Brezplačna telefonska številka 080 26 29
Pozdravljeni v spletni trgovini PCplus!

TP-LINK DECO M5 Dual Band AC1300 3 pack mesh dostopna točka

Naša koda: 135756   

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Vse v enem Wi-Fi sistem TP-Link Deco M5  združuje tri naprave v eno samo. Mesh Wi-Fi, varnostna naprava (security box) in naprava za starševski nadzor (Parental Controls Device) so združeni...
Postavitev dostopne točke: notranja
Brezžična hitrost: 400Mbps na 2,4GHz + 867Mbps na 5GHz
Porti: 2x Gigabtni port
Antena: 4 notranje antene
TP-LINK

Zaloga: Na zalogi

Cena: 218,23 €

Cena velja za artikle na zalogi. Ob novi dobavi se lahko cena spremeni.

Izdelke na zalogi v našem skladišču vam bomo odposlali v istem delovnem dnevu, če je naročilo oddano do 14:00. Če izdelek ni na zalogi nas lahko o dobavnem roku povprašate na info@pcplus.si ali preko brezplačne številke 080 2629.

 

Vprašaj nas o artiklu

 
 

Opis artikla

Podrobnosti

Vse v enem Wi-Fi sistem TP-Link Deco M5  združuje tri naprave v eno samo. Mesh Wi-Fi, varnostna naprava (security box) in naprava za starševski nadzor (Parental Controls Device) so združeni v Deco. Tako Deco vsebuje tri funkcionalnosti v enem - neprekinjeno pokritost, antivirus in starševski nadzor. Ne samo, da imate močan Wi-Fi v vsaki sobi vašega doma, imate tudi najbolj zaščiten celostni domači Wi-Fi s ''HomeCare'' zaščito vsake naprave.

Povprečni usmerjevalniki so oblikovani tako, da pošiljajo Wi-Fi v vse smeri, ampak ne dosežejo vedno vseh sob. Ojačevalniki omrežja izboljšajo pokritost ampak ustvarijo več omrežij, med katerimi morate navigirati.
Deco M5 uporablja več enot, ki delajo skupaj, da nadomestijo vaš usmerjevalnik in ustvarijo neprekinjen Wi-Fi v vsaki sobi. Vsak Deco mesh usmerjevalnik lahko dela neodvisno in pokrije do 140m2 in tri enote lahko pokrijejo do 420m2 hitrega Wi-Fi. Za še večjo pokritost pa lahko uporabite do 10 Deco enot v enem omrežju.

Nastavljanje je postalo veliko enostavnejše. Z nekaj minutami prostega časa in Deco aplikacijo lahko postavite domače omrežje. Samo odpakirate Deco enoto, namestite ''TP-Link Deco'' aplikacijo na Android in iOS napravo in sledi navodilom na zaslonu. Deco bo poskrbel za vse ostalo, pomagal vam bo celo postaviti vsako enoto na najboljši položaj.

Specifikacije artikla

Specifikacije artikla

Proizvajalčeva koda DECO M5(3-PACK)
EAN koda: 6935364080839
Proizvajalec: TP-LINK
Postavitev dostopne točke: notranja
Frekvenca: 2,4GHz in 5GHz
Brezžična hitrost: 400Mbps na 2,4GHz + 867Mbps na 5GHz
Porti: 2x Gigabtni port
Antena: 4 notranje antene
Usmeritev: vsesmerni
Procesor: štirijedrni procesor
Dimenzije premer 120mm x višina 38mm
Garancija: 24 mesecev
USB priključek: 1x USB tip-C

Ocene

Napišite svoj komentar

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Artikli iz trenutne skupine