki: 2x USB 3.0
2x USB 2.0
1x HD avdio 
Napajalnik: brez
Ventilator:

Priloženi: 4x

Lahko se namestijo, niso pa priloženi:
zgoraj: 3x 120 ali 2x 140 mm
spredaj: enota za vodno hlajenje

Največja kompatibilnost: največja dolžina grafične kartice: 40 cm
največja višina procesorskega hladilnika: 16,7 cm
največja dolžina napajalnika: 20,5 cm
največja višina enote za vodno hlajenje: 5,2 cm
Dimenzije (ŠxVxG) v mm: 215 x 465 x 452 mm
Barva: črna
Garancija: 24 mesecev
Masa: 7,9 kg
Vsebina paketa: Ohišje, set pripomočkov, navodila

Ocene

Napišite svoj komentar

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Artikli iz trenutne skupine